H ιστοσελίδα www.byteme.gr, μία νέα, ανεξάρτητη προσπάθεια στο ελληνικό ίντερνετ, στη μορφή ενός site με θεματολογία από τον χώρο των computer & videogames, αλλά και από τον ευρύτερο χώρο της τεχνολογίας και του σύγχρονου lifestyle ξεκίνησε τη διαδικτυακή της παρουσία.


byteme01Σύμφωνα με τους δημιουργούς του byteme, τα computer & videogames έχουν την ιδιομορφία να αποτελούν ταυτόχρονα ανέμελη διασκέδαση, κουλτούρα, τρόπο έκφρασης και μόδα, χωρίς να χάνουν τίποτα από την ουσία τους. Κατέχουν μερίδιο στην καθημερινή ψυχαγωγία, ισάξιο με την μουσική, το σινεμά, τo διάβασμα και την τηλεόραση. Μαζί τους συμπαρασύρουν ένα κομμάτι της σύγχρονης τεχνολογίας την οποία επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα, και φυσικά ένα σημαντικό κομμάτι του σύγχρονου lifestyle. Έτσι θα τα προσεγγίσει και το byteme, μέσα από πληθώρα ψηφιακού περιεχομένου (γραπτό κείμενο, βίντεο και podcasts), προσφέροντας στους επισκέπτες εκτός από πληροφόρηση και ψυχαγωγία.


byteme880Οι συντελεστές του byteme είναι άνθρωποι με μεγάλη θητεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο για τα computer & video games και την τεχνολογία, άνθρωποι που προσδίδουν πολυφωνία στο περιεχόμενο που προσφέρεται. Καθότι το byteme διανύει τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του, βρίσκεται σε κατάσταση beta. Καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα Αυγούστου θα ανανεώνεται με σκοπό την βελτίωση της λειτουργίας του, ενώ θα προστίθενται και τα εναπομείναντα κομμάτια των περιεχομένων του. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο οπότε το byteme θα αποκτήσει την τελική και πλήρη μορφή του.