Το START Project, το καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων που υλοποιείται στην οικία Λέλας Καραγιάννη του Δήμου Αθηναίων, ανακοινώνει την έναρξη, από τον Σεπτέμβριο 2019, του START School of Code, ενός νέου, ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού κύκλου εκμάθησης προγραμματισμού, με την υποστήριξη της Microsoft και ελληνικού φιλανθρωπικού ιδρύματος.

Ο προγραμματισμός για εφαρμογές Web είναι μια από τις πιο περιζήτητες επαγγελματικές δεξιότητες, η οποία μπορεί να βοηθήσει πολλούς νέους ανθρώπους να βρουν μια διέξοδο προς την αγορά εργασίας με πολύ καλές προοπτικές. Το Web Development κατατάσσεται ανάμεσα στα πιο περιζήτητα επαγγέλματα τα τελευταία χρόνια, και η τάση αυτή αναμένεται να διατηρηθεί και στο μέλλον, καθώς βρίσκει εφαρμογή σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους – από το ηλεκτρονικό εμπόριο και την online παροχή υπηρεσιών μέχρι προχωρημένες ηλεκτρονικές πλατφόρμες όπως στον τραπεζικό κλάδο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα START School of Code είναι διαθέσιμές από τις 22 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου του 2019 – περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.