WaveMotion ανακοίνωσε την επίσημη διανομή των προϊόντων δύο σημαντικών Βρεττανικών Εταιρειών, της Cambridge Audio και της Q Acoustics.

Η παρουσίαση των Brands έλαβε χώρα την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, στο Life Gallery Athens Hotel, σε Δημοσιογράφους, εκπρώσωπους του ελληνικού Τύπου Τεχνολογίας και στους Συνεργάτες του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών, από τον τομέα του Ήχου και Εικόνας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλεσμένους τους δημοσιογράφους τεχνολογίας και ήχου και στην συνέχεια ακολούθησε ενδελεχής παρουσίαση και training, στους Συνεργάτες του Δικτύου Μεταπωλητών. Την παρουσίαση άνοιξε ο κ. Νικόλαος Τζιραλής, CEO της WaveMotion, κάνοντας μία αναδρομή στην πορεία και την εξέλιξη της WaveMotion στον χώρο του ήχου, ενώ ο κ. Tony Stott, εκπρόσωπος Μάρκετινγκ της Cambridge Audio, ανέλαβε να παρουσιάσει τις αξίες και αρχές της της Βρεττανικής Εταιρείας, καθώς και κάποια σημαντικά στοιχεία των τεχνολογιών που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της.

 Φυσικά, αυτό που δημιούργησε τις πιο θετικές εντυπώσεις, ήταν η ακρόαση των set up που είχαν υλοποιηθεί, με 3 διαφορετικούς συνδυασμoύς προϊόντων της Cambridge Audio και της Q Acoustics. Οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν για πρώτη φορά τον Υπέροχο Βρετανικό Ήχο, που παραδίδουν οι ενισχυτές EDGE, CX και AXA, το ολοκαίνουριο πικάπ ALVA TT της Cambridge Audio μαζί με τα ηχεία της Q Acoustics, Concept 500, Concept 40 and Q3050i.