Η Epson, πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογίας που καινοτομεί διαρκώς, παρέχοντας στους καταναλωτές τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις εκτύπωσης και οπτικής απεικόνισης, πραγματοποιεί για ακόμη μια χρονιά την προωθητική ενέργεια Cashback, που αφορά στην αγορά εκτυπωτών της σειράς EcoTank.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά ενός επιλεγμένου έγχρωμου ή μονόχρωμου εκτυπωτή EcoTank, για εκτυπώσεις χωρίς φύσιγγες μελανιών, οι καταναλωτές επωφελούνται αφενός της εξοικονόμησης μελανιών έως και 3 χρόνια και αφετέρου της επιστροφής χρημάτων, ύψους €25 έως και €100, ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξουν.

Με πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, και μια εξαιρετικά διευρυμένη προϊοντική γκάμα, η σειρά αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε ανάγκη εκτύπωσης, είτε σε οικιακό είτε σε επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς προσφέρει εξοικονόμηση, ευκολία στη χρήση και υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης, αυξάνοντας την παραγωγικότητα. Το ιδιαίτερο σύστημα αναπλήρωσης που διαθέτουν τα μοντέλα της σειράς, προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα και χιλιάδες σελίδες ποιοτικής εκτύπωσης, προτού χρειαστεί αναπλήρωση.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ισχύει για αγορά ενός εκ των επιλεγμένων εκτυπωτών της Epson από την 01 Σεπτεμβρίου 2019 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2019, με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στην επίσημη σελίδα της Epson, εντός 30 ημέρων από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Η καταβολή της επιστροφής χρημάτων θα γίνεται μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στην προωθητική ενέργεια Cashback, την απλή διαδικασία και τους όρους συμμετοχής, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Epson εδώ.

Παράλληλα και συνδυαστικά, οι καταναλωτές, με αγορές επιλεγμένων εκτυπωτών, ανάμεσα στους οποίους και όσοι συμμετέχουν στην ενέργεια cashback, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν του προγράμματος επέκτασης εγγύησης σε 3 έτη της Epson, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης για την επέκταση, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, εντός 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος. Με το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης, η Epson παρέχει στους κατόχους δημοφιλών εκτυπωτών μια διευρυμένη ασφάλεια και ένα επιπλέον κίνητρο να επιλέξουν τις πιο αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις της αγοράς.