Το Asus NovaGo 13.3″ σχεδιάστηκε για εσένα που είσαι διαρκώς στο πόδι, και θέλεις υψηλή ταχύτητα σύνδεσης στο internet, γρήγορη απόκριση σε οτιδήποτε κάνεις, και τις πλήρεις δυνατότητες των Windows 10 στα χέρια σου.

Είναι από τα πρώτα laptops που ενσωματώνουν τον mobile επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 και μνήμη RAM 4GB LPDDR4x για να συνδυάζει κορυφαία απόδοση και μπαταρία που διαρκεί έως 22 ώρες, παράλληλα λειτουργώντας με Windows 10 σε S Mode, δίνοντάς σου πρόσβαση σε όλα τα προγράμμα και τις λειτουργίες που περιμένεις να βρεις σε ένα laptop. Επιπλέον, είναι το πρώτο laptop με ενσωματωμένο Qualcomm Snapdragon X16 LTE modem, για ταχύτητα δικτύου έως 1 Gigabit, κάνοντάς το ταχύτερο ακόμη και από το πρότυπο Wi-Fi 802.11ac 2×2 MIMO.

Η 13.3″ Full HD οθόνη αφής του είναι τόσο πρακτική όσο και εντυπωσιακή, δίνοντάς σου υψηλής ευκρίνειας εικόνα και τη δυνατότητα να συνδυάζεις το touchpad και τα πλήκτρα με την αφή ανά πάσα στιγμή.

Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και μέταλλο, ώστε να είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ – ζυγίζει μόλις 1.3 κιλά και είναι μόλις 1.5cm λεπτό.

Αποκτήστε το τώρα από 999.01 ευρώ στα 498.99 ευρώ.