Τη θέση του Principal στην ομάδα Consulting της Deloitte Ελλάδος αναλαμβάνει ο Βασίλης Δημακάκος από την 5η Αυγούστου 2019.

Ο κ. Δημακάκος έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε εταιρείες Τηλεπικοινωνιών, Συμβούλων, Πληροφορικής και Gaming, έχοντας εξειδικευτεί στους τομείς στρατηγικής, επαύξησης της εμπειρίας πελάτη (Cx), ανάπτυξης και διαχείρισης προϊόντων (Product Management), επιχειρησιακών λειτουργιών, επενδύσεων, ευρυζωνικότητας και νέων τεχνολογιών, ανάλυσης απαιτήσεων και Programme/Project Management, ενώ διαθέτει αξιοσημείωτη εμπειρία σε IT Governance, έργα Ασφάλειας και Sourcing, καθώς επίσης στην αρχιτεκτονική, ανάλυση, σχεδίαση, ανάπτυξη και λειτουργία εφαρμογών πληροφορικής στις περιοχές του CRM, Data Management, Data Warehousing, Τιμολόγησης (Billing), ERP και τηλεφωνικών κέντρων εξυπηρέτησης πελατών. 

Η κίνηση αυτή ισχυροποιεί σημαντικά την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων της Deloitte, αναδεικνύοντας την έμφαση που δίνει η εταιρεία στο σχεδιασμό ψηφιακής στρατηγικής και στη διαχείριση σημαντικών προκλήσεων για τον πελάτη, όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Επιπλέον, ο κ. Δημακάκος θα επικεντρωθεί στην παροχή υπηρεσιών για τους κλάδους των Τηλεπικοινωνιών και των Παιγνίων (Gaming) βάσει και της σημαντικής εμπειρίας του σε αυτούς. 

Ο Βασίλης Δημακάκος κατέχει πτυχίο Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό στην Επιστήμη των Υπολογιστών από το Michigan State University των ΗΠΑ και MBA από το ALBA. Έχει, σημαντική εμπειρία τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο, όσο και στον κλάδο των Συμβουλευτικών, των εταιρειών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, με βασικό πεδίο ενδιαφέροντος τους τομείς Τεχνολογίας, Media και Τηλεπικοινωνιών και στρατηγικής ανάπτυξης. Το τελευταίο διάστημα, εργάστηκε ως Διευθυντής Ομίλου της INTRALOT στον τομέα «Στοίχημα», όπου ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την προϊοντική ανάπτυξη της στοιχηματικής πλατφόρμας της εταιρείας, καθώς και για τις λειτουργίες trading παγκοσμίως.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως Principal στο Consulting της Deloitte Ελλάδος, ο Βασίλης Δημακάκος σημείωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ μέλος της μεγάλης οικογένειας της Deloitte, κορυφαίας συμβουλευτικής εταιρείας και πρωτοπόρου με ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο συμβουλευτικών υπηρεσιών. Με όχημα την εμπειρία μου σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και αξιοποιώντας ουσιαστικά την εξειδίκευση της Deloitte και των ανθρώπων της, στοχεύω να συνδράμω έμπρακτα στην περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση των υπηρεσιών και των λειτουργιών της εταιρείας προς τη δημιουργία αξίας για τους πελάτες μας».

Από πλευράς του, o Consulting Leading Partner της Deloitte Ελλάδος, Νίκος Χριστοδούλου, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά τον Βασίλη Δημακάκο στην ομάδα της Deloitte και πιστεύουμε ότι θα είναι μία εξαιρετική και αποδοτική συνεργασία, με στόχο την εξέλιξη τόσο των λειτουργιών του οργανισμού, όσο και των καινοτόμων και εξατομικευμένων υπηρεσιών που προσφέρουμε, συνεχίζοντας να αποτελούμε προστιθέμενη αξία τόσο για τους πελάτες όσο και για τα στελέχη μας». 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της Deloitte Ελλάδος: https://deloi.tt/2SK6arA