H Cardlink σε συνεργασία με την Transaction Systems και τη Novidea παρείχαν τεχνολογία αιχμής για την πραγματοποίηση όλων των πληρωμών, κατά τη διάρκεια ενός cashless τετραημέρου στο πλαίσιο του The Taste of Athens. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, μεταξύ 19 και 22 Σεπτεμβρίου, είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους μέσω των νέων Android POS A920 και Ε800 της PAX Technology.

Το Taste of Athens, συνδυάζει τα καλύτερα εστιατόρια, φαγητά και ποτά της πόλης και προσφέρει στους επισκέπτες εμπειρίες όπως μαθήματα μαγειρικής από διάσημους Έλληνες και Chefs διεθνούς φήμης, διαδραστικές εμπειρίες, γευσιγνωσία, οινογευσία, και cocktail workshops. Καθώς το φεστιβάλ είναι cashless, όλες οι πληρωμές έγιναν μέσω της νέας πλατφόρμας Cardlink POSsible και των  Android POS, τα οποία ήταν εγκατεστημένα σε κάθε πάγκο εστιατορίου Επιπλέον όλες οι παραγγελίες φαγητού των επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή παραγγελιοληψίας Cardlink maitre η οποία ήταν εγκατεστημένη στα Android POS. 

Η  Cardlink, ο κορυφαίος πάροχος Υπηρεσιών Πληρωμών στην Ελληνική αγορά, με το μεγαλύτερο δίκτυο 250.000 POS και 10.000 καταστημάτων e-Commerce, καινοτομεί συνεχώς προκειμένου να αναπτύξει και να παρέχει λύσεις που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία καταναλωτών και εμπόρων. Για το σκοπό αυτό, η Cardlink επέλεξε τα τερματικά POS της PAX Technology, σε συνδυασμό με το οικοσύστημα εφαρμογών PAX Store και σε συνεργασία με την Transaction Systems και τη Novidea στην Ελλάδα, έχει εισέλθει στα οικοσυστήματα πληρωμών Android λανσάροντας την πρώτη εφαρμογή πληρωμών για Android POS στη χώρα. Η Transaction Systems, ο Κύριος Διανομέας (Master Distributor) της PAX Technology στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρέχει στην Cardlink  ένα ευρύ φάσμα λύσεων που ενισχύουν τη νέα γενιά τερματικών POS με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, βοηθώντας τους εμπόρους και τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον του ψηφιακού μετασχηματισμού, αυξάνοντας τα έσοδα και βελτιώνοντας την εμπιστοσύνη και την κερδοφορία των πελατών.

Με τη χρήση των συστημάτων πληρωμών νέας γενιάς Android της PAX Technology, όπως το A920 και το E800, οι διοργανωτές παρείχαν σε κάθε επισκέπτη πρόσβαση σε έναν ολόκληρο νέο κόσμο εφαρμογών μέσα από τεχνολογίες αιχμής  που προσφέρει η Cardlink, σε συνεργασία με την Transaction Systems και την Novidea, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την κομψότητα και το στυλ.