Η ESET αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο ως «Champion» στον τομέα της κυβερνοασφάλειας σύμφωνα με τον πίνακα Cybersecurity Leadership Matrix 2019 της Canalys.

Παράλληλα, κατέλαβε μία από τις κορυφαίες θέσεις στη λίστα «Best Software Companies» του site G2 για την περιοχή EMEA, μία κατάταξη που προκύπτει λαμβάνοντας υπόψη τις αξιολογήσεις περισσότερων από 66.000 χρηστών για προϊόντα λογισμικού. 

Η Canalys είναι μια κορυφαία εταιρία αναλυτών της αγοράς τεχνολογίας, που δίνει έμφαση στο κανάλι των συνεργατών. Στο Cybersecurity Leadership Matrix αξιολογήθηκαν 15 κατασκευαστές λύσεων κυβερνοασφάλειας σύμφωνα με τις παγκόσμιες επιδόσεις τους σε επίπεδο καναλιού κατά τους τελευταίους 12 μήνες. Ο πίνακας προκύπτει από τα δεδομένα αξιολόγησης των συνεργατών που παρέχονται από το εργαλείο Vendor Benchmark της Canalys, σε συνδυασμό με στοιχεία από ανεξάρτητες αναλύσεις σχετικά με τη δυναμική του κάθε κατασκευαστή στο κανάλι, όπως προκύπτουν από τις επενδύσεις, τη στρατηγική, τις επιδόσεις στην αγορά και τη λειτουργία.

Η ESET αποτέλεσε έναν από πέντε μόνο κατασκευαστές  που αναγνωρίστηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο ως «Champion», μαζί με τις Cisco, Sophos, Palo Alto Networks και Fortinet. Οι εταιρείες που κατατάσσονται ως «Champion» έχουν τις υψηλότερες βαθμολογίες στο Vendor Benchmark της Canalys και εμφανίζουν κοινά χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων είναι οι δράσεις για βελτίωση και απλούστευση των διαδικασιών στα κανάλια και η αποδεδειγμένη δέσμευση για την αύξηση των εσόδων που προέρχονται από συνεργάτες. Οι «Champion» πρέπει επίσης να έχουν προβεί σε βιώσιμες επενδύσεις για το μέλλον των μοντέλων που εφαρμόζουν στα κανάλια τους, όπως προγράμματα και πρωτοβουλίες.

pastedGraphic.pngpastedGraphic_1.png

Παράλληλα, το site G2, που φιλοξενεί κριτικές προϊόντων από χρηστών από όλον τον κόσμο, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να κάνουν έξυπνες αποφάσεις αγοράς, έδωσε στην ESET την 4η θέση στην κατάταξη με τις καλύτερες εταιρείες λογισμικού, κατόπιν αξιολόγησης περίπου 900 εταιρειών που εξυπηρετούν στην περιοχή EMEA. Το G2 φιλοξενεί περίπου 750.000 κριτικές χρηστών, περισσότερα από 80.000 προϊόντα και πάνω από 1.600 κατηγορίες τεχνολογιών και υπηρεσιών, καθιστώντας την αναγνώριση της ESET ένα εξαιρετικό επίτευγμα.

Ο Godard Abel, CEO του G2, δήλωσε: «Στο G2 διαρκώς διευρύνουμε και εμβαθύνουμε τη θεματολογία των προϊόντων και των αξιολογήσεων, προσφέροντας πάνω από 5 εκατομμύρια στοιχεία πληροφόρησης για να βοηθήσουμε τους χρήστες να περιηγηθούν στον περίπλοκο κόσμο του ψηφιακού μετασχηματισμού. Τα δεδομένα αυτά έχουν αξιοποιηθεί και στην λίστα με τις «Καλύτερες Εταιρείες Λογισμικού για την περιοχή EMEA», προκειμένου να εντοπίσουμε ποιες είναι οι εταιρείες που οι χρήστες μας λένε ότι τους βοηθούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ESET και τις λύσεις της εδώ.