Η LG Electronics (LG) παρουσίασε τη νέα σειρά οικιακών συσκευών ThinQ™ με ενσωματωμένη την υπηρεσία ανανέωσης αναλώσιμων της Amazon (Amazon Dash Replenishment) στην ευρωπαϊκή αγορά κατά την IFA 2019, αναδεικνύοντας τα οφέλη ενός πλήρως αυτοματοποιημένου έξυπνου σπιτιού που δημιουργείται από την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης AI της LG και από το έξυπνο σύστημα παραγγελίας και διανομής αναλώσιμων της Amazon. 

Οι συσκευές LG ThinQ με ανανέωση αναλώσιμων απαλλάσσουν τους καταναλωτές από την υποχρέωση να παραγγέλνουν βασικά αναλώσιμα, ρυθμίζοντας την έξυπνη παραγγελία απορρυπαντικών και άλλων υλικών για το πλυντήριο από την Amazon όταν οι προμήθειες είναι λίγες ώστε να μην τελειώνουν ποτέ. Η πρακτική αυτή υπηρεσία αρχικά θα είναι διαθέσιμη στα πλυντήρια ρούχων και πλυντήρια πιάτων LG ThinQ στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου από αυτό το φθινόπωρο.

Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία στις έξυπνες συσκευές πλυντηρίων ρούχων και πιάτων της LG μέσω της εφαρμογής LG ThinQ, η οποία συνδέεται με το λογαριασμό Amazon των πελατών. Μετά τη ρύθμιση, οι έξυπνες συσκευές της LG δίνουν αυτόματα εντολή στην υπηρεσία ανανέωσης αναλώσιμων να παραγγείλει και να παραδώσει στην πόρτα του σπιτιού τις προεπιλεγμένες προμήθειες που χρειάζονται, όπως το σαπούνι πιάτων, το απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων ή το μαλακτικό, αναλόγως με τη χρήση που γίνεται. Η υπηρεσία ανανέωσης της Amazon για τα ψυγεία και τους ιονιστές αέρα LG ThinQ θα είναι διαθέσιμη άμεσα στο μέλλον.

Το επιτυχημένο λανσάρισμα του Amazon Dash Replenishment στις συσκευές της LG έγινε στις αρχές του έτους στις Ηνωμένες Πολιτείες και ακολουθεί τώρα η ευρωπαϊκή αγορά. Πέρα από την Amazon, η LG συνεργάζεται με άλλους παρόχους υπηρεσιών AI όπως η Google και η Yandex για να επεκτείνει τις δυνατότητες και την ευκολία των έξυπνων προϊόντων της στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τη σειρά ThinQ με την υπηρεσία Amazon Dash Replenishment στην ευρωπαϊκή αγορά κατά στην IFA 2019», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Συνδυάζοντας τα κορυφαία προϊόντα μας με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, στρατηγική προτεραιότητά μας εξακολουθεί να είναι η δημιουργία ενός έξυπνου σπιτιού που επιτρέπει στους πελάτες να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο σε δουλειές και περισσότερο χρόνο σε ό,τι απολαμβάνουν».

Οι συμμετέχοντες στην IFA 2019 μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της LG από τις 6 έως τις 11 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα 18 του Messe Berlin για να δουν από κοντά τα προϊόντα LG ThinQ με ενσωματωμένο Amazon Dash Replenishment. Όλες οι ενέργειες της LG στην IFA θα μοιραστούν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με το hashtag #LGIFA2019.