Η  LG  αναγνωρίζοντας τη μαγική εμπειρία που βιώνουν οι καταναλωτές όταν παρακολουθούν στην τηλεόραση τα αγαπημένα τους προγράμματα, επιδιώκει να προσφέρει καινοτομία σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό, τους ανταμείβει με μια μοναδική προωθητική ενέργεια, καθώς με την αγορά μίας LG NanoCell τηλεόρασης δίνει δώρο μια δεύτερη τηλεόραση, παρέχοντας ταυτόχρονα δωρεάν την εγκατάστασή τους. 

Συγκεκριμένα, έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 ή και μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, η LG προσφέρει στους καταναλωτές με κάθε αγορά τα παρακάτω δώρα: 

  • Με την αγορά του μοντέλου SM9000PLA (86’’), δώρο μια UHD τηλεόραση (43’’) και δωρεάν εγκατάσταση 
  • Με την αγορά του μοντέλου SM9000PLA (75’’), δώρο μια FHD τηλεόραση (43’’) και δωρεάν εγκατάσταση 
  • Με την αγορά ενός από τα μοντέλα SM9800PLA (65’’), SM9010PLA (65’’), SM8600PLA (65’’), SM8500PLA (65’’), δώρο μια HD τηλεόραση (32’’) και δωρεάν εγκατάσταση

Έτσι, το διάστημα διεξαγωγής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσα από τις κομψές LG NanoCell τηλεοράσεις οι οποίες ενσωματώνουν κορυφαίες τεχνολογίες, όπως την τεχνολογία NanoCell που ενισχύει την καθαρότητα των χρωμάτων χρησιμοποιώντας νανοσωματίδια μεγέθους 1nm. Παράλληλα, διαθέτουν τη λειτουργία Nano Accuracy, χάρη στην οποία επιτυγχάνεται απόδοση χρωμάτων με υψηλή ακρίβεια ακόμα και σε ευρεία γωνία θέασης, για ακόμα πιο ρεαλιστική εικόνα. Επιπλέον, με το Nano Black και την τεχνολογία Full Array Dimming, ελέγχονται με ακρίβεια οι μονάδες οπίσθιου φωτισμού, αποδίδοντας βαθύτερο μαύρο, για μια εκπληκτική εμπειρία θέασης. Ανάμεσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά των NanoCell τηλεοράσεων, συμπεριλαμβάνεται και ο a7 Gen2 επεξεργαστής με τον αλγόριθμο Deep Learning AI, που αναβαθμίζει την ποιότητα εικόνας, την καθαρότητα, την ευκρίνεια, τη λεπτομέρεια, τη φωτεινότητα και τον ήχο.  

Τέλος, με την υποστήριξη του 4K Cinema HDR στα μοντέλα των Nanocell τηλεοράσεων, ο θεατής βιώνει μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία με μοναδικές εικόνες και ζωντανά χρώματα, ενώ το Dolby Vision HDR και το Dolby Atmos ολοκληρώνουν την υψηλή απόδοση εικόνας και ήχου HDR.