Κάντε… χώρο γιατί οι τηλεοράσεις του βεληνεκούς που προτείνουμε θα «κατακλύσουν» το σαλόνι σας, προσφέροντας θέαμα σε μία τεράστια επιφάνεια που θα κάνει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια να μην περνά απαρατήρητη!

Panasonic TX-75FX780

Tαινίες, σειρές και ποδοσφαιρικοί αγώνες θα εμφανιστούν μπροστά σας στην καλύτερη εκδοχή τους με την 75άρα Panasonic TX-75FX780. Για να σας χαρίσει άριστη εικόνα, πέρα από το μέγεθός της, ενσωματώνει πρότυπο HDR 10+, καθώς και HDR 10 και HLG για να αναδεικνύεται το περιεχόμενο αυτής της ποιότητας. Τέλος, διαθέτει και ειδικές λειτουργίες, οι οποίες βελτιστοποιούν την εικόνα κατώτερης ποιότητας, χαρίζοντάς της εξαιρετική αντίθεση χρωμάτων και απίστευτο βάθος.

Ενδ. τιμή: 1.899€

Samsung QE75Q900RATXXH

Η 8Κ εποχή είναι εδώ και είναι έτοιμη να εισχωρήσει στο… σαλόνι σας. Με μία τέτοια ανάλυση στο επίπεδο του 8Κ και μάλιστα σε συνδυασμό με την εξαιρετική οπτική λεπτομέρεια που χαρίζει το Q Viewing Angle, το βαθύ μαύρο και τo υψηλής ποιότητας HDR, το εντυπωσιακό μοντέλο της Samsung αφήνει οριστικά πίσω όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα και σας ξεναγεί σε μία νέα θαυμαστή πραγματικότητα στις 75 ίντσες.

Ενδ. τιμή: 5.199€

Sony KD75XG8596BAEP

Η εικόνα εξαιρετικής ευκρίνειας με ακριβείς υφές και οι έντονες αντιθέσεις χρωμάτων με το εντυπωσιακό βάθος τους, τοποθετούν τη συγκεκριμένη Sony TV στην κορυφή της λίστας των τηλεοράσεων που θέλετε να αγοράσετε για το σαλόνι σας. Μεταξύ άλλων, είναι εξοπλισμένη με Android λογισμικό, παρέχοντάς σας ευκολία χρήσης και ένα πλήθος εφαρμογών που θα λατρέψετε. 

Ενδ. τιμή: 2.599€

F&U FL7503UH

Η 75άρα F&U, όχι μόνο θα σας χαρίσει εξαιρετική εικόνα, χάρη στην 4K ανάλυσή της και το High Dynamic Range που προσφέρει τέλεια πιστότητα στα χρώματα, αλλά επίσης, με τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσής της μέσω WiFi με το οικιακό σας δίκτυο και το ενσωματωμένο Netflix, θα μπορείτε να βλέπετε τις αγαπημένες σας σειρές, απλά πατώντας ένα κουμπί στο τηλεχειριστήριό σας.

Ενδ. τιμή: 1.299€

Hitachi 75HL15W64

Το λεπτό και διακριτικό design του μοντέλου 75HL15W64 της Hitachi, την καθιστά ιδανική για το σαλόνι σας είτε θέλετε να την τοποθετήσετε σε κάποιο έπιπλο, είτε ακόμη και στον τοίχο. Επιπλέον, προσφέρει μία τεράστια ποικιλία χρωμάτων, τα οποία σε συνδυασμό με την τεχνολογία 4Κ Ultra HD δημιουργούν μία αίσθηση απίστευτου ρεαλισμού στα προβαλλόμενα προγράμματα.

Ενδ. τιμή: 1.699€

LG 75UK6500

 

Mε εξελιγμένη συνδεσιμότητα (LAN/WLAN, Bluetooth), Miracast και DLNA, 4πύρηνο επεξεργαστή, Live Zoom και ηχεία 20W 2.0, η τηλεόραση LG 75UK6500 θα σας εντάξει σε μία εντελώς νέα τεχνολογική πραγματικότητα. Η 75 ιντσών οθόνη της, το 4 ΚIPS panel, οι λειτουργίες Ultra Luminance και Dynamic Color και το True Color Accuracy, θα σας χαρίσουν κινηματογραφικού επιπέδου εικόνα. 

Ενδ. τιμή: 2.299€

*Οι αναφερόμενες τιμές είναι ενδεικτικές, αφορούν αλυσίδες λιανικής και καταγράφηκαν τον Ιούλιο του 2019