H SOEDESCO ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το στούντιο ανάπτυξης Kokku για το Truck Driver.

Η εμπειρία της οδήγησης φορτηγών θα συνεχίσει να αποκτά ανανεώσεις στο περιεχόμενο της, οι οποίες θα είναι εναρμονισμένες με το όραμα της SOEDESCO και τις ανάγκες της κοινότητας. Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του Truck Driver στο PlayStation 4 και στο Xbox One, η SOEDESCO είχε επιβεβαιώσει την υποστήριξη της στο παιχνίδι για όλο το διάστημα μετά την κυκλοφορία του. Σήμερα, η SOEDESCOαποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με την Kokku γι’ αυτόν τον σκοπό.

Η Kokku έχει εμπειρία στην υποστήριξη triple A τίτλων όπως το Horizon Zero Dawn και το Sniper Ghost Warrior 3. Επιπλέον, η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους που εργάστηκαν σε σειρές παιχνιδιών σαν το Gears of War. Ο Hand van Brakel, εκτελεστικός διευθυντής της SOEDESCO, δήλωσε σχετικά: «Αυτή είναι η κατάλληλη κίνηση για το Truck Driver. Η Kokku μοιράζεται το ίδιο όραμα μαζί μας και έχει δεσμευτεί πως θα το κάνει πραγματικότητα».

Ο Thiago de Freitas, γενικός διευθυντής της Kokku, είναι ενθουσιασμένος με αυτό που συνέβη: «Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την SOEDESCO στο Truck Driver. Θα προσφέρουμε την εμπειρία μας ως στούντιο ανάπτυξης triple A τίτλων για να καλύψουμε τις απαιτήσεις της κοινότητας και για να προσφέρουμε την εμπειρία που τους αξίζει. Θα είναι ένα μακρύ ταξίδι για όλους, οπότε φροντίστε να βάλετε τις ζώνες σας και να απολαύσετε τη διαδρομή»!

Τους προηγούμενους μήνες, η SOEDESCO συγκέντρωσε σχόλια από την κοινότητα του Truck Driver. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ενσωμάτωση της χρήσης τιμονιέρων στο παιχνίδι. Προς το παρόν, το βασικό μέλημα της SOEDESCO και της Kokku είναι η επιδιόρθωση των προβλημάτων που απομένουν και ύστερα θα εστιάσουν σε λειτουργίες όπως η επέκταση του χάρτη, η αύξηση της κίνησης στους δρόμους, η προσθήκη φορτηγών, η βελτίωση της AI και άλλα.