Η ESET, εταιρεία κυβερνοασφάλειας με έδρα τη Μπρατισλάβα (Σλοβακία), είναι ο νέος «Champion Partner» της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ (BVB), που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο χορηγίας.

Το πρόγραμμα χορηγικής συνεργασίας είναι μακροχρόνιο και θα ισχύσει για τις επόμενες τρεις σεζόν της Μπουντεσλίγκα, το κορυφαίο πρωτάθλημα γερμανικού ποδοσφαίρου. Η ESET θα οργανώσει δραστηριότητες και εκδηλώσεις και στους 17 εντός έδρας αγώνες της Μπουντεσλίγκα για τους οπαδούς της γερμανικής ομάδας, που έχει στεφθεί πρωταθλήτρια οκτώ φορές.

«Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου», δήλωσε ο Richard Marko, CEO της ESET. «Όπως και η BVB, έτσι και η ESET είναι επίσης παθιασμένη και αφοσιωμένη στους οπαδούς της. Μέσα από τη χορηγία της Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα συναντήσουμε πολλούς ενθουσιώδεις οπαδούς που θέλουν να απολαύσουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο είτε πηγαίνοντας στο γήπεδο είτε, όντας ασφαλείς στον κυβερνοχώρο, μέσω online streaming». 

Ο Hans-Joachim Watzke, CEO της Μπορούσια Ντόρτμουντ, συμπλήρωσε: «Η ESET και η Μπορούσια Ντόρτμουντ ενώνουν τη διεθνή απήχησή τους. Συναντιούνται δύο brand που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, το καθένα στον τομέα του. Η ESET εκπροσωπεί τις ίδιες αξίες με την BVB: αξιοπιστία, πάθος, θάρρος και ακεραιότητα. Από την αρχή, οι συναντήσεις μας χαρακτηρίζονταν από προσήλωση και αμοιβαία εμπιστοσύνη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την ESET στην ομάδα των Champion Partners». 

Η πραγματική αφοσίωση συναντά την πραγματική ασφάλεια

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει σημαντικά τον τρόπο ζωής των ανθρώπων και το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση. Η συνεργασία της ESET με την BVB φέρνει πιο κοντά τον κόσμο του ποδοσφαίρου και τον κόσμο της ασφάλειας στο Διαδίκτυο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις νέες δυνατότητες και δραστηριότητες που απασχολούν πλέον ένα σημαντικό μέρος των φιλάθλων και του ίδιου του παιχνιδιού, όπως το streaming αγώνων εν κινήσει, η σύνδεση με οπαδούς της ίδιας ομάδας που βρίσκονται στο εξωτερικό και η αναζήτηση συλλεκτικών αντικειμένων. 

Δραστηριότητες για τους οπαδούς όλη τη σεζόν

Οι φίλαθλοι θα απολαύσουν εξαιρετικές δράσεις γύρω από το θέμα «κυβερνοασφάλεια και ποδόσφαιρο» κατά τη διάρκεια των αγώνων της BVB, τόσο online όσο και offline.