Με τις δικτυακές κάμερες απολαμβάνετε smart υπηρεσίες και νιώθετε απολύτως ασφαλείς, καθώς μπορείτε από απόσταση να βλέπετε και να ακούτε τα πάντα.

D-Link DCS-8600LH Outdoor Wi-Fi Camera

Mία WiFi Full HD κάμερα εξωτερικού χώρου με πιστοποίηση ΙΡ65, ανίχνευση κίνησης, δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας και νυχτερινή όραση μπορεί να μεταφέρει εικόνα ζωντανά από τον κήπο ή το μπαλκόνι σας, απευθείας στο κινητό σας. Ιδανική τόσο για λόγους ασφάλειας όσο και για την εποπτεία των παιδιών που δεν μπορούν να κρατηθούν μέσα στο σπίτι την άνοιξη. Και ναι, μπορείτε μέσω της συγκεκριμένης κάμερας να τα καλέσετε να μπουν μέσα για φαγητό!

TP-Link Kasa Cam Outdoor KC200

H Kasa Cam Outdoor μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει μαγνήτη που συνδέει την κάμερα με τη βάση στήριξής της, χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις της, ώστε να μπορεί να περιστρέφεται, για να εξασφαλίζει την ιδανική προοπτική. Με πιστοποίηση IP65, η KC200 δεν φοβάται σκόνη και βροχή, παρέχοντας τις ευρυγώνιες Full HD (1080p) λήψεις της οπουδήποτε κι οποτεδήποτε. Με το δωρεάν αρχείο εγγραφών δύο ημερών στο cloud μπορείτε να δείτε, να κατεβάσετε ή να μοιραστείτε όσα κατέγραψε η KC200 τις τελευταίες 48 ώρες. Μέσω του Kasa Smart app, μπορείτε να δείτε live την εικόνα της κάμερας και να ορίσετε τις ειδοποιήσεις που θα πυροδοτούνται, όποτε εντοπίζεται κίνηση ή ήχος πάνω από κάποια ένταση. Μπορείτε επίσης να μιλήσετε μέσω του ηχείου της κάμερας (αμφίδρομος ήχος) σε όποιον βρίσκεται κοντά της, ακούγοντας παράλληλα μέσω του μικροφώνου της. Τέλος, η KC200 είναι συμβατή με Alexa και Google Assistant.

D-Link DCS-8000LH

Παρά τις πολύ μικρές του διαστάσεις, το mini μέλος της οικογένειας δικτυακών καμερών mydlink, είναι εμπλουτισμένο με πλήθος δυνατοτήτων. Χάρη στην υπηρεσία «Cloud Recording» το βίντεο των τελευταίων 24 ωρών καταγράφεται δωρεάν στον ιδιωτικό αποθηκευτικό σας χώρο στο cloud (υπάρχουν οικονομικά πακέτα για έως και 30 ημέρες διατήρησης βίντεο από έως 10 διαφορετικές κάμερες). Η κάμερα συνδέεται μέσω WiFi στο δίκτυο και μπορεί να δει στο σκοτάδι χάρη στον υπέρυθρο LED φωτισμό. Μπορείτε να δείτε ζωντανά την εικόνα που καταγράφει στο κινητό ή το tablet σας και να ενημερωθείτε κάθε φορά που ανιχνεύει ήχο ή κίνηση.

TP-Link Kasa Spot KC100

Παρά την εξαιρετικά προσιτή τιμή της, η KC100 προσφέρει 1080p Full HD video, καλύπτοντας μια ευρύτατη γωνία 130 μοιρών. Οταν λείπετε από το σπίτι, το κατάστημα ή το γραφείο όπου την έχετε εγκαταστήσει, δεν χρειάζεται να μπαίνετε συνεχώς στην εφαρμογή για  να τσεκάρετε αν όλα είναι εντάξει. Καθορίζοντας έως και 4 ζώνες, μπορείτε να έχετε ειδοποιήσεις στο smartphone σας (μέσω της δωρεάν εφαρμογής Kasa Smart) που θα σας δίνουν πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στον χώρο σας όσο απουσιάζετε. Η KC100 ανιχνεύει κίνηση και ήχο, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και τη νύχτα, μιας και έρχεται εξοπλισμένη με νυχτερινή όραση (Night Vision). Ετσι, μπορείτε να διακρίνετε με ευκρίνεια ό,τι συμβαίνει σε απόσταση έως και 6 μέτρα μέσα στο σκοτάδι. Η λειτουργία «Two-way Audio» επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία με τον χώρο, υποστηρίζεται Alexa και Google Assistant, ενώ διαθέσιμα είναι και τα συνδρομητικά μοντέλα Kasa Care για εγγραφή στο cloud έως και 30 ημερών video.