Η Epson παρουσίασε τον WF-2850DWF, τον οικονομικά προσιτό, 4-σε-1 εκτυπωτή, με ένα νέο, κομψό σχεδιασμό μικρού μεγέθους, κατάλληλο για οικιακά και μικρά γραφεία με περιορισμένο χώρο, αφού χάρη στη λιτή και μοντέρνα εμφάνισή του, μπορεί να ενσωματωθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον.

Ιδανικός για όλους όσοι επιδιώκουν εξοικονόμηση, αλλά και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της επιχείρησής τους, αφού χάρη στην εκτύπωση διπλής όψης A4, προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση χαρτιού, ενώ η φύσιγγα μελανιού XL μπορεί να εκτυπώσει 2,5 φορές περισσότερες σελίδες1. Επιπλέον, η χρήση μεμονωμένων μελανιών από το μοντέλο WF-2850DWF, δίνει τη δυνατότητα αντικατάστασης μόνο του χρώματος που έχει εξαντληθεί.

Με εύχρηστο περιβάλλον λειτουργίας για το χρήστη, οθόνη LCD και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 30 σελίδων για σάρωση, αντιγραφή και αποστολή φαξ πολλών σελίδων, παρέχει ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών, αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Τέλος, με τις λειτουργίες Wi-Fi και Wi-Fi Direct, ο χρήστης μπορεί να στέλνει έγγραφα για εκτύπωση από έξυπνες συσκευές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Epson iPrint.2 Μπορεί, επίσης, να λάβει αρχεία σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο μέσω του Epson Email Print2 και να αποθηκεύει ή να μοιράζεται έγγραφα online με το Scan-to-Cloud2.

Η κα. Ελένη Σπέντζου, Sales Manager Transactional της Epson, δήλωσε σχετικά: «Οι χρήστες αναζητούν μια πρακτική και οικονομικά προσιτή λύση εκτύπωσης, αλλά θέλουν, επίσης, να εξοικονομήσουν χώρο και να βρουν ένα προϊόν σχεδιασμένο, ώστε να ταιριάζει στο γραφείο τους. Αυτός ο εκτυπωτής καλύπτει όλες αυτές τις ανάγκες χάρη στην κομψή σχεδίαση μικρού μεγέθους, το χαμηλό αρχικό κόστος κτήσης και τα οικονομικά, μεμονωμένα μελάνια σε εξαιρετικά μεγάλες φύσιγγες, τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων για ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών, την εκτύπωση διπλής όψης για εξοικονόμηση χαρτιού, καθώς και μια σειρά λύσεων συνδεσιμότητας.»

1. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/pageyield

2. Για τις λειτουργίες Epson iPrint και Epson Creative Print απαιτείται ασύρματη σύνδεση και οι εφαρμογές εκτύπωσης της Epson. Οι εφαρμογές Epson Email print, Epson Remote Print Driver και Epson scan-to-cloud απαιτούν σύνδεση στο Internet.