Η ασύρματη φόρτιση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες τάσεις της εποχής στα smartphones και όχι μόνο. Αν είστε κάτοχοι ενός premium κινητού, πιθανότατα αυτό να είναι ήδη εξοπλισμένο με λειτουργία ασύρματης φόρτισης.

Το γεγονός αυτό, σας απαλλάσσει από καλώδια USB και βύσματα οποιουδήποτε τύπου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να ακουμπήσετε τη συσκευή σας πάνω σε έναν ασύρματο φορτιστή της CellularLine, ο οποίος θα φορτίσει με ταχύτητα αλλά και με ασφάλεια την μπαταρία του αγαπημένου σας smartphone, οποιασδήποτε Qi συμβατής δημοφιλούς μάρκας (όπως π.χ. Samsung, Apple κ.ά.). 

Handy Wing Active Wireless 

Ολοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο απαραίτητη είναι μία βάση στήριξης κινητού στο αυτοκίνητο, είτε για να ρίχνουμε κλεφτές ματιές στον χάρτη είτε για να απαντάμε μια κλήση σε ανοιχτή ακρόαση. Το Handy Wing Active Wireless, όμως, δεν είναι ακόμα ένα απλοϊκό «in-car holder». Αγκιστρώνεται εύκολα στις περσίδες των αεραγωγών του κλιματιστικού και εκτός από μια φιλόξενη θέση για τη συσκευή σας, προσφέρει και λειτουργικότητα ασύρματου ταχυφορτιστή! Ετσι, η μπαταρία του smartphone σας φορτίζει πολύ γρήγορα, δίχως βύσματα και καλώδια (αρκεί φυσικά το smartphone σας να διαθέτει δυνατότητα Qi wireless charging), ενώ η συσκευή σας είναι έτοιμη να την αποσπάσετε εύκολα ανά πάσα στιγμή με το ένα χέρι, χάρη σε ένα ευφυές σύστημα κλειδώματος-ξεκλειδώματος. Παράλληλα, η χρήση της τεχνολογίας Wideactive 2, εκμηδενίζει το ενδεχόμενο υπερθέρμανσης. 

FreePower Manta S 8000 Wireless Powerbank 

Εξαιρετικά λεπτό, κομψό και ελαφρύ, το FreePower Manta S 8000 Wireless είναι ένα αξιόπιστο powerbank με μπαταρία 8.000mAh, LED οθόνη και δυνατότητα διπλής USB fast charge φόρτισης στα 2Α. Οι αρετές του όμως δεν περιορίζονται εδώ, καθώς μπορεί να λειτουργήσει και ως ασύρματος φορτιστής! Αν το κινητό σας υποστηρίζει Qi ασύρματη φόρτιση, απλά ακουμπήστε το πάνω στο FreePower Manta και δίχως κανένα καλώδιο, η μπαταρία σας ξεκινά να γεμίζει με γοργούς ρυθμούς!

Pilot Active Wireless

Χρειάζεστε βάση στήριξης για το κινητό σας, προκειμένου να διατηρείτε άμεση πρόσβαση σε αυτό, όσο βρίσκεστε στο αυτοκίνητο; Θέλετε να έχει και τη λειτουργικότητα ενός ασύρματου φορτιστή, αλλά προσπαθείτε πάση θυσία να περιορίσετε το κόστος; Τότε η λύση του Pilot Active Wireless, σας προσφέρει μια οικονομικότερη εκδοχή του εξαιρετικού Handy Wing Active που θα φορτίσει την μπαταρία του smartphone σας ασύρματα και με ασφάλεια, χάρη στην τεχνολογία Wideactive 1.