Η Sony υπερήφανα ανακοινώνει ρεκόρ επτά βραβείων, με τα οποία την τίμησε η διακεκριμένη Επιτροπή EISA (European Imaging and Sound Association), συμπεριλαμβανομένης της πρώτης της νίκης στην κατηγορία «Photo Innovation».

Αποτελούμενη από 55 εκδόσεις σε 29 χώρες σε όλο τον κόσμο, η EISA είναι παγκοσμίως γνωστή για την τεχνογνωσία της στα καταναλωτικά προϊόντα τεχνολογίας και η Sony έχει την τιμή να αναγνωριστεί για την καινοτομία και την τεχνική της αριστεία στον τομέα των ηλεκτρονικών συσκευών.

EISA PHOTO INNOVATION 2019-2020

Sony Real-time Eye AF

pastedGraphic.png

Οι τελευταίοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης real-time της Sony πραγματικά κλέβουν την παράσταση. Το ενισχυμένο «Real-time Eye AF» και «Real-time Animal Eye AF» εστιάζουν με ακρίβεια σε μάτια ανθρώπων και ζώων αντίστοιχα για εξαιρετικά ευκρινή πορτραίτα. Οι φωτογράφοι μπορούν ακόμη να επιλέξουν το μάτι του αντικειμένου τους που επιθυμούν (το αριστερό ή το δεξί) ως σημείο εστίασης. Οι βελτιστοποιήσεις που προκύπτουν από την τεχνολογία AI παρέχουν επίσης ακριβή και αξιόπιστη παρακολούθηση για κινούμενα θέματα: στη λειτουργία συνεχούς αυτόματης εστίασης, το «Real-time Eye AF» διατηρεί την εστίαση σε ένα κινούμενο θέμα, ακόμη και όταν ένα μέρος του προσώπου του είναι προσωρινά σκοτεινό ή γυρισμένο μακριά από την κάμερα. Αυτή η μοναδική τεχνολογία έχει, επίσης, εφαρμοστεί για πρώτη φορά και σε smartphone, στο Xperia 1 της Sony.

EISA WIDE-ANGLE PRIME LENS 2019-2020

Sony FE 24mm F1.4 GM

pastedGraphic_1.png

Ο Sony FE 24mm F1.4 GM είναι ένας εξειδικευμένος prime φακός που προσφέρει απίστευτα ευκρινείς εικόνες, τόσο στο κέντρο όσο και στις άκρες του πλαισίου, ακόμα και στο ευρύτερο διάφραγμα F1.4. Ο οπτικός του σχεδιασμός ενσωματώνει 10 ομάδες με 13 στοιχεία, τα οποία διαθέτουν δύο στοιχεία XA (υπερβολικά ασφαιρικά) και τρία στοιχεία ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς), για να εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας. 

Παράλληλα, το διάφραγμα 11 λεπίδων παράγει ένα κυκλικό άνοιγμα για όμορφο θολό φόντο. Ο FE 24mm F1.4 GM πληροί τα αυστηρά πρότυπα του επιπέδου των G Master φακών, καθώς συνδυάζει την υψηλή ανάλυση και το όμορφο «bokeh» αποτέλεσμα που «υπογράφει» η σειρά G Master. Το υψηλής ισχύος DDSSM εξασφαλίζει γρήγορη, ακριβή και αθόρυβη εστίαση, ενώ η ελάχιστη απόσταση εστίασης 24cm μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτυπωθούν θεαματικά κοντινά πλάνα. Είναι, επίσης, ο πιο συμπαγής και ελαφρύς φακός της κατηγορίας του και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός στην υποβάθμιση του φαινομένου «sagittal flare», όταν χρησιμοποιείται για λήψεις του ουρανού και των άστρων. 

EISA PORTRAIT PRIME LENS 2019-2020

Sony FE 135mm F1.8 GM

pastedGraphic_2.png

Ο Sony FE 135mm F1.8 GM είναι ένας πραγματικά μοναδικός φακός. Προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια, ενώ ταυτόχρονα η όμορφη και ήπια απόδοση του φόντου αποεστίασης και των φωτεινών επιφανειών έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικές εικόνες, ακόμα και στο F1.8. Αυτό επιτυγχάνεται με έναν πρωτοποριακό οπτικό σχεδιασμό που τοποθετεί τα γυάλινα στοιχεία XA (υπερβολικά ασφαιρικά) και Super ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) στην μπροστινή ομάδα για να υποβαθμίσουν αποτελεσματικά όλες τις συνήθεις αποκλίσεις των τηλεφακών. Με μια ανθεκτική στην σκόνη και το νερό κατασκευή, έχει δημιουργηθεί για να λειτουργεί σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, ενώ ο κλασικός δακτύλιος διαφράγματος παρέχει εύκολο χειρισμό. Ο FE 135mm F1.8 GM παρέχει ελάχιστη απόσταση εστίασης 70εκ, με ένα ποσοστό μεγέθυνσης 0,25x που σημαίνει ότι είναι, επίσης, ιδανικός για κοντινές λήψεις, ενώ ο υψηλής απόδοσης μηχανισμός αυτόματης εστίασης προσφέρει γρήγορη, ακριβή και αθόρυβη εστίαση σε κινούμενα θέματα.

EISA TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020

Sony FE 400mm F2.8 GM OSS

pastedGraphic_3.png

Ο πρώτος super-τηλεφακός υψηλής ευκρίνειας E-mount της Sony είναι ένας από τους ελαφρύτερους στην κατηγορία του και είναι απόλυτα ισορροπημένος. Αυτός ο συναρπαστικός φακός παράγει μοναδική ποιότητα εικόνας, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα εστίασης και ακρίβεια. Είναι κατασκευασμένος με καινοτόμο οπτικό σχεδιασμό με τρία στοιχεία φθορίτη και δύο υψηλής ταχύτητας XD Linear Motors για γρήγορη απόδοση παρακολούθησης στα αντικείμενα εν κινήσει. Το κυκλικό διάφραγμα 11 λεπίδων παράγει όμορφο θολό φόντο και είναι συμβατό με τους E-mount τηλε-μετατροπείς της Sony 1.4x και 2.0x για ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη.

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020

Sony α6400

pastedGraphic_4.png

Ιδανική για τους δημιουργούς περιεχομένου που παράγουν όσο το δυνατόν περισσότερα βίντεο, η α6400 συγκεντρώνει εντυπωσιακά τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες της Sony από τη καταξιωμένη full-frame σειρά της σε μια συμπαγή, ελαφριά κάμερα APS-C. Το κορυφαίο της χαρακτηριστικό είναι αναμφισβήτητα το πρωτοποριακό «Real-time Tracking» της Sony και η λειτουργία «Real-time Eye AF», που διατηρούν πλήρη εστίαση και ακρίβεια επάνω στο θέμα, όταν αυτό μετακινείται γύρω από το πλαίσιο. Άλλες προηγμένες επιλογές βίντεο περιλαμβάνουν καταγραφή 4K HDK, S-Log προφίλ για διαβαθμίσεις χρωμάτων επαγγελματικών προδιαγραφών, οθόνη πλήρους περιστροφής 180 μοιρών και υποδοχή μικροφώνου για εγγραφή ήχου υψηλής ποιότητας.

EISA COMPACT CAMERA 2019-2020

Sony Cyber-shot RX100 VI

pastedGraphic_5.png

Η Cyber-shot RX100 VI της Sony είναι γεμάτη με υπερσύγχρονη τεχνολογία φωτογραφίας, αλλά δεν θυσιάζει τη φορητότητα «τσέπης», την γρήγορη ανταπόκριση και την υψηλή ποιότητα εικόνας που έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της σειράς RX100. Το συμπαγές της σώμα υποστηρίζει έναν εντυπωσιακό φακό ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200mm F2.8 – F4.5, ηλεκτρονικό σκόπευτρο και ενσωματωμένο φλας, προσφέροντας όλη την ευελιξία που χρειάζεστε για να αποτυπώνετε κάθε στιγμή, ειδικά όταν ταξιδεύετε.

Ο αισθητήρας 20,1-megapixel stacked CMOS τύπου 1.0, σε συνδυασμό με την γρήγορη και αξιόπιστη αυτόματη εστίαση ματιών, προσφέρει ευκρινείς εικόνες και πορτρέτα. Η κάμερα προσφέρει, επίσης, λειτουργία «burst» 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο και μια εντυπωσιακή ποικιλία χαρακτηριστικών για την καταγραφή βίντεο, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής 4Κ και της εξαιρετικά αργής κίνησης (super-slow motion). Με ασύρματες τεχνολογίες, όπως το Bluetooth, το NFC και το Wi-Fi, συνεργάζεται άψογα με το smartphone ή το tablet σας για διαμοιρασμό εικόνων εν κινήσει.

EISA BEST NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020

Sony WH-1000XM3

pastedGraphic_6.png

Με ένα νέο και βελτιωμένο σχεδιασμό, τα κορυφαία ακουστικά WH-1000XM3 της Sony προσφέρουν εξαιρετική εφαρμογή σε όλους τους χρήστες, έτσι ώστε να είναι εξίσου άνετα σε μια μακρινή πτήση όσο και κατά τις καθημερινές μετακινήσεις. Η εξαιρετική τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου (Noise-Cancelling Technology) πολλαπλών επιπέδων έχει περίπου τέσσερις φορές καλύτερη απόδοση επεξεργασίας σήματος από την προηγούμενή της έκδοση, ενώ ακόμη προσαρμόζεται σε διαφορετικές πιέσεις αέρα, καθιστώντας τα ακουστικά αυτά τον τέλειο σύντροφο για το ταξίδι. Η αλλαγή της έντασης ήχου και η επιλογή τραγουδιών από τη λίστα αναπαραγωγής γίνεται εύκολα μέσω του πληκτρολογίου αφής που βρίσκεται στο εξωτερικό κομμάτι (κάψα) του δεξί ακουστικού, ενώ πρόσθετη λειτουργικότητα μπορεί να πραγματοποιηθεί εξατομικευμένα στην εφαρμογή «Sony Headphones Connect». Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανέρχεται στις εντυπωσιακές 30 ώρες με μία φόρτιση (με ενεργοποιημένη την λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου) και μια γρήγορη συμπλήρωση στην φόρτιση για δέκα λεπτά θα σας δώσει άλλες πέντε ώρες ακρόασης. Τα WH-1000XM3 διαθέτουν θήκη μεταφοράς, καλώδιο φόρτισης, καλώδιο ακουστικών και ειδική προσαρμογή για πτήση.