H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζει τη νέα bullet IP κάμερα IB9387-LPR με δυνατότητα αναγνώρισης πινακίδων οχημάτων, ιδανική για εφαρμογές parking access control και συστήματα stop & go toll.

Η κάμερα IB9387-LPR αποτελεί την πρώτη κάμερα LPR (License Plate Recognition) της VIVOTEK με ενσωματωμένο software αναγνώρισης πινακίδων οχημάτων και υψηλή υπολογιστική ικανότητα χωρίς την απαραίτητη προσθήκη server, αναγνωρίζοντας τις πινακίδες οχημάτων περισσοτέρων από 70 χωρών παγκοσμίως. Προσφέρει εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση μέσα από λίστες black & white επιτρέποντας είτε το άνοιγμα μιας μπάρας και τη διέλευση ενός οχήματος, σε περίπτωση που αυτό βρίσκεται στη white list, είτε την ενεργοποίηση ενός alarm και την ειδοποίηση του προσωπικού ασφαλείας, σε περίπτωση black list. Επιπλέον, η διαχείριση και συντήρηση ενός συστήματος πολλαπλών καμερών γίνεται κεντρικά, ενημερώνοντας ταυτόχρονα όλες τις κάμερες με τις λίστες black & white μέσα από μια μόνο κάμερα, μειώνοντας τα κόστη εγκατάστασης και διαχείρισης.

Χάρη στα ενσωματωμένα APIs, η IB9387-LPR μπορεί να συνδεθεί με τρίτων κατασκευαστών συστήματα, όπως parking management, συλλογή διοδίων και γεφυροπλάστιγγες που μπορούν να δεχτούν εικόνες LPR πραγματικού χρόνου (χώρα, πόλη, ημερομηνία και ώρα).

Επιπλέον, η κάμερα είναι εξοπλισμένη με το anti-intrusion software της Trend Micro για ανίχνευση και αυτόματη αποτροπή τυχόν κακόβουλων δικτυακών επιθέσεων και αποκλεισμού ύποπτων γεγονότων, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν ένα πλήρως επεκτάσιμο και υψηλής ασφάλειας standalone σύστημα LPR.

Όλες οι λύσεις LPR της VIVOTEK είναι διαθέσιμες μέσα από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

Η LEXIS Πληροφορική είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της VIVOTEK στην Ελλάδα από το 2004. Διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς στον τομέα των συστημάτων παρακολούθησης και του Cyber Security και είναι σε θέση να σχεδιάζει την πλέον κατάλληλη και συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή, παρέχοντας υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.