Η Alpha Copy/ Nokia παρουσιάζει το Nokia E55, ένα νέο κινητό τηλέφωνο το οποίο έρχεται να εμπλουτίσει τη σειρά συσκευών κινητής τηλεφωνίας Eseries που απευθύνεται στο σύγχρονο επαγγελματία. Tο κομψό E55 φιλοδοξεί να κατακτήσει τους επαγγελματίες, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της Nokia Eseries.


Nokia-E55_black_06Το Nokia E55 με το κομψό και πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY υποστηρίζει μία σειρά επαγγελματικών λύσεων, με τις οποίες ο χρήστης έχει δυνατότητα άμεσης και γρήγορης σύνδεσης στο internet μέσω 3G, HSDPA/HSUPA και WLAN, πρόσβασης στα αρχεία του υπολογιστή του, χρόνο ομιλίας μέχρι και 8 ώρες και χρόνο αναμονής έως και 23 ημέρες. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετική ποιότητα κλήσεων αφού περιλαμβάνει ενσωματωμένη λειτουργία μείωσης θορύβου, η οποία επιτρέπει στον κάτοχο να συνομιλεί με ευκολία ακόμη και σε σημεία με έντονο θόρυβο.


Το νέο κινητό τηλέφωνο της σειράς Eseries είναι η «ιδανική» συσκευή για τους επαγγελματίες που απαιτούν την αξιόπιστη διαχείριση των εργασιών τους και την αποδοτική οργάνωση του χρόνου τους με τον απλούστερο δυνατό τρόπο.


Το Nokia E55 μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα συνεχώς αναβαθμιζόμενα σημεία εξυπηρέτησης Alpha Copy / Nokia Stores, το οποία προσφέρουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίσει το σύνολο των προϊόντων Nokia, τις νέες πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και παράλληλα τον ενημερώνουν για όλα τα κριτήρια επιλογής των προϊόντων που καλύπτουν εξατομικευμένα τις ανάγκες του σε όλες τις κατηγορίες. Με αυτόν τον τρόπο στα Alpha Copy / Nokia Stores παρέχεται από το 1998 εξειδίκευση και ποιοτική εξυπηρέτηση στον καταναλωτή μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις κινητής τηλεφωνίας.