Η Samsung θα προσφέρει μια άνευ προηγουμένου εμπειρία θέασης με την οθόνη Wall Luxury σε δύο από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις διεθνώς για premium brands, το Paris Fashion Week και το Monaco Yacht Show.

Οι δύο εκδηλώσεις αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για την προβολή της τεχνολογίας αιχμής της Samsung, δεδομένου του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζουν για την εδραίωση πολιτιστικών τάσεων και καινοτόμων τεχνοτροπιών στο σχεδιασμό, τη μόδα, τον τρόπο ζωής και ούτω καθεξής. 

Η Wall Luxury θα προβληθεί στο πλαίσιο της επίδειξης μόδας του ιταλικού, premium οίκου μόδας Colombo Via Della Spiga. Η εκδήλωση θα διοργανωθεί στο περίφημο 5 αστέρων Hôtel Ritz Paris, ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία παγκοσμίως, την πρώτη μέρα του Paris Fashion Week.

Επί του παρόντος, η Wall Luxury φιλοξενείται σε δημοφιλείς εμπορικούς προορισμούς, όπως τα Harrods στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ θα παρουσιαστεί και στο Monaco Yacht Show (MYS) και στην έκθεση που συνδιοργανώνεται με την Bond Technology Management. Το MYS, που θα πραγματοποιηθεί στο διάσημο Port Hercules στο Πριγκιπάτο του Μονακό, προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον παρουσίασης σε φημισμένους κατασκευαστές superyacht, βραβευμένους σχεδιαστές yacht και προμηθευτές προϊόντων υψηλού προφίλ.

«Η Wall Luxury ενσωματώνει την τελευταία λέξη στον σχεδιασμό και στην τεχνολογία», δήλωσε ο Seog-gi Kim, Executive Vice President του Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Η οθόνη αυτή είναι κατασκευασμένη για έναν premium τρόπο ζωής, ιδανικό για όσους αναζητούν τις πιο αποκλειστικές και πλούσιες εμπειρίες θέασης για τις οικίες ή τα superyachts τους. Σήμερα, δεν διατίθεται τίποτα παρόμοιο στην αγορά».

Διαθέσιμη παγκοσμίως, η Wall Luxury αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της αρθρωτής τεχνολογίας MicroLED της Samsung, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος και αναλογία απεικόνισης, ενισχύοντας άμεσα την αισθητική κάθε χώρου. 

Η οθόνη δεν βελτιώνει απλώς την ποιότητα εικόνας, αλλάζει τον τρόπο που η ψηφιακή τεχνολογία ενσωματώνεται και ενισχύει τον περιβάλλοντα χώρο. Συνδυάζοντας τα κορυφαία συστήματα ήχου και αυτοματισμού στον κόσμο, η Wall Luxury έχει σχεδιαστεί για να μην σβήνει ποτέ. Σε κατάσταση αδράνειας, η οθόνη μετατρέπεται σε ψηφιακό καμβά που εναρμονίζεται με τις προτιμήσεις του κατόχου. Η λειτουργία Ambient διαθέτει μια ποικιλία επιμελώς επιλεγμένων έργων τέχνης, που περιλαμβάνουν πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες και βίντεο τέχνης σε προσαρμόσιμες εικόνες με ψηφιακά πλαίσια που κολακεύουν οποιονδήποτε χώρο.

Η Wall Luxury διαμορφώνεται και προσαρμόζεται σε ένα εύρος μεγεθών και αναλογιών, από 73 ίντσες σε 2K ανάλυση και 146 ίντσες σε 4K ανάλυση, μέχρι 292 ίντσες σε 8K ανάλυση. Με βάθος μικρότερο των 30 χιλιοστών, ο infinity σχεδιασμός της, χωρίς πλαίσια οθόνης, και τα προσαρμόσιμα πλαίσια διακόσμησης επιτρέπουν την ομαλή ένταξη της οθόνης στο περιβάλλον της, χωρίς να διαταράσσεται η θέα, μέσα και έξω από την οθόνη.

Η Wall Luxury εξασφαλίζει προβολή σε πραγματική κλίμακα και υψηλής ευκρίνειας για κάθε τύπο ψυχαγωγίας. Εξοπλισμένη με επεξεργαστή Quantum Modular, λειτουργία ΑΙ για αναβάθμιση ποιότητας εικόνας, HDR10+, κορυφαία φωτεινότητα 2.000nits και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, αυτή η πρωτοποριακή οθόνη προσφέρει μια πλούσια και ασύγκριτη εμπειρία θέασης.