Η Nikon κυκλοφόρησε την πρώτη μηχανή με ενσωματωμένο προβολέα στη σειρά Coolpix. Η καινοτόμος σειρά περιλαμβάνει επίσης μια μηχανή με οθόνη αφής multi touch OLED, μια compact μηχανή με υψηλή ταχύτητα αντίστοιχη με ταχύτητα D-SLR και μια κομψή compact μηχανή σε διάφορα χρώματα.


nikon_coolpix_S1000pj

nikon_coolpix_S1000pj

Η νέα σειρά Coolpix περιλαμβάνει μια μηχανή για κάθε γούστο, που θα ενθουσιάσει τους λάτρες των των compact μηχανών και γενικότερα των «gadget». Η Coolpix S70 διαθέτει καινοτόμο οθόνη αφής multi-touch OLED 3,5 ιντσών και δυνατότητα εγγραφής video ποιότητας HD, ενώ η Coolpix S640 είναι η ταχύτερη μηχανή στη σειρά Coolpix. Η S570 είναι κομψή και έχει σχεδιαστεί με τρόπο που διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, ακόμα και από αρχάριους φωτογράφους. Ωστόσο, με την S1000pj η Nikon θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεστε φωτογραφίες και video, σηματοδοτώντας μια παγκόσμια πρωτιά – μια compact μηχανή με ενσωματωμένη συσκευή προβολής.


Και τα τέσσερα νέα μοντέλα διαθέτουν φακούς NIKKOR, σύστημα επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας EXPEED της Nikon, καθώς και τις θρυλικές λειτουργίες της Nikon για λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών.


COOLPIX S1000pj – Η πρώτη μηχανή στον κόσμο με ενσωματωμένη συσκευή προβολής
Με επαναστατικό σχεδιασμό που ενσωματώνει μια συσκευή προβολής σε ένα compact σώμα, η COOLPIX S1000pj παρουσιάζει μία τεχνολογική καινοτομία στη βιομηχανία της φωτογραφίας. Η συσκευή προβολής παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους με οικογένεια και φίλους, με μοναδικό τρόπο, χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό και χωρίς συνωστισμό γύρω από την οθόνη LCD. Η COOLPIX S1000pj διαθέτει τη λειτουργία αυτόματης επιλογής σκηνής, στην οποία η μηχανή επιλέγει αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα σκηνής ανάλογα με το θέμα για άριστες φωτογραφίες με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης, οι πέντε λειτουργίες για μείωση του θαμπώματος των φωτογραφιών και το σύστημα έξυπνου πορτραίτου διασφαλίζουν ευκρινείς φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες. Με την οθόνη LCD 2,7 ιντσών 12,1 megapixel και τον ευρυγώνιο φακό zoom 5x NIKKOR, η COOLPIX S1000pj προσφέρει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στην κοινή χρήση των φωτογραφιών. Διατίθεται σε ασημί και μαύρο χρώμα.


COOLPIX S70 – Καινοτόμος τεχνολογία οθόνης αφής οργανικών φωτοδιόδων

nikon_coolpix_S70

nikon_coolpix_S70

Με την καινοτόμο οθόνη αφής multi-touch, η κομψή μηχανή COOLPIX S70 σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευκολία στη χρήση. Είναι η πρώτη μηχανή στη σειρά της Nikon που διαθέτει τη δυνατότητα μετακίνησης των φωτογραφιών ποικιλοτρόπως, στην υψηλής ποιότητας οθόνη οργανικών φωτοδιόδων 3,5 ιντσών. Επίσης, η μηχανή διαθέτει κλείστρο αφής που παρέχει τη δυνατότητα εστίασης και λήψης μιας φωτογραφίας αγγίζοντας απλά τη σχετική περιοχή στην οθόνη. Παράλληλα με τον κομψό, ρετρό, εξωτερικό σχεδιασμό με δερμάτινη υφή, η υψηλής ποιότητας οθόνη OLED αντικατοπτρίζει την ανώτερη ποιότητα της μηχανής. Με 12,1 megapixel, ευρυγώνιο φακό zoom 5x NIKKOR, καθαρή και ζωντανή οθόνη ανεξάρτητα από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, η ευκολία στη χρήση είναι δεδομένη.


Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί η δυνατότητα εγγραφής υψηλής ποιότητας video HD για την αποτύπωση των στιγμών σας σε φιλμ. Τέλος, χάρη στη δυνατότητα γρήγορης και εύκολης παρουσίασης των φωτογραφιών, η COOLPIX S70 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελευταία λέξη στις μοντέρνες φωτογραφικές μηχανές. Διατίθεται σε μαύρο και κόκκινο/σκούρο κόκκινο χρώμα.


COOLPIX S640 – η ταχύτερη COOLPIX στον κόσμο

nikon_coolpix_S640

nikon_coolpix_S640

Ως η ταχύτερη μηχανή στη σειρά COOLPIX, η COOLPIX S640 είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη στη χρήση, ώστε να μη χάσετε ποτέ μια ευκαιρία φωτογράφησης. Με την ταχύτερη ενεργοποίηση στη βιομηχανία compact μηχανών, η COOLPIX S640 διαθέτει επίσης ταχεία αυτόματη εστίαση αντίστοιχη μιας D-SLR για λήψη ευκρινών και καθαρών φωτογραφιών σε υψηλή ταχύτητα. Ενώ σε άλλες compact μηχανές απαιτείται περισσότερος χρόνος για εστίαση, η COOLPIX S640 τραβάει φωτογραφίες σχεδόν άμεσα, ώστε να αποτυπώνετε ακριβώς αυτό που βλέπετε. Επίσης, χάρη στη δυνατότητα ISO 6400, μπορείτε να δημιουργήσετε ευκρινείς φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χωρίς να απαιτείται φλας. Με κομψό σχεδιασμό και δυνατότητα επιλογής χρώματος μαύρο, ασημί ή λευκό, η COOLPIX S640 προσφέρει στυλ και απόδοση. Με 12 megapixel, ευρυγώνιο φακό zoom 5x NIKKOR και οθόνη LCD 2,7 ιντσών, η μηχανή αυτή προσφέρει ταχεία απόκριση, υψηλή αξιοπιστία και απαράμιλλη ταχύτητα.


COOLPIX S570 – κομψή απλότητα για τους λάτρες της μόδας

nikon_coolpix_S570

nikon_coolpix_S570

Κομψή και απλή, η νέα COOLPIX S570 παρέχει τη δυνατότητα ακόμη σε αρχάριους χρήστες να τραβούν εκπληκτικές φωτογραφίες. Μια μηχανή ιδανική για πάρτυ, νυκτερινές εξόδους, διακοπές και πολλές άλλες περιπτώσεις, είναι τόσο εύκολη στη χρήση που το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί του κλείστρου. Η COOLPIX S570 επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη λειτουργία βάσει της απόστασης, της φωτεινότητας και της θέσης των προσώπων στο κάδρο σας. Με οθόνη LCD 2,7 ιντσών, ευρυγώνιο φακό zoom 5x NIKKOR και ISO 3200 στη λειτουργία πλήρους εικόνας, η μηχανή αυτή διαθέτει εκπληκτικά χαρακτηριστικά και προσφέρεται σε μοναδική τιμή. Η COOLPIX S570 με 12 megapixel διατίθεται σε ροζ, κόκκινο, μπλε, μαύρο ή ασημί και χάρη στο λεπτό και κομψό σχεδιασμό της είναι μια εύχρηστη και παράλληλα μοντέρνα compact μηχανή. Επίσης, η COOLPIX S570 διαθέτει το σύστημα έξυπνου πορτραίτου και την τεχνολογία «ελέγχου κλειστών ματιών» για να αποτυπώνετε κάθε φορά «αστραφτερά χαμόγελα» με μάτια ανοιχτά – η μηχανή τραβάει αυτόματα δύο διαδοχικές φωτογραφίες όταν το θέμα χαμογελάει και αποθηκεύει μόνο εκείνη στην οποία τα μάτια του θέματος είναι ανοικτά. Μια επιπλέον λειτουργία είναι η τεχνική «αερογράφου» με την οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε το πρόσωπο ενός ατόμου χρησιμοποιώντας τη λειτουργία απαλότητας δέρματος για μείωση των κηλίδων.


my Picturetown
Μπορείτε πλέον να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας με ασφάλεια χρησιμοποιώντας το my Picturetown της Nikon, μια δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία αποθήκευσης και κοινής χρήσης ψηφιακών φωτογραφιών. Μοιραστείτε εύκολα φωτογραφίες με τους φίλους σας και οργανώστε τις πολύτιμες στιγμές σας σε ηλεκτρονικές συλλογές. Διατίθεται ελεύθερος χώρος 2GB όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε χιλιάδες φωτογραφίες ή μπορείτε να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας σε Gold Account για αποθήκευση μεγαλύτερου αριθμού φωτογραφιών.