Η smart Ultra HD τηλεόραση Samsung UE43NU7022 υπόσχεται ρεαλιστική εικόνα με 4 φορές υψηλότερη ανάλυση, ευκρίνεια και λεπτομέρεια σε σύγκριση με μία συμβατική Full HD.

Ξεχωρίζει αμέσως χάρη στον μινιμαλιστικό της σχεδιασμό και τα μικρά πλαίσια γύρω από την οθόνη. Ταυτόχρονα με την τεχνολογία HDR οι φωτεινές σκηνές γίνονται ακόμη φωτεινότερες και οι σκοτεινές ακόμη σκοτεινότερες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη χάσεις ούτε μία λεπτομέρεια.

Η τεχνολογία Pur Color θα αναλάβει να σου προσφέρει χρώματα πιο ζωντανά από ποτέ ώστε να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου ταινίες με φυσικά χρώματα που αποδίδουν τις λεπτομέρειες, όπως πραγματικά είναι. Επίσης η τεχνολογία UHD Dimming βελτιστοποιεί ακόμη περισσότερα τα χρώματα και την αντίθεση ενώ χωρίζει και επεξεργάζεται την οθόνη σε μικρά τμήματα ώστε να δεις πιο ακριβείς λεπτομέρειες.

Εκτός όμως από κορυφαία εικόνα η τηλεόραση της Samsung έχει και κορυφαίες smart λειτουργίες. Χάρη στη λειτουργία SmartThings η Samsung τηλεόραση επιδεικνύει τον IoT χαρακτήρα της, αφού θα μπορείς να λαμβάνεις ενημερώσεις αλλά και να διαχειρίζεσαι τις smart οικιακές συσκευές του σπιτιού.

Κι αν είσαι gamer, η υπηρεσία Steam Link θα σου επιτρέψει να παίξεις τα αγαπημένα σου PC Games ενώ η δυνατότητα Cloud Gaming θα σου δώσει πρόσβαση σε παιχνίδια που σε άλλη περίπτωση θα χρειαζόσουν μία παιχνιδοκονσόλα.

Aποκτήστε την τώρα από 649.00 ευρώ μόνο 389.00 ευρώ