Η LG Electronics (LG) έλαβε συνολικά 3 διακρίσεις σε 2 κατηγορίες στα Sports Marketing Awards 2019 για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «LG Αθλητές του Αύριο» και τη συμμετοχή της στο LG AegeanBall Festival 2018. Ως μία εταιρεία με ενεργό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, η LG βραβεύθηκε για τις πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν και διαδίδουν το αθλητικό πνεύμα και τη δημιουργικότητα στο εγχώριο αθλητικό οικοσύστημα.

Στο πλαίσιο των φετινών βραβείων, η LG έλαβε 3 Bronze βραβεία στην κατηγορία CSR Programme (ενότητα Best in Sports Marketing for Brands) για το mentoring πρόγραμμα «LG Αθλητές του Αύριο», στην κατηγορία Χορηγία Ομάδας (ενότητα: Best Sports Sponsorships) για τη δημιουργία και χορηγία της ομάδας «LG Αθλητές του Αύριο» σε συνεργασία με την Ακαδημία Eurohoops, και στην κατηγορία Χορηγία Αθλητικής Διοργάνωσης/Εκδήλωσης/Event (ενότητα: Best Sports Sponsorships) για την ονομαστική χορηγία του LG AegeanBall Festival 2018. 

Η Τελετή Απονομής των Sports Marketing Awards 2019 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, στο Gazarte και βραβεύτηκαν Αθλητές/τριες, Αθλητικοί Σύλλογοι, Σωματεία και Ενώσεις, Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Επαγγελματικοί Φορείς, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, Κοινωνικές Επιχειρήσεις, Εθελοντικές Οργανώσεις, ΜΚΟ και η Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

H κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Senior Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η τριπλή διάκριση στα Sports Marketing Awards είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς στην LG ο αθλητισμός είναι βασικός πυλώνας της στρατηγικής μας. Είναι μεγάλη τιμή που αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται η προσπάθεια να μεταδώσουμε την αξία και τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό μέσω του προγράμματος «LG Αθλητές του Αύριο». Η βράβευση μας εμψυχώνει ακόμα πιο πολύ να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη νέα γενιά αθλητών συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή».