Σε περίπτωση που δεν προτίθεστε να δαπανήσετε 699€ για αγορά smartphone και το budget σας κινείται σε… υποδεκαπλάσια επίπεδα, η TP-Link σας έχει μια εξαιρετική πρόταση σε προσφορά. 

Mε μόλις 69,90€ εντοπίσαμε σε προσφορά στα καταστήματα Public το Neffos C7A, μια ολοκληρωμένη συσκευή χωρίς… «παγίδες» στα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Μικρό σε διαστάσεις, χάρη στην 5 ιντσών οθόνη του, το C7A έχει δημιουργηθεί για όσους θέλουν ένα σύγχρονο κινητό, αλλά απεχθάνονται τις οθόνες… «αεροδρόμια» που τείνουν να γίνουν ο εφιάλτης κάθε τσέπης παντελονιού στις μέρες μας. Κανείς δεν σας απαγορεύει να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε HD ποιότητα (1280x720p) στην πεντάιντση IPS οθόνη του C7A, ενώ ταυτόχρονα, το κομψό του μέγεθος εγγυάται πως δεν θα σας γίνει… βάρος, μιας και μιλάμε για μια συσκευή που ζυγίζει μόλις 138 γρ. 

Το MT6737 chipset της MediaTek μπορεί να μην βάζει φωτιά στα benchmarks με τον τετραπύρηνο 64bit επεξεργαστή ταχύτητας 1.25GHz, αποτελεί ωστόσο μια αξιόπιστη και «τίμια» λύση. Τα 2GB μνήμης RAM και τα 16GB αποθηκευτικού χώρου ίσως να τα θέλαμε λίγο πιο γενναιόδωρα, αλλά η δυνατότητα προσθήκης κάρτας MicroSD (έως 64 GB) δίνει λύση σε όσους θέλουν να εγκαταστήσουν αρκετές αγαπημένες τους εφαρμογές. 

Η κύρια κάμερα των 8MP διαθέτει auto-focus για άμεση εστίαση στο θέμα σας, ενώ τις selfies αναλαμβάνει η κάμερα της πρόσοψης, η οποία αποτυπώνει σε ανάλυση 2MP τις στιγμές που θέλετε να αναρτήσετε άμεσα στα social media και μάλιστα με δυνατότητα Beautify δέκα επιπέδων σε πραγματικό χρόνο. Η 4G Dual SIM συσκευή δεν θα αφήσει ασυγκίνητους όσους ψάχνουν μια οικονομικότατη μα αξιόπιστη πρόταση, η οποία δεν θα τους κάνει να καρδιοχτυπούν όποτε την εγκαταλείπουν στην ξαπλώστρα για να μπουν για μια βουτιά!