Στην IFA 2019 στο Βερολίνο, η Huawei ανακοίνωσε το νέο HUAWEI P30 Pro, που επαναπροσδιορίζει για ακόμη μία φορά την αισθητική στα smartphone.

Συνεχίζοντας την παράδοση του κομψού σχεδιασμού και της πρωτοποριακής τεχνολογίας εικόνας της σειράς P, το νέο P30 Pro διαθέτει μοντέρνες βελτιώσεις στον σχεδιασμό χρωμάτων και στις λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο. Η αναβαθμισμένη συσκευή υποστηρίζει επίσης το λογισμικό EMUI10, ανοίγοντας νέους δρόμους σε ένα νέο τρόπο ζωής με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης.

pastedGraphic.png

Ο Richard Yu, CEO του Huawei Consumer BG, δήλωσε, «Η σειρά HUAWEI P30 παρέμεινε η αγαπημένη των καταναλωτών τους τελευταίους έξι μήνες με πωλήσεις που υπερβαίνουν τις 16.500.000 μονάδες. Ο αριθμός αυτός είναι 53% υψηλότερος από εκείνον της σειράς P20. Το νέο P30 Pro με το νέο συνδυασμό χρωμάτων και τη διπλή σχεδίαση υφής, προσφέρει μια νέα φωτογραφική εμπειρία στο χρήστη και θα δημιουργήσει μια πλουσιότερη και πιο συναρπαστική εμπειρία.» 

Νέος Αισθητικός Σχεδιασμός: Ανακαλύπτοντας νέες δυνατότητες με μοναδική προοπτική 

Εμπνευσμένο από τη φύση, το νέο P30 Pro φέρει στους καταναλωτές δύο νέους χρωματικούς συνδυασμούς για να επιλέξουν. Το Mystic Blue  θυμίζει την αντανάκλαση του ουρανού στη θάλασσα, και το  Misty Lavender προσεγγίζει το χρώμα της θάλασσας κάτω από το ηλιοβασίλεμα. Με τα νέα αυτά χρώματα το νέο HUAWEI P30 Pro που ανακαλύπτει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες, προσδίδει στην αισθητική των κινητών μια εξαιρετική κομψότητα.

Το νέο HUAWEI P30 Pro επιτυγχάνει μια ομαλή μετάβαση μεταξύ του γυαλιστερού και του ματ φινιρίσματος, χρησιμοποιώντας τις δύο υφές για να σχηματιστεί μια πολυεπίπεδη αντίθεση και ένα έντονο οπτικό αποτέλεσμα που λύνει τα προβλήματα που παρουσιάζονται από την μεγάλη γυάλινη επιφάνεια στο πίσω κάλυμμα.

Μέχρι τώρα, η αισθητική και η πρακτικότητα εμφανίζονταν πάντα ασυμβίβαστες, αλλά το νέο HUAWEI P30 Pro συνδυάζει ιδανικά. Η περιοχή του φακού της κάμερας είναι σχεδιασμένη με υψηλή στιλπνότητα, ενώ η επιφάνεια κρατήματος είναι ματ για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων.   

Γίνετε Επαγγελματίες Φωτογράφοι Δημιουργώντας Αριστουργήματα με Ευκολία

Μια νέα λειτουργία super night selfie έχει προστεθεί στο night view mode, για να φωτίζει και να ομορφαίνει τα πρόσωπα τη νύχτακάνοντας τα μάγουλα του προσώπου να φαίνονται πιο φυσικά δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο περίγραμμα. Ταυτόχρονα, μειώνει τη δύναμη της πηγής φωτός στο παρασκήνιο και βελτιώνει τις λεπτομέρειες της σκοτεινής περιοχής, χωρίς να γίνεται υπερέκθεση του φόντου για να επιτευχθούν πλέον φυσικές, τρισδιάστατες και εκλεπτυσμένες λήψεις  νυχτερινών selfie καιλειτουργίας πορτραίτου.

Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε τις επεξεργάζεστε, η Τεχνική Νοημοσύνη (AI) καθιστά τη δημιουργία βίντεο απλή και συναρπαστική. Η νέα αναβαθμισμένη λειτουργία επεξεργασίας της HUAWEI Vlog AI υποστηρίζει μια χειροκίνητη λειτουργία αυτόματης δημιουργίας που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μουσικά βίντεο από φωτογραφίες και βίντεο που έχετε στη συλλογή σας, με ένα μόνο κλικ. Μόλις το βίντεο δημιουργηθεί, μπορείτε να το προσαρμόσετε περαιτέρω με την αγαπημένη μας μουσική, φίλτρα, εφέ και movie scales, ακόμη και να προσθέσετε περισσότερα κλιπ.

Η  εκπληκτική λειτουργία πορτραίτου φέρει ένα επαγγελματικό εφέ θόλωσης, βοηθώντας τον κύριο χαρακτήρα να ξεχωρίζει στο παρασκήνιομε εξαιρετική εκφραστικότητα και καλλιτεχνική αρτιότητα. Ο ToF φακός, με την ακριβή ικανότητα αντίληψης του βάθους λειτουργεί με αλγόριθμο AI για μεγαλύτερη λεπτομέρεια και φυσικό αποτέλεσμα. Οι αποχρώσεις ξεχωρίζουν από τις πτυχώσεις των ρούχων στα περιγράμματα του προσώπου για να κάνουν οποιονδήποτε στο πορτραίτο να ξεχωρίζει από το απαλό και λείο φόντο.

Η Huawei δεσμεύεται να παρέχει στους καταναλωτές την απόλυτη εμπειρία φωτογραφίας και την υψηλότερη ποιότητα εικόνας, διευρύνοντας τα όρια και δημιουργώντας νέες δυνατότητες φωτογραφίας για το μέλλον. Χάρη στην πρωτοποριακή πρόοδο του HUAWEI P30 Pro στις δυνατότητες φωτογράφισης και zoom, οι χρήστες δεν περιορίζονται μόνο στην τεχνολογία της κάμερας. Μπορούν να απολαμβάνουν τη διασκέδαση που προσφέρει η φωτογραφία και να ανακαλύπτουν την ομορφιά του κόσμου, ενώ κάνουν λήψη φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου. Ο διαγωνισμός New Image της Huawei πραγματοποιείται από το 2017 με το εύρος και την επιρροή του να έχουν αυξηθεί ετησίως, καθώς επιτρέπει σε όλο και περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να καταγράφουν τη ζωή τους, να εκφράζονται και να αφηγούνται ιστορίες.

Προσφέροντας μια EMUI10 εμπειρία που επιτρέπει ένα τρόπο ζωής βασισμένο στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Οι χρήστες της σειράς HUAWEI P30 σε όλο τον κόσμο θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν την αναβάθμιση του ολοκαίνουργιου λειτουργικού συστήματος EMUI10. Το EMUI10 μπορεί να προσφέρει στους χρήστες μια πιο εκλεπτυσμένη και έξυπνη εμπειρία. Σχεδιασμένο με τη βοήθεια διεξοδικής έρευνας του ανθρώπινου παράγοντα, το EMUI10 στοχεύει στη δημιουργία μιας ιδανικής εμπειρίας για τους πλέον απαιτητικούς χρήστες.

Ο σχεδιασμός σε στυλ περιοδικού αφήνει πολύ χώρο για μια πιο διάφανη και ανοιχτή αίσθηση. Επιπλέον, το μεγάλο πλέγμα γραμματοσειρών δημιουργεί μία πιο συγκεντρωμένη οπτική εστίαση για να καταργηθεί η πολυπλοκότητα και να γίνει πιο ακριβής η οθόνη. Αυτό επεκτείνεται στον αισθητικό σχεδιασμό των ρυθμίσεων, του ημερολογίου, της λίστας επαφών και άλλων σημείων επαφής για τη βελτίωση της οπτικής εμπειρίας του χρήστη.

Το EMUI10 είναι εμπνευσμένο από την κλίση Morandi από την Ιταλία. Η ζεστή και απαλή υφή συνδυάζεται με λεπτή αμφισημία για μια τέλεια ισορροπημένη εμφάνιση.

Στη νυχτερινή λειτουργία, το απαλό φως προστατεύει τα μάτια από την αντανάκλαση χωρίς καμία αναστροφή του χρώματος. Η Huawei διεξήγαγε δοκιμές σε σχέση με την απόδοση ανάγνωσης του χρήστη για να δημιουργήσει την πιο άνετη αντίθεση χρώματος φόντου, χαρακτήρων και χώρου στη νυχτερινή λειτουργία. Με βάση την έρευνα των πελατών, τα πάντα (από το γέμισμα του φόντου μέχρι τα εικονίδια κειμένου) έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν μια πιο άνετη και καθηλωτική εμπειρία ανάγνωσης.

Εξερευνώντας τους νόμους της φύσης, το EMUI10 εξετάζει τις βασικές αρχές του δυναμικού σχεδιασμού για την οπτικά ευχάριστη καμπυλωτή τροχιά και το spring back effect. Η νέα ευέλικτη αφή, η καμπυλωτή κίνηση και οι άνετες μεταβάσεις επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν μια ομαλή οπτική εμπειρία.  

Το EMUI10 φέρει επίσης ένα αναβαθμισμένο σύστημα ασύρματης οθόνης-“multi-screen collaboration”, το οποίο σπάει τα όρια μεταξύ των Windows και του Android από το επίπεδο του συστήματος. Αυτό κάνει εφικτή την απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ PC και κινητών τηλεφώνων με αλληλεπίδραση πολλαπλών οθονών, και λειτουργία «drag and drop» μεταξύ των συσκευών. Τώρα μπορεί κανείς να κάνει πλήρη χρήση μιας μεγάλης οθόνης – σημειωματάριου και περιφερειακών συσκευών όπως ένα ποντίκι ή ένα πληκτρολόγιο.

Μια δημοφιλής ναυαρχίδα σημειώνει ρεκόρ ανάπτυξης

Το 2010, η Huawei πούλησε 3.000.000 κινητά τηλέφωνα. Μετά από 8 χρόνια, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε κατά 68 φορές. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, οι αποστολές smartphone της Huawei (συμπεριλαμβανομένων των Honor) έφθασαν τις 118.000.000 μονάδες, αύξηση κατά 24% από έτος σε έτος. Σύμφωνα με τα δεδομένα του IDC, το δεύτερο τρίμηνο του 2019, οι αποστολές smartphone της Huawei (συμπεριλαμβανομένης της Huawei) κατατάσσονται στη δεύτερη θέση παγκοσμίως  και την πρώτη στην κινεζική αγορά.

Ως ένα τέλειο μίγμα τεχνολογίας και τέχνης, η σειρά HUAWEI P30 έχει υπερβεί τις 10.000.000 μονάδες τις πρώτες 85 ημέρες, σημειώνοντας ένα νέο ρεκόρ για τις αποστολές συσκευών ναυαρχίδων της Huawei. Έχει αγαπηθεί και επαινεθεί από πολλές αξιόπιστες οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου της ένωσης «European Imagine Association (EISA)». Η Huawei έλαβε επίσης το βραβείο «Best Smartphone of the Year 2019-2020», την κορυφαία διάκριση στα βραβεία smartphone της Ένωσης την οποία η εταιρεία κατακτά για δεύτερη φορά.