H TP-Link καταθέτει ένα στιβαρό, σύγχρονο και οικονομικό smartphone, αυτή τη φορά με οθόνη 18:9, Android Go και τιμή έκπληξη! 

Tο Neffos C5 Plus αποτελεί τη συνέχεια του δημοφιλούς Neffos C5A, το οποίο προσέφερε στους κατόχους του ένα εντυπωσιακό μέγεθος οθόνης και μπαταρία για όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε χαμηλή τιμή. Αισθητικά, το Neffos C5 Plus διατηρεί πολλά από τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου μοντέλου. Εξακολουθεί να προσφέρει έναν απλό και βολικό σχεδιασμό, που θα χαροποιήσει τους χρήστες που αποζητούν την ουσία και όχι τον εντυπωσιασμό. Οι καμπύλες του προσαρμόζονται άψογα στο χέρι αυτού που το χρησιμοποιεί και σε συνδυασμό με την αναλογία διαστάσεων 18:9, προσφέρει ένα άνετο και σταθερό κράτημα, παρά τη «χορταστική» FullView 5.34 ιντσών οθόνη του, που επιτρέπει μία καλύτερη εμπειρία προβολής συνολικά και την οποία θα εκτιμήσετε ιδιαιτέρως, όταν παίζετε παιχνίδια ή παρακολουθείτε βίντεο. Επίσης, παρέχει περισσότερο χώρο για πληκτρολόγηση και ανάγνωση μεγάλων email. Η ποιότητα της εικόνας είναι επίσης σημαντική σε αυτήν την περίπτωση, με το Neffos C5 Plus να ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα για την κατηγορία του, διαθέτοντας φωτεινή οθόνη που απεικονίζει με κάθε λεπτομέρεια τα χρώματα, χάρη στο οικονομικό μα ταχύτατο στην απόκρισή του TN panel της.

Android Go: Οταν η απλότητα μεταφράζεται σε ευκολία

Από ένα entry-level smartphone δεν μπορεί να έχει κανείς απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ εφάμιλλες ενός flagship των 1.000€. Κάθε καταναλωτής, ωστόσο, όσο μικρό και αν είναι το budget του, δικαιούται τουλάχιστον μία αξιοπρεπή εμπειρία χρήσης που να μην του δυσκολεύει την καθημερινότητα. Η Neffos, για να προσφέρει στον χρήστη ταχύτητα, ενισχυμένη ασφάλεια και πιο «ελαφριές» αναβαθμίσεις του λογισμικού, επέλεξε το Android Go που είναι η «ελαφριά» έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Android. Είναι ιδανικό για low-cost συσκευές δίχως εξεζητημένες τεχνικές προδιαγραφές και περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, όπως το C5 Plus. Οι συσκευές που «τρέχουν» με το λειτουργικό Android Go μπορούν να ανοίξουν τις εφαρμογές 15% γρηγορότερα σε σχέση με τα κινητά που δεν το χρησιμοποιούν. Οταν συνδέεστε στο internet χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του κινητού, η λειτουργία Data Saver (εξοικονόμηση δεδομένων) είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, βοηθώντας έτσι να καταναλώσετε λιγότερα data.

Προσγειωμένες προδιαγραφές, απογειωμένη αυτονομία

Το Neffos C5 Plus διαθέτει μπαταρία 2.200mAh για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή όλη την ημέρα για μηνύματα, να παίζετε παιχνίδια και να περιηγείστε στο διαδίκτυο. Επιπλέον, υπάρχει μία λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία μπορεί να επεκτείνει περαιτέρω τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού. Αυτό επιτρέπει τη χρήση της συσκευής για ακόμη πιο μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς την ανάγκη για συχνή φόρτιση.

Κάμερες: Λιτές αλλά σύγχρονες

Η φωτογραφική μηχανή των 5 megapixel στο πίσω μέρος, σας επιτρέπει να κάνετε λήψεις με αξιοπρεπέστατη ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα. Οι ενσωματωμένες λειτουργίες της κάμερας, όπως HDR, Burst και Panorama, σας επιτρέπουν να τραβάτε καλύτερες φωτογραφίες σε διάφορες καταστάσεις, χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον εργαλεία ή λογισμικό. Για τη λήψη selfies, το C5 Plus φέρει εμπρόσθια κάμερα 2 megapixel με επιλογή beautify, η οποία χρησιμοποιεί ειδικούς αλγορίθμους για να φωτίσει το πρόσωπό σας ή να διορθώσει την εικόνα, εάν το περιβάλλον είναι πολύ φωτεινό τη στιγμή που τραβάτε τη φωτογραφία. 

Με… διασυνδέσεις

Το C5 Plus υποστηρίζει συνδεσιμότητα 3G. Διαθέτει δύο υποδοχές κάρτας SIM και μία υποδοχή για κάρτα microSD, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε μέχρι 64GB επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης λειτουργία διπλής αναμονής (Dual Standby), μαζί με άλλες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως το WiFi και το Bluetooth, τα οποία έχουν τελειοποιηθεί από την TP-Link για τη βέλτιστη ταχύτητα και σταθερότητα. Επιπρόσθετα, το C5 Plus προσφέρει καλύτερο ποιοτικά ήχο στις τηλεφωνικές συνομιλίες από το προηγούμενο μοντέλο, επιτρέποντας απροβλημάτιστες κλήσεις.

Χαρούμενο φινάλε!

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο, την έκπληξη για την οποία σας είχαμε προϊδεάσει, η οποία δεν είναι άλλη από το κόστος της νέας συσκευής της TP-Link. Είστε έτοιμοι; Το Neffos C5 Plus έρχεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής που ξεκινά μόλις από τα 57,90€! 

Mας άρεσε

  • • Υψηλή ποιότητα κατασκευής με σύγχρονα χαρακτηριστικά 
  • • Μα φυσικά η απίστευτα χαμηλή τιμή του! 

Δεν μας άρεσε

  • • Θα θέλαμε μεγαλύτερη RAM
  • • Το πάχος του δεν θα ενθουσιάσει τους οπαδούς των λεπτών συσκευών 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Οθόνη: 5.34 ιντσών TN LCD, αναλογίας 18:9 FullView, ανάλυσης 960×480 pixel, 16 εκατ. χρωμάτων • Επεξεργαστής: Quad-core MediaTek MT6580M με 4xCortex-A7@1.3GHz και Mali-400@500Mhz GPU • Μνήμη: 1GB RAM ή 512ΜΒ RAM (αναλόγως της σύνθεσης) • Αποθηκευτικός χώρος: 8GB ή 16GB (αναλόγως της σύνθεσης) επεκτάσιμος με κάρτα MicroSD (έως 64GB) • Κάμερα: 5MP κύρια κάμερα με LED flash, HDR, Autofocus, Panorama και selfie camera 2MP • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 • Extras: GPS/A-GPS, FM Radio, microUSB, 3,5 mm υποδοχή ακουστικών, Dual SIM (με ξεχωριστή υποδοχή για κάρτα microSD) • Δίκτυο: 3G  Μπαταρία: 2.200mAh  Λειτουργικό: Android 8.1 Go • Διαστάσεις: 146,7x72x10,15χιλ. • Βάρος: 150 γρ. • Ενδ. τιμή: 57,90€.