Συναρπαστικά πλάνα σε… προσγειωμένες τιμές υπόσχονται οι action cameras της Sencor, προκειμένου να απαθανατίσετε τις περιπέτειές σας και μάλιστα σε ανάλυση 4Κ!

Kαταδύσεις, downhill με ποδήλατο, πτώση με αλεξίπτωτο, off-road εξερευνήσεις με μηχανή ή απλά βουτιές στην παραλία με όλη την οικογένεια; Οποιες κι αν είναι οι φετινές σας περιπέτειες, οι κάμερες τις Sencor έχουν κατασκευαστεί για να μετατρέπουν τη δράση σε ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Sencor 3CAM 4K20WR

Η action camera 3CAM 4K20WR της Sencor δεν διστάζει να σας ακολουθήσει σε νερό, στεριά και αέρα, καθώς είναι αδιάβροχη σε βάθος έως και 30 μέτρα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ειδική αδιάβροχη θήκη! Μέσω του συνοδευτικού ασύρματου τηλεχειριστήριου ή με τη βοήθεια της ειδικής εφαρμογής για smartphone έχετε πλήρη έλεγχο στις λειτουργίες της από απόσταση. Ο αισθητήρας CMOS της Sony επιτρέπει εγγραφή βίντεο 4K σε 30fps. Επιπρόσθετα, τα Slow Motion και Time Lapse mode θα σας χαρίσουν σκηνοθετικά… αριστουργήματα! Διαθέτει οθόνη 2 ιντσών και συνδεσιμότητα Bluetooth και WiFi.

Sencor 3CAM 4K04 & 3CAM4K03 

Με τη χρήση της συνοδευτικής αδιάβροχης θήκης, οι 3CAM 4K04 και 3CAM4K03 μπορούν να σας ακολουθήσουν ακόμα και στον βυθό. Είναι ικανές για υποβρύχιες λήψεις έως και 60 μέτρα, καταγράφοντας βίντεο σε υψηλή ανάλυση 4Κ στα 30fps. Με τον αισθητήρα CMOS Sony και τον γυάλινο φακό 6 στρώσεων επιτυγχάνεται μεγαλύτερη σταθερότητα στη λήψη, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ερχονται με οθόνη 2 ιντσών, WiFi συνδεσιμότητα και τηλεχειριστήριο (3CAM 4K04). Στη συσκευασία, σας περιμένει μια γενναιόδωρη συλλογή από αξεσουάρ, όπως εφεδρική μπαταρία, εξάρτημα για τοποθέτηση της κάμερας σε κράνος και ζώνη και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.sencor.com.gr