Η BENQ  επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ηγετική της θέση στην αγορά κατακτώντας δύο βραβεία EISA στην κατηγορία Home Theatre Projectors 2019-2020. Ο BenQ W2700 διακρίθηκε ως Best Buy Projector, ενώ ο BenQ W5700 ως Home Theatre Projector.

Τα βραβεία EISA αποτελούν κορυφαία διάκριση καθώς ξεχωρίζουν τα νέα προϊόντα ήχου και εικόνας που συνδυάζουν την πιο προηγμένη τεχνολογία, τα επιθυμητά χαρακτηριστικά, την απόλυτη έκφραση του design, την ικανοποιητική εργονομία και την καλύτερη σχέση ποιότητας/ κόστους.

  Αναφορά EISA για τον  BenQ W2700: «Αυτός ο κόμπακτ 4K HDR βιντεοπροβολέας χαρίζει υψηλή οικιακή ψυχαγωγία στο σαλόνι μας με την μεγάλη του εικόνα, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Έρχεται έτοιμος και ρυθμισμένος από το εργοστάσιο για να αναδείξει τον χρωματικό χώρο DCI-P3, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην αγορά ώστε να έχουμε μια απολαυστική 4Κ προβολή. Με άλλα λόγια, ο βιντεοπροβολέας εξασφαλίζει πως οι εικόνες του αποτυπώνουν τέλεια την πρόθεση του δημιουργού του περιεχομένου 

 

Αναφορά EISA για τον  BenQ W5700: «Ακρίβεια χρώματος, λεπτομέρειες εικόνας, αναπαραγωγή HDR και ευελιξία εγκατάστασης, ο εμβληματικός προβολέας W5700 της BenQ αποτελεί μια σίγουρη πρόταση για κάποιον που θέλει να δημιουργήσει τον δικό του αποκλειστικό χώρο home cinema. Ο φακός των 11 στοιχείων, όλα από γυαλί, είναι βελτιστοποιημένος για 4K προβολές με ευκρινείς και οξείες εικόνες.»

Ο Steve Chu, Πρόεδρος της BenQ Europe είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λάβουμε δύο βραβεία EISA φέτος. Τα βραβεία αυτά είναι σημαντικά καθώς προέρχονται από έναν αξιοσέβαστο Οργανισμό και υπογραμμίζουν τον τρόπο με τον οποίο η BenQ συνεχίζει να εμπνέει πελάτες μέσω καινοτόμων προϊόντων. Οι βραβευμένοι projectors BenQ W2700 & BenQ W5700 έχουν αναγνωριστεί για την πραγματική τεχνολογία 4K HDR CinematicColor, η οποία προσφέρει κινηματογραφικές εμπειρίες μεγάλης οθόνης, όπως ακριβώς οραματίστηκαν οι κινηματογραφιστές. Είναι υπέροχο για την BenQ να αναγνωρίζεται για προϊόντα που ωθούν τα όρια στην τεχνολογία οικιακού κινηματογράφου.»

Οι projectors BenQ W2700 & BenQ W5700 είναι άμεσα διαθέσιμοι μέσω του δικτύου συνεργατών της CPI.