Videogames, ταινίες, αγώνες ποδοσφαίρου… O,τι κι αν παρακολουθήσετε στην τεράστια επιφάνεια προβολής ενός βιντεοπροβολέα θα σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί τόσο καιρό επιτρέπατε στο αγαπημένο σας περιεχόμενο να… ασφυκτιά σε λίγες ίντσες.

Optoma UHD40  

Για τους φανατικούς σινεφίλ η απόλυτη λύση ακούει στο όνομα Optoma UHD40. Με καθηλωτική 4Κ ανάλυση (τετραπλάσια ευκρίνεια από την Full HD), 16:9 προβολή, HDR εικόνα, Rec.709 χρωματική πιστότητα και λόγο αντίθεσης 500.000:1 στη διάθεσή σας καθημερινά, πραγματικά θα σας χάσουν οι κινηματογραφικές αίθουσες! Η εγκατάστασή του ασυναγώνιστου βιντεοπροβολέα είναι πολύ εύκολη σε οποιοδήποτε χώρο καθώς μπορεί να προσαρμόσει τον τρόπο προβολής του ανάλογα. 

Optoma HD39Darbee

Με Full HD ανάλυση, 3D υποστήριξη, 3.500 ANSI Lumens φωτεινότητας  και υψηλή αντίθεση 32.000:1, ο συγκεκριμένος βιντεοπροβολέας αποτελεί μια πρόταση που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες. Ξεχωρίζει για την απαράμιλλη πιστότητα χρωμάτων (Rec.709) και για τον μεστό ήχο των 10W ηχείων του. Η βραβευμένη τεχνολογία ενίσχυσης εικόνας DARBEE Visual Presence προσδίδει μια μοναδική κινηματογραφική αίσθηση στο περιεχόμενό σας, ενώ οι gamers θα απολαύσουν το Enhanced Gaming Mode με μόλις 16ms response time! 

Optoma ML1050ST   

Αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, ο ML1050ST θα σας επιτρέψει από απόσταση μόλις ενός μέτρου να δημιουργήσετε μια επιφάνεια προβολής 100 ιντσών. Ο Short Throw LED DLP βιντεοπροβολέας μπορεί να χωράει στην παλάμη σας, αλλά οι δυνατότητές του ξεπερνούν κάθε σας προσδοκία. Επιστρατεύστε τον για επαγγελματική χρήση ή για τη διασκέδασή σας και δεν θα σας απογοητεύσει. Ο λόγος αντίθεσης 20.000:1, η φωτεινότητα 1.000 ANSI lumens και οι 20.000 ώρες ζωής λάμπας σας το υπογράφουν! Παρά το μικρό του μέγεθος, ενσωματώνει ηχείο, είσοδο HDMI 1.4a 3D support + MHL, θύρα VGA (YPbPr/RGB), υποδοχή για κάρτα microSD και μια USB-A.