Στη διάρκεια της Gamescom 2019, η Nintendo παρουσίασε τους καλύτερους indie τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στο Switch.

Το Sparklite ήταν ένα από τα αστέρια και στο νέο trailer οι παίκτες ρίχνουν μια πρώτη ματιά σε αυτά που μπορούν να περιμένουν από αυτήν τη γοητευτική περιπέτεια. Όσοι, δε, θέλουν να μάθουν περισσότερα, μπορούν να δουν αναλυτικά τα όπλα και τα αντικείμενα που θα χρησιμοποιούν καθώς εξερευνούν σε ένα developer diary που επικεντρώνεται στην Ada, την ηρωίδα του Sparklite.

Ο κόσμος της Geodia είναι γεμάτος διασκέδαση, αλλά φιλοξενεί ταυτόχρονα πιθανούς κινδύνους πίσω από κάθε γωνιά του… Ευτυχώς ο Sparkmaster Rizzle έχει τον νου του μέσα στο θαυμαστό Workshop του για να είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που κρύβει το Sparklite αυτό το φθινόπωρο! Και ποια είναι η Ada, η μηχανικός και ηρωίδα του Sparklite; Στο νέο developer video, η ομάδα της Red Blue Games μοιράζεται την έμπνευση πίσω από τη δουλειά της και απαντά σε μερικές ερωτήσεις της κοινότητας.

Στα πέντε διαφορετικά οικοσυστήματα του Sparklite σας περιμένει μια πληθώρα μυστηρίων και προκλήσεων και είναι επικίνδυνο να τα εξερευνήσετε απροετοίμαστοι. Η ηρωίδα μας, η Ada, με το πρακτικό Workshop of Wonders του Sparkmaster Rizzle ανοιχτό στην πόλη, είναι πάντα ένα βήμα μακριά από την αναβάθμιση του οπλοστασίου του, για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς και τους γρίφους που την περιμένουν.

Από την εκμετάλλευση της ισχύος του Boom Balloon που επιτρέπει στην Ada να εξοντώνει γρήγορα τους εχθρούς με μεγάλη ακρίβεια, μέχρι τα γρήγορα πυρά ενέργειας του Spark Slinger, υπάρχει πάντα ένα όπλο διαθέσιμο για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση. Εφόσον το Sparklite δυσκολεύει τα πράγματα με αρκετές δύσκολες μάχες με bosses, όπως ο Lumbering Titan και ο Timbert με τα πονηρά gremlins του, η Ada στηρίζεται στα Rocket Boots της για να αποκτήσει αρκετή ταχύτητα ώστε να αποφύγει αντιπάλους και να πηδήξει πάνω από τεράστια κενά για να φτάσει τους σημαντικότερους θησαυρούς! Για να μην αναφέρουμε το πανίσχυρο Spark Blitzer με το οποίο εκτοξεύετε μια ριπή ενέργειας με συντριπτική ακρίβεια!

Εκτός από τον πανίσχυρο οπλισμό της, η Ada διαθέτει επίσης μια πληθώρα εφευρέσεων. Από τον πιστό της σύντροφο, το Flare Bang, ως το πρακτικό Multi-Tool Wrench, το Sparklite έχουν αρκετά εργαλεία για κάθε υποψήφιο εξερευνητή!