Η ESET – παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών – κατονομάστηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως ο μοναδικός «Challenger» στην έκθεση «Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms» της Gartner για το 2019*.

Η αξιολόγηση της ESET βασίστηκε στην ικανότητα της να ανταποκρίνεται στο ρόλο της και στο κατά πόσο το όραμά της καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες της αγοράς. Σύμφωνα με την ESET, η συγκεκριμένη διάκριση αντανακλά τις συνεχείς και σταθερές προσπάθειες της να προσφέρει τη βέλτιστη προστασία στις επιχειρήσεις.

«Κατά την άποψή μας, το ότι πέρυσι αναγνωριστήκαμε ως ο μοναδικός «Challenger» στην έκθεση «Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms» ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα για την ESET. Το ότι λαμβάνουμε την ίδια αναγνώριση για δεύτερη χρονιά, αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε διαρκώς στις επιχειρήσεις την καλύτερη προστασία, ανίχνευση και απόκριση», σχολίασε ο Ignacio Sbampato, Chief Business Officer στην ESET. «Είμαστε υπερήφανοι για την στρατηγική μας, η οποία αξιοποιεί προηγμένες έρευνες και ενδελεχείς αναλύσεις για την ανάπτυξη λύσεων που προσφέρουν σταθερά ολοκληρωμένη προστασία στους οργανισμούς, και πιστεύουμε ότι η θέση που λάβαμε αντικατοπτρίζει ότι εξελισσόμαστε σταθερά σε έναν σημαντικό παίχτη στην παγκόσμια σκηνή της ασφάλειας πληροφοριών».

Ο Sbampato συμπληρώνει: «Από το περασμένο έτος, η ESET εμπλούτισε την προσφορά της στις επιχειρήσεις με τον ESET Enterprise Inspector, μια λύση ανίχνευσης και απόκρισης για endpoint, και το ESET Dynamic Threat Defense, μια λύση sandboxing που βασίζεται στο cloud, προσφέροντας στους επιχειρησιακούς πελάτες της παγκοσμίως μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα προστασίας για endpoint. Αυτό αποτελεί μέρος της στρατηγικής της ESET για επέκταση στον τομέα των επιχειρήσεων». 

Η ESET πιστεύει ότι η κατάκτηση της θέση του «Challenger» για δεύτερο έτος επιβεβαιώνει ότι προσφέρει μία εύχρηστη, ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση προστασίας για endpoint και, παράλληλα, αντικατοπτρίζει την αύξηση του μεριδίου αγοράς που έχει πετύχει η ESET σε όλους τους τομείς που θεωρεί σημαντικούς, από τους Μεγάλους Οργανισμούς και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις μέχρι και τους Καταναλωτές. Έχοντας να επιδείξει υψηλά ποσοστά ανίχνευσης, μικρό αποτύπωμα στο σύστημα και ποιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών, η ESET πιστεύει ότι η τοποθέτηση της στο Magic Quadrant της Gartner υπογραμμίζει την δέσμευσή της να προσφέρει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης σε όλους τους πελάτες της. 

Σύμφωνα με το IT Glossary της Gartner, ** «Τα Magic Quadrants της Gartner προσφέρουν στιγμιότυπα σε μορφή εικόνων, ενδελεχείς αναλύσεις και ουσιαστικές συμβουλές για το που κατευθύνεται η αγορά, πόσο ώριμη είναι και ποιοι την απαρτίζουν. Τα Magic Quadrants συγκρίνουν τους κατασκευαστές χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα κριτήρια και καθιερωμένη μεθοδολογία της Gartner. Κάθε έκθεση συνοδεύεται από ένα γράφημα Magic Quadrant, το οποίο απεικονίζει την αγορά χρησιμοποιώντας ένα δισδιάστατο πίνακα που αξιολογεί τις εταιρίες με βάση την ικανότητά τους να ανταποκρίνονται στο ρόλο τους και σύμφωνα με το κατά πόσο το όραμά τους καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες της αγοράς». 

Κατεβάστε ένα αντίγραφο της έκθεσης της Gartner και δείτε τη θέση της ESET στο Magic Quadrant στη διεύθυνση: https://www.eset.com/gr/business/gartner-epp-mq-2019/ .

*Πηγή: Gartner, «Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms», Peter Firstbrook, Dionisio Zumerle, Prateek Bhajanka, Lawrence Pingree, Paul Webber, 20 Αυγούστου 2019.

** Πηγή: Gartner IT Glossary, «Magic Quadrant», 22 Αυγούστου 2019. https://www.gartner.com/it-glossary/magic-quadrant