Η ΕΕΤΤ υλοποιεί μια ολοκληρωμένη εκστρατεία με τίτλο «Ευρυζωνικότητα: Μάθε τι μπορεί να σου προσφέρει» και ενημερώνει το κοινό, ανανεώνοντας το www.broadband.gr που δίνει πληροφορίες σχετικά με τη σημασία της ευρυζωνικότητας, ενημερώνοντας σχετικά με την εκστρατεία.


broadband_grΤο ευρυζωνικό Internet δίνει καλύτερες απαντήσεις και πολλές δυνατότητες για όλες τις ερωτήσεις και τις μικρές ή μεγάλες αναζητήσεις. Οι νέες υπηρεσίες του Διαδικτύου, που είναι άμεσα διαθέσιμες και ολοένα πληθαίνουν με αυξητικούς ρυθμούς, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για πρόσβαση σε τεράστιο όγκο πληροφοριών, επικοινωνία χωρίς όρια, τηλε-εργασία, τηλε-εκπαίδευση, ηλεκτρονικές συναλλαγές με το κράτος και με άλλους οργανισμούς, τηλε-ιατρική, ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών, διαδραστικό τηλεοπτικό περιεχόμενο και πολλές άλλες ακόμα δυνατότητες και ευκαιρίες.


Τo εν λόγω site, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:
• Όλα τα υλικά της εκστρατείας της ΕΕΤΤ (τηλεοπτικά spot, ραδιοφωνικά spot, διαφημιστικές καταχωρήσεις, advertorials),
• Έντυπα που έχει εκδώσει σχετικά με την ευρυζωνικότητα
• Videos και εκδηλώσεις (ημερίδες, συνέδρια), με θεματικό άξονα το ευρυζωνικό διαδίκτυο
• το Γεωγραφικό Σύστημα Ευρυζωνικότητας (GIS) που αποτελεί μία εφαρμογή με την οποία ο καταναλωτής μπορεί να ενημερωθεί για την ποιότητα της ευρυζωνικής σύνδεσης (ενδεικτικές ταχύτητες) σε όλη την Ελλάδα.
• Δείκτες Ποιότητας των προσφερόμενων ευρυζωνικών υπηρεσιών
• Γλωσσάρι όρων της ευρυζωνικότητας,
• το Εικονογραφημένο Λεξικό για την Πληροφορική και την Ευρυζωνικότητα


Η έννοια της «Ευρυζωνικότητας», έχει σήμερα ξεπεράσει τα στενά τεχνολογικά όρια και αγγίζει όλες τις πτυχές της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, είναι κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα για όλους. Με το ευρυζωνικό Internet εργάζεσαι, επικοινωνείς, ενημερώνεσαι, διασκεδάζεις! Μάθε τι μπορεί να σου προσφέρει με ένα κλικ στο www.broadband.gr