Η Alienware και η Dell αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινότητας του gaming και παρουσιάζουν νέες λύσεις gaming μεγαλύτερης απόδοσης, φορητότητας, τεχνολογίες απεικόνισης και οφέλη για την κοινότητα.

Τα νέα Alienware m15 και m17 καθώς και το Dell G3 15 είναι ανάμεσα στα πρώτα gaming laptops της Dell που επιδεικνύουν την ολοκαίνουρια σχεδίαση και επεξεργαστές που ενδυναμώνουν την εμπειρία του PC gaming. Δύο σετ ακουστικών που φέρουν την επωνυμία Alienware, πολλαπλές νέες τεχνολογίες απεικόνισης, νέα επένδυση στα esports για το χώρο της εκπαίδευσης, μείωση του μπλε φωτός στις οθόνες και η παροχή υπηρεσίας για εγκατάσταση στον χώρο του πελάτη, ολοκληρώνουν το σύνολο των προσφορών της εταιρείας.

«Οι gamers σε όλον τον κόσμο έχουν μεγάλες προσδοκίες από την Alienware και την Dell όσον αφορά στα προϊόντα gaming και δίχως αμφιβολία οι τελευταίες μας ανακοινώσεις ξεπερνούν ακόμη και τις υψηλότερες προσδοκίες μας», δήλωσε ο Frank Azor, vice-president και general manager of Alienware, G Series και XPS στην Dell. «Για να φτάσουμε ως εδώ χρειάστηκαν πάνω από δύο δεκαετίες αταλάντευτης δέσμευσης προς τους gamers, τη συνεργασία με μια εξαιρετικά ταλαντούχα και πιστή ομάδα και μια μεγάλη ομάδα κορυφαίων συνεργατών, η οποία διαρκώς διευρύνεται».

Τα νέα Alienware m15 και m17 είναι σχεδιασμένα από την αρχή, για να είναι λεπτότερα και ισχυρότερα, χάρη στη νέα σχεδίαση “Legend”

Η Alienware παρουσιάζει τα επανασχεδιασμένα συστήματα Alienware m15 και m17 που είναι κομψότερα, πιο προηγμένα και πιο ισχυρά από τα προηγούμενα μοντέλα. Με βάρος που ξεκινά αντίστοιχα από τα 2,1 και 2,6* kg, η Alienware λανσάρει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια τα λεπτότερά της gaming laptops 15” και 17” μέχρι σήμερα. Τα νέα Alienware m15 και m17 εγκαινιάζουν τη νέα σχεδίαση Alienware Legend, που ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος στην έκθεση CES, ενώ επίσης εισάγουν καινοτομίες που αποτελούν το απόσταγμα της εμπειρίας που έχει αποκομίσει η ομάδα σχεδίασης της Alienware όλα αυτά τα χρόνια, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να σχεδιάσουν εξαρχής με γνώμονα τις νέες αναμενόμενες προκλήσεις και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να φτάσουν σε νέα ύψη τεχνικής αρτιότητας.

Τα Alienware m15 και m17, χάρη στους νέους επεξεργαστές της Intel και γραφικά NVIDA GeForce, είναι σχεδιασμένα για τους gamers που δίνουν προτεραιότητα στη φορητότητα, χωρίς όμως να κάνουν παραχωρήσεις στην απόδοση. Πολυάριθμες τεχνολογίες απεικόνισης βελτιώνουν το gameplay με το m15 να είναι το πρώτο laptop 15” στον κόσμο με σύστημα παρακολούθησης ματιών Tobii eyetracking και το m17 να είναι το πρώτο laptop με οθόνη Eyesafe® ,που μειώνει τις εκπομπές ακτινοβολίας μπλε φωτός, διατηρώντας όμως έντονα χρώματα. Οι gamers μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα σε οθόνες 144Hz, 240Hz και τις νέες OLED.

Το νέο σύστημα ψύξης Alienware Cryo -Tech 3.0 διαθέτει νέα σχεδίαση θερμικής απαγωγής, που βελτιώνει την απόδοση στην ψύξη, αυξάνοντας τη ροή του αέρα κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του m15 και 25% στο m17. Πρόσθετα σχεδιαστικά στοιχεία αποτελούν το περίβλημα, εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από μαγνήσιο, η σχεδίαση με λείες άκρες και στενό περιθώριο στην οθόνη, επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο, υψηλής ακρίβειας γυάλινο touchpad, αποθήκευση αποκλειστικά με SSD, και φωτισμό RGB LED AlienFX, ανεξάρτητο σε κάθε πλήκτρο.

Το Dell G3 15 καθιστά το mobile gaming προσιτό στο εισαγωγικό κομμάτι της αγοράς, και το νέο χαρακτηριστικό Game Shift βελτιστοποιεί την απόδοση και την παραγωγικότητα

Το Dell G3 15 έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια G Series που αποτελείται από gaming laptops που προορίζονται για gamers με περιορισμένο προϋπολογισμό και μικρότερη εμπειρία, και παρουσιάζεται για πρώτη φορά, προσφέροντας ακόμη περισσότερα σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Παρέχοντας απεριόριστη ισχύ και απόδοση, το νέο χαρακτηριστικό Game Shift επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο της ταχύτητας των ανεμιστήρων για να δώσει τη βέλτιστη απόδοση του επεξεργαστή σε περιόδους εντατικού gaming με το πάτημα ενός κουμπιού. Το 15 ιντσών G3 επιδεικνύει επίσης τις καινοτομίες του, μέσω της λεπτής και κομψής του σχεδίασης, των λεπτών περιθωρίων της οθόνης, της προαιρετικής απεικόνισης 144Hz, το οπισθοφωτιζόμενο πληκτρολόγιο RGB 4 ζωνών και τη νέα σχεδίαση “S-curve” η οποία επιτρέπει την τοποθέτηση περισσότερων θυρών επέκτασης στο πίσω μέρος.

9ης γενιάς φορητοί επεξεργαστές Intel Core και γραφικά NVIDIA GeForce των σειρών RTX 20 και GTX 16 δίνουν την απόδοση που απαιτούν οι gamers από τα Alienware m15, m17 και G3 15

Οι 9ης γενιάς φορητοί επεξεργαστές Intel Core προσφέρουν απόδοση επιπέδου desktop για laptops που προορίζονται για gaming και δημιουργικές εφαρμογές, φτάνοντας συχνότητες 5.0 GHz Turbo, διαθέτοντας 8 πυρήνες και 16 threads, σε μια πλατφόρμα που ανταπεξέρχεται στα πάντα, από τους απαιτητικούς AAA τίτλους μέχρι τις πιο απαιτητικές σε ισχύ εφαρμογές, όπως video και 3D editing και rendering, ακόμη και εν κινήσει. Το επιστέγασμα είναι οι νέες κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, που αποδίδουν την πρωτοποριακή απόδοση γραφικών της βραβευμένης αρχιτεκτονικής NVIDIA Turing, η οποία αποτελεί το κορυφαίο σύστημα επιτάχυνσης για τα σύγχρονα δημοφιλή games. Διαθέσιμες επίσης είναι και επιλογές για γραφικά GeForce GTX 1660Ti και RTX 2060, 2070 και 2080, με τεχνολογία HyperEfficient VR, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας έλεγχο της τάσης μέχρι και 8 φάσεων στα graphics και 6 φάσεων στον επεξεργαστή, για υψηλότερη απόδοση σε μακροχρόνια συνεχή χρήση.

Η Alienware παρουσιάζει δύο νέες εμβληματικές συσκευές ήχου το Alienware 7.1 Gaming Headset | AW 510H και το Alienware Stereo Gaming Headset | AW 310H

Ακούγοντας προσεκτικά την κοινότητα του gaming, και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των διαφορετικών gamers, η Alienware είναι στην ευτυχή θέση να παρουσιάσει την επόμενη γενιά ενσύρματων gaming headsets, το Alienware 7.1 Gaming Headset και το Alienware Stereo Gaming Headset.

Η νέα σειρά headsets (σετ ακουστικών) διαθέτουν επιλεγμένους, υψηλής ανάλυσης οδηγούς 50mm, που έχουν ρυθμιστεί ειδικά για να παρέχουν εκπληκτική ηχητική διαύγεια. Οι ειδικά σχεδιασμένοι, βαθύτεροι ηχητικοί θάλαμοι, παρέχουν ενίσχυση και το ειδικό αφρώδες υλικό με «μνήμη» παρέχει υψηλής ποιότητας απομόνωση θορύβου. Όλα αυτά περικλείονται στο νέας εμβληματικής σχεδίασης σύνολο Alienware Legend Design, το οποίο περιλαμβάνει extenders μη ορατούς στο μάτι και ένα αναδιπλούμενο μικρόφωνο boom, συνδυασμός που δημιουργεί ένα ενιαίο, πανέμορφο σετ ακουστικών.

Οι gamers θα απολαύσουν μια πλήρως καθηλωτική εμπειρία ήχου surround με το Alienware 7.1 Gaming Headset, με εξαιρετικής ακρίβειας ηχητική τοποθέτηση και εκπληκτική διαύγεια. Το αναδιπλούμενο μικρόφωνο boom παρέχει σταθερής ποιότητας καθαρότητα στη συνομιλία, στο ομαδικό gameplay. Τα άνετα μαξιλαράκια στα αυτιά είναι φτιαγμένα από δερματίνη και ειδικό αθλητικό ύφασμα και αφρώδες υλικό με μνήμη, που δημιουργούν βαθύτερο ακουστικό θάλαμο, απομονώνοντας το θόρυβο, συμπληρώνοντας ιδανικά την υψηλή ηχητική πιστότητα. Η στέκα καλύπτεται από μαλακό δέρμα και είναι ιδανικά σχεδιασμένη για να εγγυάται ότι τα ακουστικά δε θα γλιστρήσουν ακόμη και μετά από πολλές ώρες gaming.

Σχεδιασμένο για να παρέχει απαράμιλλη διαύγεια, το Alienware Stereo Gaming Headset συνδυάζει υψηλής ανάλυσης ήχο χάρη σε επιλεγμένους οδηγούς 50mm, τοποθετημένους σε ειδικά προσαρμοσμένους ακουστικούς θαλάμους, που προσφέρουν πιο «γεμάτο», και εύρωστο ήχο και εκπληκτική διαύγεια, ακόμη και κατά τη διάρκεια του πιο χαοτικού gameplay. Συνδυάζοντας βελούδινο αφρό μνήμης και αθλητικό ύφασμα στα ακουστικά και ανάγλυφο ύφασμα στη στέκα, το headset είναι πολύ δροσερό, άνετο και απομονώνει αποτελεσματικά τον ήχο σε μαραθώνιους gaming.

Οι gamers θα απολαύσουν επίσης συμβατότητα με πολλαπλές συσκευές ήχου, χάρη στο αποσπώμενο καλώδιο 3,5mm που το καθιστά κατάλληλο για διάφορες πλατφόρμες gaming.

Οθόνη τεχνολογίας Innovative Eyesafe® για μείωση της ακτινοβολίας μπλέ φωτός για τις σειρές Alienware και G 

Τα laptops Dell G7 17” και Alienware m17 θα είναι τα πρώτα που θα προσφέρουν τις οθόνες νέας γενιάς με τεχνολογία Eyesafe®, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη μείωση της ακτινοβολίας μπλε φωτός. Η συγκεκριμένη επιλογή απεικόνισης θα είναι διαθέσιμη αρχικά στο Alienware Area-51m, εντός του Ιουνίου. Η Dell θα επεκτείνει την τεχνολογία Eyesafe® σε όλη τη σειρά Alienware μέσα στους επόμενους μήνες. 

Η τεχνολογία Eyesafe® μειώνει τις υψηλής ενέργειες ακτινοβολίες μπλε φωτός, διατηρώντας όμως την ακρίβεια των χρωμάτων. Με πολλούς gamers να περνάνε πολύ χρόνο μπροστά από την οθόνη, αυτή η επιπρόσθετη λειτουργία διαχειρίζεται τη φωτεινότητα στην πηγή της και μειώνει επιλεκτικά τις επιβλαβείς μπλε ακτινοβολίες, διαχέοντάς τις σε όλο το φωτεινό φάσμα. Η παρατεταμένη έκθεση σε μπλε φωτισμό από μία συμβατική οθόνη μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία, όπως ξηρασία και ερεθισμό στα μάτια, προβλήματα στον ύπνο, θολή όραση, μειωμένη προσοχή και συγκέντρωση1.

Η Dell φέρνει την εμπειρία νίκης των esports σε εκπαιδευτικά ιδρύματα με ειδικούς στο χώρο της τεχνολογίας, λύσεις και άλλα

Η Alienware έχει εδώ και χρόνια βαθιές ρίζες στην κοινότητα των esports, επενδύοντας, προωθώντας, στηρίζοντας και αποτελώντας το σύστημα gaming που προτιμούν οι ανταγωνιστικοί και επαγγελματίες gamers σε όλον τον κόσμο. Καθώς τα esports γίνονται όλο και πιο δημοφιλή παγκοσμίως, τα πανεπιστήμια κατανοούν τα οφέλη των ειδικών τεχνικών συμβούλων και των σχετικών λύσεων και στρέφονται προς την Dell Technologies για να συμπεριλάβουν τα esports στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα. Όλο και περισσότερα ιδρύματα στις ΗΠΑ συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ένωση National Association of Collegiate esports, περισσότερα από 130 πανεπιστήμια ανήκουν στην ένωση National Association of College Esports, περισσότερα από 475 κολλέγια προσφέρουν esports clubs και 800 Λύκεια στη Β. Αμερική ανήκουν στην High School Esports League, προσφέροντας ευκαιρίες τόσο στους σπουδαστές, όσο και στις ίδιες τις σχολές. 

Δεσμευόμενη να καλλιεργήσει την τεχνική παιδεία για τους νέους, οι ολοκληρωμένες σύγχρονες λύσεις της Dell Technologies εφοδιάζουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ με την ικανότητα να χτίζουν πανεπιστημιακού επιπέδου αίθουσες για esports, να φτιάχνουν esports gaming clubs και να δημιουργούν χώρους για την εκμάθηση, διδασκαλία και για esports σε ένα και μόνο περιβάλλον. Είτε οι σπουδαστές ανταγωνίζονται στα δικά τους συστήματα Alienware ή σχεδιάζουν παιχνίδια στα Dell Precision workstations, τα esports δίνουν στους εκπαιδευτικούς την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες, όπως συνεργασία, στρατηγική, επικοινωνία και κριτική σκέψη. Αυτές οι δια βίου δεξιότητες βοηθάνε για τη βελτίωση των σπουδαστών και την προετοιμασία τους για τις νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας που προσφέρει η νέα ψηφιακή εποχή.

«Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι η επόμενη γενιά θα είναι εφοδιασμένη με τις δεξιότητες που θα της επιτρέψουν να ευδοκιμήσει σε έναν ψηφιακό κόσμο, που απαιτεί μεγάλο ταλέντο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του μελλοντικού ανθρώπινου δυναμικού», δηλώνει η Jeanne Weber, Senior Higher Education Strategist, Dell Technologies. «Η Dell Technologies συνεργάζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα με την εκπαιδευτική κοινότητα. Η δέσμευσή μας στα esports και η εκρηκτική ανάπτυξη του παιχνιδιού, εγγυώνται τη στρατηγική μας τοποθέτηση, με την οποία μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτά τα προγράμματα επιτυχίας σε όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κάθε βαθμίδας, σε όλη την επικράτεια».

Διαθεσιμότητα

  • Τα Alienware m15 και m17, προαιρετικά με φορητούς επεξεργαστές 9ης γενιάς Ιntel Core και γραφικά NVIDIA 16, είναι διαθέσιμα
  • Το Dell G3 15, προαιρετικά με φορητό επεξεργαστή 9ης γενιάς Intel Core και γραφικά NVIDIA 16, είναι διαθέσιμο 
  • Τα σετ ακουστικών, είναι διαθέσιμα

Επιπλέον πηγές