Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε την επέκταση του χαρτοφυλακίου ψύξης EcoStruxure™ Ready, με την παρουσίαση της λύσης 30kW Inkow™ DX. Διαθέσιμη με βάση 300 χιλιοστών, αυτή η λύση ψύξης κέντρου δεδομένων προσφέρει κορυφαία απόδοση στην αγορά και αντιμετωπίζει την αυξανόμενη ζήτηση ψύξης υψηλότερης πυκνότητας στο κέντρο δεδομένων.

Η τάση για τον εκσυγχρονισμό και την ενοποίηση των κέντρων δεδομένων οδηγεί στην ανάγκη για μια λύση ψύξης που παρέχει μεγαλύτερη χωρητικότητα ψύξης με μικρότερο αποτύπωμα και ευέλικτη χωρητικότητα για να προσαρμοστεί στο πραγματικό φορτίο του κέντρου δεδομένων. Το 30kW InRow DX είναι ιδανικό για κέντρα δεδομένων που εκσυγχρονίζονται ή αναβαθμίζονται, ή οπουδήποτε αλλού ο χώρος πληροφορικής είναι δύσκολο να βρεθεί. Λόγω του εξαιρετικά μικρού μεγέθους και  του ενεργειακά αποδοτικού σχεδιασμού, το InRow DX είναι το πιο ευέλικτο και προβλέψιμο σύστημα ψύξης για μικρά και μεσαία κέντρα δεδομένων επόμενης γενιάς και μια βέλτιστη επιλογή για επιχειρησιακό περιβάλλον και περιβάλλον αιχμής.

Το 30KW InRow DX προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως: 

  • Πυκνότητα ψύξης: παρέχει έως και 3 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, γεγονός που σημαίνει ότι απαιτούνται λιγότερες μονάδες, αφήνοντας περισσότερο χώρο για εξοπλισμό πληροφορικής. 
  • Υψηλή απόδοση: χρησιμοποιεί ενεργειακά αποδοτικό συμπιεστή και ανεμιστήρες για να μειώσει τις επιχειρησιακές δαπάνες και να διαθέσει περισσότερη ισχύ σε άλλους εξοπλισμούς πληροφορικής.
  • Ευέλικτος σχεδιασμός: αντιμετωπίζει εύκολα τους περιορισμούς που υπάρχουν συχνά σε μια εγκατάσταση και μειώνει τις απαιτήσεις συντήρησης εντός του κενού χώρου.
  • Μεταβλητή χωρητικότητα: ο Συμπιεστής Κίνησης με Μεταβλητή Ταχύτητα επιτρέπει την προσαρμογή του φορτίου ψύξης στην πραγματική θερμική ζήτηση.
  • Εξοικονόμηση κόστους: αξιοποιεί τους χαμηλούς ενισχυτές της μονάδας για να μειώσει τις επιχειρησιακές δαπάνες για ηλεκτρικό ρεύμα.
  • EcoStruxure™ Ready: εύκολο στη διαχείριση με δυνατότητα προβολής της απόδοσης και της κατάστασης του εξοπλισμού παγκοσμίως και υποστήριξη από υπηρεσία ειδικών 24/7.

«Αν συγχωνεύετε, εκσυγχρονίζετε ή επεκτείνετε το κέντρο δεδομένων σας και επιθυμείτε να διαχειριστείτε το προφίλ θερμότητας που εισάγουν οι νέοι server, το ευέλικτο 30kW InRow DX είναι ιδανικό», δήλωσε ο Ben Smith, Αντιπρόεδρος Ψύξης της Schneider Electric. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι: «Το 30kW InRow είναι εντυπωσιακά συμπαγές και με απαράμιλλη απόδοση, επιτρέποντας σε λιγότερες μονάδες να παρέχουν την ίδια χωρητικότητα ψύξης».

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το 30kW InRow DX και την πλήρη σειρά λύσεων ψύξης της Schneider Electric.