Η Nova, κορυφαίος πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, παρουσίασε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου σε συνεργάτες, εργαζομένους και δίκτυο καταστημάτων το πλούσιο αθλητικό, κινηματογραφικό, παιδικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα της περιόδου 2019-2020 μέσα από έναν πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ενημέρωσης! 

Εμπνευσμένη από την οσκαρική επιτυχία «Bohemian Rhapsody» και με τη μουσική υπόκρουση του «Don’t stop me now» των Queen, η ομάδα της Διεύθυνσης Προγράμματος της Nova, με επικεφαλής την κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director, παρουσίασαν τους λόγους για τους οποίους «Τίποτα δεν μας σταματά»  και φέτος να προσφέρουμε το καλύτερο πρόγραμμα.

Η πρώτη πλατφόρμα της χώρας, συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις στη συνδρομητική τηλεόραση, όπως φάνηκε από τον καινοτόμο τρόπο μετάδοσης, που έγινε ζωντανά μέσω δορυφορικού κυκλώματος και μέσω live streaming σε ομάδα χρηστών  που ξεπέρασε τα 1000 άτομα σε περισσότερα από 100 διαφορετικά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα όμως η τεχνολογία αξιοποιήθηκε για να μεγιστοποιηθεί και ο interactive χαρακτήρας της παρουσίασης και να αναπτυχθεί ένα… πινγκ πονγκ ερωτήσεων/απαντήσεων των συνεργατών και εργαζομένων που… τίποτα δεν τους σταμάτησε προκειμένου να ενημερωθούν διεξοδικά για το νέο πρόγραμμα και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα.  

Novasports

Ο κορυφαίος αθλητικός προορισμός της χώρας μέσω των premium καναλιών Novasports, της πλούσιας ειδησεογραφικά ιστοσελίδας Novasports.gr και με υψηλή δυναμική στα social media, προσφέρει το καλύτερο περιεχόμενο και έγκυρη αθλητική ενημέρωση, αφού: 

  • Βρίσκεται  στο γήπεδο με τις ομάδες της καρδιάς των φιλάθλων, οι οποίοι θα απολαύσουν τους εντός έδρας αγώνες των ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΑΡΗ, Αστέρα Τρίπολης, Βόλου, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Παναθηναϊκού και Πανιωνίου για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται φέτος με νέο σύστημα και νέα δομή και ο πρωταθλητής θα αναδειχτεί από τα play off. 
  • Παίζει μπάσκετ μέχρι τελικής πτώσεως με την ανανεωμένη EuroLeague (με 18 ομάδες και περισσότερους από 300 αγώνες μέχρι τον τελικό) και την εξασφαλισμένη συμμετοχή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά και το EuroCup με τη συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας. Η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, θα συνεχίσει να προβάλλεται αποκλειστικά μέχρι το 2023 από τα κανάλια Novasports. 
  • Σκοράρει στις αρένες της Ευρώπης με το ιταλικό, το γαλλικό, το ολλανδικό και το σουηδικό πρωτάθλημα, την Championship και την Ligue 2, αλλά και τα Κύπελλα Γερμανίας, Γαλλίας καθώς και το Carabao Cup (League Cup) Αγγλίας. 
  • Σερβίρει με τους stars του τένις μέσα από το κορυφαίο Grand Slam στον κόσμο, το Wimbledon, τη νέα διοργάνωση, το ATP CUP αλλά και τα υπόλοιπα τουρνουά Grand Slam, Rolland Garros, US Open, Australian Open μέσα από το Eurosport.
  • Κάνει  το παιχνίδι εμπειρία. Novasports και καινοτομίες είναι έννοιες αλληλένδετες και τη φετινή σεζόν οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να καταλαβαίνουν τι βλέπουν, να αντιλαμβάνονται καλύτερα τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα. Και όλα αυτά μέσα από τα στατιστικά OPTA που αναλύουν και «διαβάζουν» τον αγώνα.

Novacinema & Novalifε 

Για τους σινεφίλ και τους φαν των σειρών, υπάρχει ο απόλυτος κινηματογραφικός προορισμός. Linear ή οn demand οι επιλεγμένοι τίτλοι με τη σφραγίδα Novacinema:

  • Σαρώνουν όλα τα βραβεία με τις ταινίες που ξεχώρισαν πέρυσι στα βραβεία της Αμερικής και της Ευρώπης, όπως: «Η ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, «Το πράσινο βιβλίο», «Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία», «Αν η οδός Μπιλ μπορούσε να μιλήσει», «Η σύζυγος», κ.α. Παράλληλα τα blockbuster των μεγάλων studio του Hollywood που… σπάνε τα ταμεία όπως «Αquaman», «Creed II», «Το Βαποράκι», «The Bachelor 3» είναι εδώ!
  • Κολλάνε με τις καλύτερες σειρές. Οι σειρές που γίνονται… Talk of the town είναι εδώ όπως «Prodigal son», «Four weddings and a funeral», «Watchmen», «Mrs Fletcher», «Ηis dark materials», «Westworld», κ.α. Και φυσικά υπάρχουν τα box set σειρών με πρωταγωνιστές που καθηλώνουν,  «The Good Wife», «Mr. Mercedes», «Marry Me» και «Future Man» «Acquitted» και «Modus». 
  • Έχουν τις καλύτερες προτάσεις για κινηματογραφικά αφιερώματα με τα «Happily ever after», «Οι ήρωες της DC COMICS», «Rocky Balboa».
  • Απογειώνονται  με τα καλύτερα shows και τις εκπομπές του Novalifε, όπως τα «Ellen de Generes», «Bachelorette», «America’s Got Talent», «Καλύτερα Γίνεται – με τη Νάνσυ Μαλλέρου». 
  • Ζουν μαγικά με τους πιο αγαπημένους ήρωες μέσα από το ποιοτικό και ξεχωριστό παιδικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια. 


Nova Ψυχαγωγία

Η Nova, αποτελεί κορυφαίο πάροχο ψυχαγωγίας με 250 κανάλια, on demand υπηρεσίες μέσω διαφορετικών συσκευών και περισσότερες από 700.000 ώρες προγράμματος, ξέρει τι θέλουν οι συνδρομητές της και αυτή τη σεζόν τους δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να:

  • Χαλαρώσουν με… κομμένη την ανάσα. Το νέο κανάλι Insight ΤV κόβει την ανάσα με πρωτότυπα shows, reality σειρές δράσης, extreme καταστάσεις σε όλο τον κόσμο από τη θέση 118 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος της Nova. To My Zen TV, το πιο trendy κανάλι well being μας δίνει ανάσα με yoga, πιλάτες και προτάσεις υγιεινής διατροφής. Το κανάλι θα ξεκινήσει την μετάδοση του αρχές Οκτωβρίου.  
  • Συναντήσουν την πιο… ακαταμάχητη παρέα, μέσα από τις σειρές των κορυφαίων καναλιών Fox και Fox Life. Όπως τους νέους κύκλους «Walking Dead», «Grey’s Anatomy», «How to get away with a murder», «Suits» και το νέο reboot της σειράς «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills».
  • Ζήσουν καλύτερα με εκατοντάδες επιλογές προγράμματος. Καινούργια επεισόδια παιδικών σειρών, μοναδικά ντοκιμαντέρ όπως η νέα σειρά του National Geographic, «The hot zone» και του Travel Channel, «The House Hunters International», live μουσικές συναυλίες και απονομές βραβείων, όπως τα Emmy Awards 2019 από το Fox Life στις 22 Σεπτεμβρίου.

Στη Νοva… Τίποτα δεν μας σταματά! Οδηγούμε τις εξελίξεις στο πιο συναρπαστικό πρόγραμμα σε τηλεόραση, laptop, smartphone ή/και tablet!

H συνέχεια επί της οθόνης…