Eνα γήπεδο γκολφ σε κάθε σαλόνι υπόσχεται η VR έκδοση του Everybody’s Golf, η οποία κυκλοφορεί για το σύστημα εικονικής πραγματικότητας του PlayStation 4. 

Το κεφάλαιο PlayStation VR δείχνει να είναι μια σημαντική υπόθεση για τη Sony, η οποία δεν έχει σταματήσει στιγμή να το ενισχύει με αξιόλογους τίτλους, οδηγώντας και αρκετές άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν τους ρυθμούς της. Το Everybody’s Golf μπορεί να απευθυνόταν σε ένα φανατικό μα περιορισμένο στη χώρα μας κοινό, που λατρεύει το σπορ, η VR έκδοσή του όμως αποτελεί μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Απευθύνεται σε οποιονδήποτε διαθέτει ένα PSVR και θέλει να βιώσει εμπειρίες με έναν μοναδικό τρόπο. Αντί λοιπόν να ψάχνετε μπαστούνια και να τρέχετε μέχρι τη Γλυφάδα, πάρτε μια εντυπωσιακή πρόγευση στο Everybody’s Golf VR. 

Ο εν λόγω τίτλος υποστηρίζει τόσο το χειριστήριο PlayStation Move όσο και το DualShock 4. Εμείς ωστόσο σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη χρήση ενός Move Motion controller, καθώς μόνο τότε το gameplay ξεδιπλώνει το πραγματικό του μεγαλείο! Η απόσταση πτήσης καθορίζεται από την ταχύτητα με την οποία το… μεταμορφωμένο σε μπαστούνι του γκολφ χειριστήριό σας χτυπάει την μπάλα και η κατεύθυνση στην οποία αυτή πετάει καθορίζεται από την κατεύθυνση της όψης του εικονικού σας μπαστουνιού. Συνεπώς, αν κάνετε με το χειριστήριο μια μεγάλη κίνηση, η μπάλα είναι πιο πιθανό να αποκλίνει από το σημείο κρούσης και να την ψάχνετε… στη χλωρίδα της εκάστοτε πίστας. Ξεκινήστε με ελαφριά χτυπήματα μέχρι να αποκτήσετε εμπειρία για πιο «φαντεζί» βολές. Η κατεύθυνση του ανέμου, η μορφολογία του εδάφους και η σταθερότητα με την οποία το χέρι σας μπορεί να κρατήσει το χειριστήριο Move είναι παράμετροι που πρέπει να συνυπολογιστούν για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Το οπτικό πεδίο 360ο μοιρών, θα σας κάνει να νιώσετε πως έχετε μεταφερθεί σε ένα αληθινό γήπεδο γκολφ, ενώ οι Caddies θα είναι στο πλευρό σας για να σας ενθαρρύνουν και να σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές. Οσο βρίσκεστε ακόμα στο επίπεδο του αρχάριου, το Practice Mode θα είναι ο καλύτερος φίλος σας. Θα θέλαμε την υποστήριξη και κάποιου multiplayer mode, μιας και η turn-based φύση του αθλήματος το επιτρέπει, μα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δυστυχώς απουσιάζει. Οπως και να ‘χει, τίποτα δεν σας εμποδίζει από το να φορέσετε το PSVR headset και να απολαύσετε μόνοι σας έναν χαλαρωτικό αγώνα στο σαλόνι σας, απαλλαγμένοι από το λιοπύρι του καλοκαιριού! 

ΣΥΣΤΗΜΑ: PlayStation 4 (απαιτείται PlayStation VR)•ΔΙΑΘΕΣΗ: Sony Hellas