Η iSquare o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι η Apple παρουσίασε στο φουτουριστικό της αμφιθέατρο «Steve Jobs Theater», τα κορυφαία iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, καθώς και τη νέα γενιά iPhone 11 με καινούρια, καινοτόμα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες, που φέρνουν για ακόμα μία φορά την επανάσταση στα smartphones.

Παράλληλα, η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου Apple Watch Series 5 που επανασχεδιάστηκε και προσφέρει πρωτοποριακές δυνατότητες υγείας, fitness και επικοινωνίας καθώς και της νέας γενιάς iPad 10,2 ιντσών.

Τα επαναστατικά iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max, αποτελούν τα πιο προηγμένα iPhone που κατασκευάστηκαν ποτέ, προσφέροντας ασύλληπτη απόδοση, η οποία καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη. Η νέα σειρά ενσωματώνει ένα καινοτόμο σύστημα τριπλής κάμερας και προσφέρει επαγγελματική εμπειρία με Ultra Wide, Wide και Telephoto κάμερα, παρέχοντας σημαντικότατες βελτιώσεις σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και υψηλής ποιότητας video. Η νέα οθόνη Super Retina XDR προσφέρει εμπειρία θέασης επαγγελματικών προδιαγραφών με τη φωτεινότερη οθόνη της αγοράς. Παράλληλα, ο πανίσχυρος επεξεργαστής A13 Bionic που σχεδιάστηκε από την Apple προσφέρει απαράμιλλη απόδοση για κάθε εργασία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει μία πρωτοφανή βελτίωση στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας. Διατίθενται σε τρεις χωρητικότητες 64GB, 256GB και 512GB, καθώς και τέσσερα εκθαμβωτικά χρώματα Gold, Space Grey, Silver και Midnight Green. 

Η νέα γενιά iPhone 11, παρέχει καινοτομίες που κάνουν το πιο αγαπημένο smartphone του κόσμου ακόμα πιο ισχυρό, βελτιώνοντας τις λειτουργίες που οι χρήστες αξιοποιούν περισσότερο στην καθημερινότητά τους. Το iPhone 11 εισάγει ένα ισχυρό σύστημα διπλής κάμερας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία λήψης φωτογραφιών, βίντεο ασυναγώνιστα υψηλής ποιότητας και τη μοναδική λειτουργία Night mode για εντυπωσιακές φωτογραφίες. Επιπρόσθετα, το iPhone 11 ενσωματώνει τον πανίσχυρο επεξεργαστή A13 Bionic για να εκτελεί τις πιο απαιτητικές εργασίες, έχει αντοχή στο νερό, ενώ ταυτόχρονα δουλεύει απρόσκοπτα μια ολόκληρη μέρα με μία μόνο φόρτιση. Διατίθεται σε τρεις χωρητικότητες 64GB, 128GB και 256GB, καθώς και έξι «ζωντανά» χρώματα Green, Yellow, Purple, White, (PRODUCT)RED και Black. 

Το επαναστατικό Apple Watch Series 5 διαθέτει εντυπωσιακή Retina οθόνη που είναι πάντα ενεργή, προσφέροντας τη δυνατότητα να βλέπει ο χρήστης την ώρα, καθώς και άλλες σημαντικές πληροφορίες, χωρίς να στρέψει το ρολόι προς τα πάνω ή να αγγίξει την οθόνη. Παράλληλα, οι νέες λειτουργίες τοποθεσίας, όπως η ενσωματωμένη πυξίδα και ο μοναδικός μετρητής υψόμετρου, επιτρέπουν στον χρήστη να έχει τον απόλυτο προσανατολισμό. Το Apple Watch Series 5 έχει κατασκευαστεί από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και σε συνδυασμό με το εκπληκτικό λειτουργικό watchOS 6, αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχο υγείας, άσκησης και καλής φυσικής κατάστασης. 

Τέλος, η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου iPad 10,2 ιντσών, που αποτελεί την επανασχεδιασμένη έβδομη γενιά του κλασικού iPad. Το αναβαθμισμένο iPad διαθέτει εκπληκτική οθόνη Retina 10,2 ιντσών και προσφέρει όλες τις τελευταίες καινοτομίες, όπως την υποστήριξη Apple Pencil δεύτερης γενιάς και Smart Keyboard, τον ευφυή επεξεργαστή A10 Fusion, προηγμένες κάμερες και αισθητήρες, ασύγκριτη φορητότητα και συνδεσιμότητα, ευκολία στη χρήση, καθώς και ολοήμερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας. Το νέο iPad έχει κατασκευαστεί από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και διατίθεται σε δύο χωρητικότητες 32GB και 128GB, καθώς και σε τρία χρώματα Silver, Space Grey και Gold. 

Τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, καθώς και το Apple Watch Series 5 θα είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 27 Σεπτεμβρίου μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της iSquare.

Το νέο iPad 10,2 ιντσών θα είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 30 Σεπτεμβρίου μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της iSquare.