Οριστικό τέλος στο άγχος του backup και της αποθήκευσης δεδομένων προσφέρει η νέα σειρά NAS (Network Attached Storage) της QNAP.

Eνα τοπικό, ιδιόκτητο «cloud» στην καρδιά της επιχείρησής σας υπόσχεται η σειρά TS-x73, η οποία έρχεται με 4, 6 ή 8 υποδοχές δίσκων, τους οποίους διαχειρίζεται ένας τετραπύρηνος AMD RX-421ND επεξεργαστής με δυνατότητα χρονισμού μέχρι και τα 3.4GHz. Δύο M.2 SATA SSD υποδοχές και δύο PCIe θύρες επιτρέπουν την προσθήκη ταχύτατων M.2 SSD δίσκων, κάρτας 10GbE συνδεσιμότητας ή ακόμα και κάρτας γραφικών! 

Η ευελιξία στη σύνθεση ενός QNAP TS-x73 NAS καλύπτει μια ευρύτατη γκάμα απαιτήσεων μικρών αλλά και μεγαλύτερων επιχειρήσεων, ειδικά όταν οι ανάγκες για διαμοιρασμό μεγάλων αρχείων με υψηλές ταχύτητες, αυτοματοποιημένο backup, κεντρική αποθήκευση και αναπαραγωγή 4Κ video ή virtualization είναι αυξημένες. Αν η απώλεια δεδομένων δεν συγκαταλέγεται στις επαγγελματικές σας… ανοχές και η ευκολία πρόσβασης σε αυτά κατέχει κομβικό ρόλο στην παραγωγικότητά σας, τότε κάποιο μέλος της οικογένειας TS-x73 σίγουρα έχει κατασκευαστεί για εσάς!