Η οικογένεια ThinkPad Χ1 της Lenovo έρχεται πληρέστατη για το 2019, με τέσσερα εξαιρετικά προϊόντα διαφορετικών form factors, ικανά να καλύψουν οποιαδήποτε διαφορετική ανάγκη έχουν οι απαιτητικοί χρήστες τους. 

ThinkPad X1 Carbon 7th Gen

Ο επανασχεδιασμός του 14άιντσου X1 Carbon το καθιστά πιο ελαφρύ από ποτέ (μόλις 1,09 κιλά), ενώ σημαντική βελτίωση καταγράφεται και στον χρόνο αυτονομίας του, με την μπαταρία του να διαρκεί για έως και 18 ώρες συνεχούς χρήσης! Αν η αξία των εταιρικών δεδομένων που φιλοξενούνται στο σύστημά σας είναι ανεκτίμητη, σίγουρα θα εκτιμήσετε τη λειτουργία ThinkPad Privacy Guard με Privacy Alert (σε συγκεκριμένα configs), η οποία εντοπίζει μέσω της διπλής IR κάμερας αν κάποιος «περίεργος» κρυφοκοιτάζει την οθόνη πίσω από την πλάτη σας και αυτομάτως περιορίζει τη γωνία θέασης. Κι επειδή εκτός από τη δουλειά υπάρχει και η διασκέδαση, το σύστημα ήχου 4 ηχείων με υποστήριξη Dolby Atmos σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε στην τσάντα σας έναν… φορητό οικιακό κινηματογράφο! Αν επιλέξετε μάλιστα το νέο UHD πάνελ, μπορείτε να απολαμβάνετε εικόνα με απίστευτη χρωματική πιστότητα μιας και η οθόνη ξεχωρίζει, καλύπτοντας προδιαγραφές όπως HDR (500 nits), Dolby Vision, 100% Color Gamut.

ThinkPad X1 Extreme 2nd Gen

Για όσους τοποθετούν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην απαιτούμενη υπολογιστική ισχύ, ο Lenovo ThinkPad X1 Extreme 2ης γενιάς έρχεται εξοπλισμένος με τις πιο πρόσφατες CPU & GPU (όπως π.χ. επεξεργαστές Intel 9ης γενιάς μεταξύ των οποίων και ο Core i9, συντροφιά με NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU). Ταυτόχρονα, μπορείτε να τον «φορτώσετε» με έως και 64GB DDR4 RAM και με δύο M.2-2280 NVMe SSD συνολικής χωρητικότητας 4TB capacity in total, δημιουργώντας ένα… «κτήνος» επιδόσεων, το οποίο ωστόσο δεν απαρνείται την κομψότητά του. Η 15.6 ιντσών οθόνη του έρχεται με πλήθος επιλογών σε panels, με την 4K OLED έκδοση να αποτελεί την απόλυτη επιλογή! Επιπρόσθετα, σε συγκεκριμένες εκδόσεις, το Χ1 Extreme έρχεται με Privacy Guard και Privacy Alert.

ThinkPad X1 Yoga 4th Gen

Το 14άρι 2-σε-1 Yoga τέταρτης γενιάς είναι… ερωτεύσιμο από την πρώτη ματιά, χάρη στο ιδιαίτερο, ελαφρύ, ανθεκτικό και πολυτελέστατο σασί του από CNC αλουμίνιο.  Η περιστροφή της εντυπωσιακής UHD οθόνης κατά 360 μοίρες προσδίδει μοναδική ευελιξία στη χρήση, επιτρέποντας τη μετατροπή του από ένα πληρέστατο επαγγελματικό laptop σε ένα μοναδικό tablet εργαλείο για διαδραστικές παρουσιάσεις ή για στιγμές χαλάρωσης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Αλλωστε και εδώ, 4 ηχεία πλημμυρίζουν τον χώρο με ήχο Dolby Atmos, ενώ premium business χαρακτηριστικά όπως το ThinkPad Privacy Guard με Privacy Alert δηλώνουν «παρών». Συνοδεύεται από το ThinkPad Pen pro με 4.096 σημεία πίεσης, το οποίο «στεγάζεται» στο σασί και επαναφορτίζει από τη θέση του σε λιγότερο από ένα λεπτό.

ThinkPad X1 Tablet 3rd Gen

Το δεκατριάρι 3K tablet, παρέα με τη γραφίδα ThinkPad Pen Pro μπορούν να απογειώσουν τη δημιουργικότητά σας. Προσθέστε και το αποσπώμενο πληκτρολόγιο, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και έχετε μια φορητή πρόταση για αυξημένη παραγωγικότητα όπου και αν βρίσκεστε. Η χρήση αλουμινίου, μαγνησίου και Gorilla glass εναρμονίζει την κομψή μα σκληροτράχηλη ταμπλέτα με τα στρατιωτικά στάνταρ αντοχής 12 MIL-STD 810G.