Κορυφώθηκε η πολυετής συνεργασία της ελληνικής εταιρίας τηλεπικοινωνιακών συστημάτων Barphone με την Jabra, την πρώτη παγκοσμίως πολυεθνική εταιρεία λύσεων τεχνολογίας και ήχου με πωλήσεις σε περισσότερες από 70 χώρες.

Συγκεκριμένα, η Jabra αναγνώρισε την Barphone ως Premium Partner, μια διάκριση που πιστοποιεί την επιτυχία και την ραγδαία αύξηση των πωλήσεων που σημειώνει η ελληνική εταιρία τα τελευταία χρόνια όσον αφορά την προώθηση των προϊόντων της Jabra στην ελληνική αγορά.

Η Barphone, τα τελευταία 20 χρόνια είναι και Business Partner της Avaya. Το 2017 ανακηρύχθηκε “Avaya Diamond Partner”, μια αναγνώριση που αποτελεί την ύψιστη βαθμίδα πιστοποίησης της Avaya. H διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας της ελληνικής εταιρείας στην υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας, την ανάπτυξη λογισμικού, την εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη, ειδικά στις τηλεπικοινωνιακές λύσεις που αναπτύσσει η Avaya. Διαθέτοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, η Barphone εγγυάται την παροχή κορυφαίων λύσεων και υπηρεσιών, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στα συστήματα CC, UC και Collaboration.