Το gaming brand Omen της HP αποτελεί… οιωνό συναρπαστικών στιγμών διασκέδασης, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια ανατρεπτική συσκευή, όπως το Omen X 2S.

Ένα laptop – δυο οθόνες

Αν και το βλέμμα μαγνητίζει η 15,6 ιντσών premium οθόνη του Omen X 2S (με επιλογές Full HD ή 4Κ ανάλυσης και 144Hz ή έως και 240Hz ρυθμό ανανέωσης), λίγο πάνω από το πληκτρολόγιο μας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Σε κεντρική θέση δεσπόζει μια 6 ιντσών οθόνη αφής (ανάλυσης 1080p), η οποία αναλαμβάνει μια σειρά από βοηθητικές λειτουργίες, ώστε να μην χρειαστεί να διακόψετε το παιχνίδι σας ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Όσο, λοιπόν, απολαμβάνετε gameplay με σχεδόν ανύπαρκτο input lag στην καθηλωτική κύρια οθόνη με υποστήριξη NVIDIA G-SYNC, η εξάιντση οθόνη μπορεί να επωμιστεί το Twitch, το Spotify, τα social media, ένα youtube walkthrough video ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή θέλετε να χειρίζεστε παράλληλα. 

Γραφικά για… επαγγελματίες 

Και με τη λέξη «επαγγελματίες» δεν εννοούμε προφανώς τους χρήστες λογιστικών φύλλων, αλλά αυτούς που παραδίδουν μαθήματα στη gaming κοινότητα με τις θρυλικές επιδόσεις τους! Οι απαιτητικοί gamers επομένως, μπορούν να απολαύσουν μια σύνθεση εξοπλισμένη με τις πιο σύγχρονες κάρτες γραφικών της NVIDIA, βασισμένες στην αρχιτεκτονική Turing, όπως η θηριώδης GeForce RTX 2080. Η δυνατότητα ray tracing σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει αξεπέραστο ρεαλισμό στο φωτισμό των αγαπημένων σας παιχνιδιών, με αντανακλάσεις, σκιές και ειδικά εφέ να κλέβουν την παράσταση. Επιπρόσθετα, οι GPU της σειράς GeForce RTX έρχονται με GDDR6 μνήμη επόμενης γενιάς και υποστήριξη DirectX 12. Ετοιμαστείτε για εξωπραγματικά frame rates! 

Χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά

Η νίκη από την ήττα απέχουν μόλις ένα έγκαιρο πάτημα πλήκ-τρου και η HP το γνωρίζει καλά αυτό. Με 1,5mm διάστημα ενεργοποίησης σε κάθε πλήκτρο, N-key rollover anti-ghosting και RGB φωτισμό, το πληκτρολόγιο του Omen X 2S είναι τόσο άγριο όσο δείχνει! Κάτω του φωλιάζει ο πανίσχυρος Intel Core επεξεργαστής, με δυνατότητα ενσωμάτωσης μέχρι και του ανυπέρβλητου 9ης γενιάς Intel Core i9. Εξοπλίστε τον με όση μνήμη DDR4-3200 RAM αντέχει το πορτοφόλι σας (έως 32GB), επιλέγοντας ταυτόχρονα ανάμεσα σε αποθηκευτικές λύσεις αιχμής (όπως PCIe SSD, RAID 0 και Intel Optane SSD) για να μην προλαβαίνετε να δείτε loading screens. Την ψύξη αναλαμβάνει η Omen Tempest Cooling Technology, μια τεχνολογία σε συνεργασία με την Thermal Grizzly που βελτιστοποιεί την απαγωγή θερμότητας εξασφαλίζοντας σταθερότητα στη λειτουργία υψηλών επιδόσεων. Όταν το παιχνίδι παίρνει φωτιά, ο Omen X 2S παραμένει… cool χάρη στον εξαερισμό τριών πλευρών για ροή αέρα 5 κατευθύνσεων. Η αναβάθμιση σε HDD, SDD και RAM είναι πολύ εύκολη, ενώ το πακέτο ολοκληρώνει ο κινηματογραφικός, πολυδιάστατος ήχος DTS:X Ultra, με ενισχυτή HP Audio Boost και δύο στερεοφωνικά ηχεία που φέρουν την υπογραφή της Bang & Olufsen.