Η Vivitek παρουσίασε στην ISE 2019 τον πρώτο laser projector ασύρματης συνεργασίας DH3665ZN με ενσωματωμένη λύση NovoConnect για ασύρματες παρουσιάσεις και προβολές.

Πρόκειται για projector τεχνολογίας laser με διάρκεια ζωής του laser περισσότερο από 20.000 ώρες, με ανάλυση Full HD και 4.000 lumens φωτεινότητα και αποτελεί την ιδανική λύση για μεσαίου μεγέθους meeting rooms.

Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του projector είναι η δυνατότητα ασύρματης παρουσίασης, BYOD, το screen mirroring του υπολογιστή ή της φορητής συσκευής και οι λειτουργίες σχολιασμού και διαχείρισης. Παρέχει την δυνατότητα προβολής τεσσάρων χρηστών ταυτόχρονα και την φιλοξενία μέχρι και 64 συμμετεχόντων και προσφέρει συμβατότητα με τα Windows, MacOS, Ubuntu, Android, Chromebook και iOS.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το ηχητικό τμήμα της εταιρείας μας στο 210-3809605.

Laser projector μικρού μεγέθους και χαμηλών απαιτήσεων συντήρησης.
Με εντυπωσιακά, ζωντανά χρώματα και υψηλή φωτεινότητα 5.000 Ansi Lumens, ο projector DH4661Z ενσωματώνει την τελευταία γενιά της προηγμένης τεχνολογίας των πηγών φωτός laser. Σχεδιασμένος να λειτουργεί χωρίς λάμπα, διαθέτει χαμηλό κόστος χρήσης με ελάχιστη απαίτηση σε συντήρηση, ενώ παρέχει μία σταθερή, υψηλής ανάλυσης προβολή έως και για 20.000 ώρες λειτουργίας. Ο DH4661Z προσφέρει μία εντυπωσιακή εμπειρία εμβύθισης στη μεγάλη οθόνη ενώ αποτελεί μία ασυναγώνιστη επενδυτική λύση με μεγάλη ανταποδοτικότητα.

Κύρια χαρακτηριστικά
Πηγή φωτός laser, με μεγάλη διάρκεια ζωής, για σταθερά επίπεδα φωτεινότητας και υψηλή απόδοση χρωματισμού με χρήση χωρίς συντήρηση έως και 20.000 ώρες.
Φωτεινότητα 5000 Ansi Lumens, ανάλυση 1080p, και λόγο αντίθεσης 20000:1 για καθαρή, ευκρινή και φωτεινή εικόνα κατά την προβολή.
Μεγάλη ευελιξία με 1.65 x zoom και χειροκίνητη οριζόντια και κάθετη μετατόπιση του φακού.
Εύκολη ρύθμιση της εικόνας με διόρθωση στις 4 γωνίες, οριζόντιο και κάθετο keystone.
Ενσωματωμένα μεγάφωνα 2 x 5W με διεπαφή πολλαπλών πηγών ήχου για σίγουρη και εξασφαλισμένη μετάδοση του μηνύματός σας.

Διεπαφή HD Base T για μετάδοση ήχου και εικόνας υψηλών αναλύσεων σε μεγάλες αποστάσεις.
Λειτουργία προσομοίωσης DICOM για σεμινάρια και ιατρική εκπαίδευση.
Συμβατότητα με την σειρά προϊόντων NovoConnect για ασύρματες παρουσιάσεις.
Εξοικονόμηση ενέργειας με αυτόματη απενεργοποίηση της συσκευής όταν δεν ανιχνεύεται σήμα στην είσοδο για ένα χρονικό διάστημα.
Laser projector συμπαγούς μεγέθους, ιδανικός για εταιρικές παρουσιάσεις.