Η Huawei παρουσίασε την πρωτοποριακή σειρά HUAWEI Mate 30 σε ειδική εκδήλωση για την ανακοίνωσή της στο Μόναχο.

Ορίζοντας νέα πρότυπα σε κάθε τομέα, από τον αισθητικό σχεδιασμό έως την τεχνολογία hardware και την καινοτομία λογισμικού, η σειρά HUAWEI Mate 30 είναι η πρώτη που διαθέτει δεύτερης γενιάς 5G smartphone παγκοσμίως και αποτελεί το ζενίθ της κινητής τεχνολογικής ανάπτυξης.

Επωφελούμενοι από τα 32 χρόνια τεχνογνωσίας της Huawei στην τεχνολογική επικοινωνία και μια δεκαετία στην καινοτομία σχεδιασμού, το HUAWEI Mate 30 έχει εμφάνιση και λειτουργίες  όπως κανένα άλλο smartphone. Εμπνευσμένο από την αρχή του μινιμαλισμού, η σειρά HUAWEI Mate 30 αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για το πώς ο αισθητικός σχεδιασμός ενώνεται με την τεχνολογία. Η μοναδική, εμβληματική οθόνη OLED HUAWEI Horizon προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης, ενώ ο Kirin 990 5G SoC – ο πρώτος που ενσωματώνει μονάδες επεξεργασίας και ένα 5G μόντεμ στο ίδιο chip – παρέχει ασύγκριτα επίπεδα απόδοσης και αποδοτικότητας.

Μια επαναστατική ενσωματωμένη quad-camera περιλαμβάνει την τεχνολογία SuperSensing Cine Camera – ένα dual main σύστημα κάμερας σχεδιασμένο για εκπληκτικά  αποτελέσματα φωτογράφισης και καταγραφής video, ενώ η λειτουργία HUAWEI SuperCharge και το EMUI10 προσφέρουν μπαταρία μακράς διαρκείας για χρήστες φορητών συσκευών που πραγματοποιούν βαριά χρήση και για βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

Ο Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Business Group, δήλωσε σχετικά: «Η σειρά HUAWEI Mate 30 απελευθερώνει την πλήρη δυναμική του smartphone. Έχει σχεδιαστεί για να ξεχωρίζει, να αμφισβητεί τη νόρμα, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μια απαράμιλλη εμπειρία στον χρήστη. Η εποχή του 5G είναι μια ευκαιρία για αναθεωρήσουμε την τεχνολογία των smartphone και η σειρά HUAWEI Mate 30 είναι η υπέρτατη έκφραση του τι είναι εφικτό να γίνει».

Αναθεωρώντας τον Σχεδιασμό: Φουτουριστικό εμβληματικό ακουστικό

Η σειρά HUAWEI Mate 30 βασίζεται στην αισθητική της σειράς HUAWEI Mate 20 με ένα φουτουριστικό σχεδιασμό, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει εντύπωση. Με εξαιρετικά στενό σχεδιασμό εγκοπών και πολύ μικρά bezels, το Huawei Mate 30 Pro διαθέτει οθόνη HUAWEI Horizon, η οποία περιστρέφεται σε γωνία 88 μοιρών για να μεγιστοποιήσει την περιοχή εμφάνισης και να προσφέρει μια απαράμιλλη, συναρπαστική εμπειρία θέασης από άκρη σε άκρη.

Το HUAWEI Mate 30 Pro παρουσιάζει τη λειτουργία διαισθητικής αλληλεπίδρασης Side-Touch για την αντικατάσταση των κουμπιών πλευρικής έντασης με αόρατα εικονικά κλειδιά. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόζουν τη θέση του πλήκτρου έντασης ήχου στις δύο πλευρές της συσκευής, καθιστώντας το HUAWEI Mate 30 Pro το πιο ολοκληρωμένο, all-in-one design smartphone που είναι διαθέσιμο σήμερα. Επιπλέον, το ξεκλείδωμα προσώπου HUAWEI 3D και το δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη παρέχουν υψηλά επίπεδα βιομετρικής ασφάλειας και ευκολίας.

Γυρίστε τη συσκευή και το εμβληματικό σχέδιο δακτυλίου του quad-camera συστήματος ξεχωρίζει αμέσως, περιτριγυρισμένο από ένα μεταλλικό «φωτοστέφανο». Καθρεφτίζοντας το σχεδιασμό μιας κάμερας DSLR και έχοντας σχεδιαστεί για να κρατιέται με άνεση, η όμορφη σειρά HUAWEI Mate 30 θέτει τον χρήστη στο επίκεντρο, προσελκύοντας όλη την προσοχή. Το HUAWEI Mate 30 Pro διαθέτει επίσης την τεχνολογία HUAWEI Acoustic Display Technology για την παροχή υψηλής ποιότητας ήχου μέσω μιας οθόνης εκπομπής ήχου.

Αναθεωρώντας τις επιδόσεις-Το πρώτο δεύτερης γενιάς 5G smartphone του κόσμου

Η σειρά HUAWEI Mate 30 τροφοδοτείται από το chipset της σειράς HUAWEI Kirin 990, το οποίο αποτελεί το πιο εξελιγμένο chipset smartphone της Huawei που έχει παρουσιαστεί έως σήμερα. Ο HUAWEI Kirin 990 5G προκαλεί τα όρια της φυσικής με βάση το πυρίτιο, ενσωματώνοντας μια αρχιτεκτονική 3 επιπέδων απόδοσης ενέργειας για την CPU, μια αυτοανεπτυγμένη αρχιτεκτονική Da-Vinci NPU της Huawei (μεγάλο Dual-NPU + μικροσκοπικούς πυρήνες NPU) καθώς και ένα Supersized GPU 16 πυρήνων ώστε να παρέχει εξαιρετικά γρήγορη απόδοση και υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα.

Κατασκευασμένο με την τεχνολογία αιχμής 7nm + EUV, ο HUAWEI Kirin 990 5G υποστηρίζει 2G/3G/4G δίκτυο και 5G Non-StandAlone (NSA) και StandAlone (SA) λειτουργίες, μαζί με Dual SIM, Dual Standby και FDD/TDD ζώνες πλήρους συχνότητας που παρέχουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Η σειρά HUAWEI Mate 30 έχει επίσης βελτιστοποιηθεί για απόλυτη απόδοση του λειτουργικού συστήματος. Το Huawei Mate 30 Pro 5G, το οποίο είναι το πρώτο smartphone 2ης γενιάς του κόσμου, διαθέτει 14 κεραίες για 5G, προσφέροντας πρωτοποριακή ταχύτητα με απαράμιλλη συνδεσιμότητα.

Το HUAWEI Mate 30 φέρει μια μεγάλη μπαταρία 4200mAh, ενώ το HUAWEI Mate 30 Pro έχει μια ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία χωρητικότητας 4500mAh. Με ενσύρματη και ασύρματη τεχνολογία Huawei SuperCharge Technology πιστοποιημένη από το TÜV Rheinland, οι λειτουργίες Wireless HUAWEI SuperCharge 27W και HUAWEI SuperCharge  40W παρέχουν στους χρήστες ασφαλή και γρήγορη φόρτιση, ενώ η ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση του αυτοκινήτου και το ενσύρματο PowerBank εξασφαλίζουν απρόσκοπτη συνολική εμπειρία.

Επιπλέον, η σειρά HUAWEI Mate 30 παρέχει αναβαθμισμένη αντίστροφη ασύρματη φόρτιση παρέχοντας στους χρήστες ένα γρήγορο και βολικό τρόπο επαναφόρτισης άλλων συσκευών.

Αναθεωρώντας την φωτογραφία και την καταγραφή video – SuperSensing Cine κάμερα για εκπληκτικές φωτογραφίες και videos.

Το HUAWEI Mate 30 είναι εξοπλισμένο με μία τριπλή SuperSensing κάμερα, αποτελούμενη από μία 40MP SuperSensing κάμερα, μία 16MP υπερ-ευρυγώνια κάμερα και μία 8MP τηλεφωτογραφική κάμερα. Σε συνδυασμό με έναν επεξεργαστή σήματος εικόνας ISP 5,0, το HUAWEI Μate 30 επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν φωτογραφίες και videos υψηλής ποιότητας.

Το HUAWEI Mate 30 Pro φέρει ένα επαναστατικό quad camera σύστημα με την 40MP Cine κάμερα, την 40MP SuperSensing κάμερα, μία 8MP τηλεφωτογραφική κάμερα και μία 3D Depth Sensing κάμερα.

Η SuperSensing Cine κάμερα είναι ένα dual-main camera σύστημα ικανό για την λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών που ανταγωνίζονται ακόμη και τις πιο ποιοτικές κάμερες της αγοράς. Η Cine κάμερα διαθέτει ένα αισθητήρα μεγάλου μεγέθους 1/1.54 ιντσών με μέγιστο Video ISO 51200 για να καταγράφει videos με εκτεταμένο δυναμικό εύρος στα 4K/60fps, καθώς και εξαιρετικά αργή κίνηση στα υψηλότερα 7680 fps. Επίσης, υποστηρίζει 4K υπερ-ευρυγώνιο time-lapse video χαμηλού φωτισμού. Το HUAWEI Mate 30 Pro προσφέρει επίσης pro-bokeh δυνατότητες με επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιπλέον, η δεύτερη κάμερα από το dual-camera σύστημα είναι μία 1/1.7 ιντσών ΗUAWEI SuperSensing κάμερα, η οποία απορροφά 40% περισσότερο φωτισμό για να προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με εντυπωσιακή ευαισθησία φωτός ISO409600, καθιστώντας την, την καλύτερη χαμηλού φωτισμού one-shot συσκευή που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, ακόμα και για εξαιρετικά μεγάλα πλάνα.

Η 8MP HUAWEI τηλεφωτογραφική κάμερα προσφέρει 3x οπτικό zoom, 5 x υβριδικό zoom και έως 30X ψηφιακό zoom. Η Οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) + η σταθερότητα AΙ (AIS) και το 3D Depth Sensing, ολοκληρώνουν το πακέτο καθιστώντας την σειρά HUAWEI Mate 30 την ιδανική συσκευή για smartphone φωτογραφία και καταγραφή video που είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές. Η εμπρόσθια 3D Depth Sensing κάμερα προσφέρει Pro-bokeh εφέ με ακριβείς πληροφορίες σε βάθος διείσδυσης πεδίου για selfies και πορτραίτα.

Αναθεωρώντας την Αλληλεπίδραση: Μια ταχύτερη, ασφαλέστερη και πιο συναρπαστική εμπειρία

Η σειρά HUAWEI Mate 30 διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία νέων χαρακτηριστικών που προσφέρουν μια εκπληκτικά άνετη και συναρπαστική εμπειρία χρήστη. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται:

  • Το λειτουργικό σύστημα EMUI10 που διαθέτει ένα σύγχρονο, εμπνευσμένο από περιοδικά, layout, και Always-On-Display (AOD) λειτουργία, όπου το χρώμα της οθόνης κλειδώματος αλλάζει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Το Dark Mode που προσφέρει καλύτερες δυνατότητες ανάγνωσης, κάνοντας την οθόνη να φαίνεται πιο άνετη στο μάτι κατά τις νυχτερινές ώρες
  • Η Διαισθητική αλληλεπίδραση Slide-Touch (Intuitive Side-touch Interaction) με σκοπό την προσαρμογή αόρατων εικονικών κλειδιών για ρύθμιση της έντασης ήχου, παιχνιδιών και κάμερας, ενώ επίσης είναι ιδανικό τόσο για δεξιόχειρες και όσο και αριστερόχειρες χρήστες.
  • To ΑΙ gesture control για την ανέπαφη αλληλεπίδραση με την οθόνη, ενώ επίσης το AI Auto-Rotate και το AI Private View είναι σχεδιασμένα για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήστη
  • Το HiCar smart travel για προηγμένη, ανεμπόδιστη συνδεσιμότητα μεταξύ της συσκευής και του συστήματος επικοινωνίας και ψυχαγωγίας ενός αυτοκινήτου
  • Τη συνεργασία πολλαπλών οθονών που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα και να ελέγχουν πολλές οθόνες μεταξύ συσκευών Huawei.
  • Το Ξεκλείδωμα Προσώπου HUAWEI 3D και το δακτυλικό αποτύπωμα οθόνης για να παρέχει προηγμένη ασφάλεια δεδομένων και προστασία της ιδιωτικής ζωής ( περιλαμβάνεται μόνο στο HUAWEI Mate 30 Pro)

Η Huawei παρουσίασε επίσης τη πολύαναμενόμενη της σειρά wearables HUAWEI WATCH GT 2. Εξοπλισμένο με το ιδιόκτητο AI chip Kirin, η σειρά HUAWEI WATCH GT 2 προσφέρει κορυφαία διάρκεια ζωής μπαταρίας και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, όπως 15 λειτουργίες άθλησης, 10 λειτουργίες προπόνησης ειδικά για τρέξιμο, μια βελτιωμένη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και Bluetooth κλήσεων. Το HUAWEI WATCH GT 2 παρέχει επίσης νέα χαρακτηριστικά ευεξίας που επιτρέπουν την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού του χρήστη, του ημερήσιου ύπνου και άλλων χαρακτηριστικών.

 

Επιπλέον, η Huawei ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα των true wireless Bluetooth ακουστικών HUAWEI FreeBuds 3, τα οποία κέρδισαν 11 Best of IFA βραβεία στην πρόσφατη διοργάνωση. Οι μαύρες και λευκές εκδόσεις των FreeBuds 3 θα είναι διαθέσιμες σε Κίνα, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ρωσία, Ασίας Ειρηνικού και Λατινική Αμερική ξεκινώντας από το Νοέμβριο του 2019.

Χρώματα και διαθεσιμότητα

Το 6,53 ιντσών HUAWEI Mate 30 Pro και 6,62-ιντσών HUAWEI Mate 30 έρχονται σε διάφορες χρωματικές παραλλαγές και υλικά: Emerald Green, Space Silver, Cosmic Purple, Black, ενώ το Forest Green και το Orange είναι διαθέσιμα σε vegan δέρμα.