Tα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max, τα πιο εξελιγμένα iPhone που φτιάχτηκαν ποτέ, είναι διαθέσιμα από σήμερα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα αλλά και online στα www.cosmote.gr καιwww.germanos.gr.

Τα νέα μοντέλα της Apple, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όσοι βρέθηκαν σε εκδήλωση της COSMOTE που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της στην Πανεπιστημίου.

Πλήθος κόσμου, αλλά και γνωστοί ηθοποιοί, αθλητές και παρουσιαστές, βρέθηκαν από νωρίς στο κατάστημα της COSMOTE για να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν πρώτοι τα προηγμένα χαρακτηριστικά των ολοκαίνουργιων smartphones. Το καινοτόμο σύστημα καμερών με λειτουργία νυχτερινής λήψης που ενεργοποιείται αυτόματα και με την υψηλότερη ποιότητα Video σε smartphone, ο πανίσχυρος επεξεργαστής A13 Bionic -ο πιο ισχυρός σε smartphone που εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση- αλλά και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία, εντυπωσίασαν τους λάτρεις της Apple.

Το iPhone 11 διαθέτει οθόνη 6.1’’ Liquid Retina, κύρια Dual κάμερα 12MP, selfie κάμερα 12MP και κυκλοφορεί σε 6 χρώματα: μωβ, πράσινο, κίτρινο, μαύρο, άσπρο και κόκκινο, με χωρητικότητες: 64GB, 128GB και 256GB. Τα iPhone 11 Pro & iPhone 11Pro Max, είναι εξοπλισμένα με οθόνη Super XDR Retina 5.8’’ και 6.5’’ αντίστοιχα, διαθέτουν κύρια τριπλή κάμερα 12MP και κυκλοφορούν σε 4 χρώματα: midnight green, space grey, silver και gold, με χωρητικότητες: 64GB, 256GB και 512GB. Στα highlights των νέων smartphones συγκαταλέγονται, επίσης, το Dolby Atmos σύστημα για απόλυτη εμπειρία ακρόασης, η αναγνώριση προσώπου Face ID και η σκληρή γυάλινη προστασία.

Τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max υποστηρίζουν την τεχνολογία eSIM που  έφερε πρώτη στην Ελλάδα αποκλειστικά η COSMOTE. Με την ψηφιακή κάρτα eSIM, που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει σύνδεση COSMOTE, σκανάροντας απλά το QR code που θα προμηθευτεί σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Με τα καινοτόμα iPhone 11, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορο Mobile Internet μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4Gκαι 4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη που πλησιάζει το 99% και το 96% αντίστοιχα.

Στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τα νέα iPhone με τιμές που ξεκινούν -στην έκδοση 64GB- από 869€[1] για το iPhone 11, από 1.229€ για το iPhone 11 Pro και από 1.339€ για το iPhone 11 Pro Max,  ή από 19,35€/μήνα σε 48 άτοκες δόσεις[2], ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE. Τα νέα smartphones μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ. 

Διαθέσιμα και τα νέα Apple Watch Series 5

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν και τα νέα Apple Watch Series 5, με τιμές από   479€ ή από 19,96€/μήνα σε 24 άτοκες δόσεις. Εξοπλισμένα με οθόνη Retina always on, τα νέα ρολόγια της Apple διαθέτουν προηγμένα εργαλεία navigation με πυξίδα, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους φτάνει και τις 18 ώρες, ενώ παρέχουν και δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων έκτακτης ανάγκης σε περισσότερες από 150 χώρες.