Η Neffos, η μάρκα κινητών τηλεφώνων της TP-Link, που είναι παγκόσμιος πρωτοπόρος υψηλής τεχνολογίας και κατασκευαστής δικτυακών προϊόντων, παρουσίασε στην αγορά το τελευταίο μοντέλο Neffos C7s. Η νέα προσθήκη στη σειρά C υπόσχεται να εισάγει περισσότερες βελτιώσεις από τους προκατόχους της, από πλευράς σχεδιασμού, εικόνας και απόδοσης.

Παραμένοντας πιστή στην παροχή καλύτερου σήματος στα κινητά τηλέφωνα, η Neffos τα τελευταία χρόνια έχει ταράξει τα νερά, με την προσθήκη των τηλεφώνων με ανώτερη ποιότητα σήματος. Η Neffos σημείωσε σημαντική ανάπτυξη το 2018 και η πορεία εξακολουθεί να είναι ανοδική και το 2019.

Το Neffos C7s διαθέτει έναν επεξεργαστή υψηλής απόδοσης και έναν ενισχυτή ισχύος, μαζί με την τεχνολογία EMC που δρα κατά των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών, προκειμένου να κάνει το σήμα πιο δυνατό, γρήγορο και σταθερό. Παρομοίως, χρησιμοποιεί μια κατασκευή κεραίας υψηλού επιπέδου, η οποία υποβάλλεται σε δοκιμές στο παγκοσμίου κλάσης ανηχοϊκό θάλαμο Satimo, ο οποίος προστατεύεται πλήρως από όλες τις εξωτερικές παρεμβολές, προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα σήματος.

Το Neffos C7s διαθέτει FullView οθόνη 5,45 ιντσών, με αναλογία διαστάσεων HD 1440×720 και διαθέτει ένα όμορφα σχεδιασμένο σώμα, το οποίο έχει κατασκευαστεί ώστε να είναι σταθερό και άνετο για να προσαρμόζεται άψογα στα χέρια σας, παρέχοντας ταυτόχρονα μια πιο ελαφριά αίσθηση. Το εσωτερικό πλαίσιο του πίσω μέρους είναι ενσωματωμένο, ώστε να δίνει μια στερεή αίσθηση διατηρώντας παράλληλα μια λεπτή περιφέρεια. 

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας, το Neffos C7s χρησιμοποιεί μία κάμερα 8 megapixel, για να τραβάει καθαρές εικόνες και βίντεο. Παράλληλα, διαθέτει δυνατότητες HDR, για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε εντυπωσιακές εικόνες και να τις μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Auto Focus για να εξασφαλίσετε, ότι θα αποτυπώσετε κάθε λεπτομέρεια. Επιπλέον, η λειτουργία AI Scene Recognition μπορεί να αναλύσει τον περιβάλλοντα χώρο για καλύτερες λήψεις.

Ενώ η πίσω κάμερα μπορεί να τραβήξει εκπληκτικά πλατιά και πανοραμικά πλάνα, το Neffos C7s εξυπηρετεί και τους λάτρεις των selfie με μια εκπληκτική μπροστινή κάμερα 5 megapixel. Βελτιώστε τις selfies σας με την λειτουργία Beautification, τονίζοντας τη φυσική σας λάμψη. Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε κάποιο πιο δραματικό εφέ στις selfies με την λειτουργία Bokeh, κάνοντας τις selfie περισσότερο ευκρινείς. Χρησιμοποιήστε το φλας της κάμερας για να προσθέσετε περισσότερο φως στη φωτογραφία σας.

Με την άνοδο του mobile gaming, καθώς επίσης και του video streaming, η γενική τάση για τους χρήστες σήμερα είναι η προτίμηση σε πιο εντυπωσιακή απεικόνιση και ποιότητα του ήχου. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη τα νέα smartphones να είναι σε θέση να εξυπηρετούν αυτές τις ανάγκες. Το Neffos C7s ταιριάζει απόλυτα σε αυτές τις προδιαγραφές, καθώς η συσκευή έχει υψηλής απόδοσης σχεδιασμό PA και ενισχυτή κλάσης Κ AW8732s εξασφαλίζοντας εξαιρετικά ηχητικά εφέ. Ο δυνατός, καθαρός ήχος εγγυάται υψηλής ποιότητας κλήσεις, ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Το Neffos C7s διαθέτει το πιο πρόσφατο Android 9.0 και μπαταρία 2600mAh, ενώ παράλληλα τρέχει σε οκταπύρηνο επεξεργαστή, το οποίο το καθιστά παραπάνω από ικανό να λειτουργεί άψογα σε περιπτώσεις βαριάς χρήσης. Διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 2GB RAM και 16GB ROM, ενώ παράλληλα διαθέτει και θύρα για κάρτα μνήμης, η οποία μπορεί να δεχτεί μέχρι και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Neffos C7s θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα (γκρι και κόκκινο) στην Ελληνική αγορά εντός του Σεπτεμβρίου 2019, με προτεινόμενη τιμή λιανικής € 89.90.