Δαπανώντας λιγότερα χρήματα από το κόστος μιας τηλεόρασης μετρίων επιδόσεων, μπορείτε να «απλώσετε» σε διαγώνιους προβολής της τάξεως των 100 ή ακόμα και των 300 ιντσών ταινίες, σειρές και αθλητικά γεγονότα. 

BenQ TK800M: Φέρτε το γήπεδο στο σπίτι

Με True 4K UHD 8.3MP ανάλυση, ο συγκεκριμένος DLP DC3 βιντεοπροβολέας διαθέτει ειδικά Football & Sports Modes που βελτιστοποιούν οπτικοακουστικά την παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων. Με ενσωματωμένο ηχείο 5W, HDR εικόνα με ολοζώντανα χρώματα και φωτεινότητα 3.000 ANSI Lumens, δεν θα χρειαστεί να παρακολουθήσετε τον επόμενο σημαντικό τελικό της ομάδας σας μέσα στο σκοτάδι!

BenQ MH535: Ο πρωταγωνιστής των meeting rooms 

 

Φιλικός προς το περιβάλλον αλλά και προς την τσέπη σας, ο Full HD 1080p business projector μπορεί να τροφοδοτηθεί παράλληλα με περιεχόμενο από δύο HDMI και δύο VGA θύρες, προκειμένου όλοι οι ομιλητές σε μια σύσκεψη να έχουν συνδεδεμένα τα laptop τους δίχως προσαρμογείς, χρονοβόρες αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις. Η φωτεινότητα των 3.500 ANSI Lumens και ο λόγος αντίθεσης 15.000:1 χαρίζουν ευκρινέστατες παρουσιάσεις που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας ακόμα και στην πιο… ηλιόλουστη αίθουσα. 

BenQ GV1: Σινεμά τσέπης

Θέλετε να προβάλετε μια συνταγή του αγαπημένου σας σεφ από το youtube στον τοίχο της κουζίνας όσο μαγειρεύετε; Ή μήπως θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία στον τοίχο του σπιτιού σας όσο χαλαρώνετε στον κήπο ή στο μπαλκόνι;  

Ο LED DLP φορητός βιντεοπροβολέας της BenQ σας επιτρέπει κάθε πιθανό σενάριο, χάρη στη συνδεσιμότητα WiFi, στην έως και 3 ώρες αυτονομία του από το ρεύμα, αλλά και λόγω των διαστάσεων… τσέπης που σας δίνουν τη δυνατότητα να τον μεταφέρετε οπουδήποτε. Ο tilt σχεδιασμός του και η αυτόματη διόρθωση keystone (±40 μοίρες) καθιστούν ακόμα ευκολότερη τη σωστή τοποθέτησή του.