H Logitech παρουσίασε επτά νέες webcams, απόλυτα συμβατές με το λογισμικό Vid. Έτσι, ο κάθε χρήστης, όποια και αν είναι η ανάγκη επικοινωνίας του, από το να δει την αγαπημένη του οικογένεια ή ένα φίλο που βρίσκεται στο εξωτερικό, θα βρει ένα μοντέλο που θα καλύψει τις ανάγκες του.


 logitech webcam c600

logitech webcam c600

Οι νέες webcams είναι: η Logitech Webcam Pro 9000, η Logitech Portable Webcam C905, η Logitech Webcam C600, η Logitech WebcamC500, η Logitech Webcam C300, η Logitech Webcam C250 και η Logitech Webcam C200.


Premium κατηγορία
Logitech Webcam Pro 9000 και Logitech Portable Webcam C905
1. Με τη βραβευμένη Logitech Webcam Pro 9000 η εμπειρία της βιντεοκλήσης περνά σε άλλο επίπεδο. Με τον φακό Zeiss® με αυτόματη εστίαση, απολαμβάνουμε κρυστάλλινης καθαρότητας εικόνες, ακόμη και στο πιο κοντινό πλάνο. Ένας αισθητήρας High Definition των 2 Megapixel μπορεί να καταγράψει βίντεο υψηλής ανάλυσης έως και 720p, αλλά και φωτογραφίες έως 8 Megapixels (μέσω λογισμικού). Η τεχνολογία Logitech® RightLight™ 2 ρυθμίζει την λήψη ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα, ακόμη και σε προβληματικές συνθήκες φωτισμού (κόντρα φως, υποφωτισμός κλπ). Επίσης, με τα Logitech® Video Effects™, μπορούμε να προσωποποιήσουμε την επικοινωνία μας, είτε διαλέγοντας ένα εικονικό χαρακτήρα (υπάρχει έτοιμη βιβλιοθήκη με εκατοντάδες επιλογές), είτε αλλάζοντας το πρόσωπο μας, με αξεσουάρ και μάσκες που μιμούνται τις εκφράσεις και την κίνηση μας!
2. Αναζητάμε όλα τα παραπάνω αλλά και την δυνατότητα εύκολης μεταφοράς (π.χ. σε χρήση laptop); Το κατάλληλο μοντέλο είναι η φορητή Logitech Portable Webcam C905, η οποία διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της Pro 9000, ώστε να απολαμβάνουμε την ποιοτική βιντεοεπικοινωνία όπου και αν βρισκόμαστε.


Μεσαία κατηγορία
Logitech Webcam C600 και Logitech Webcam C500
1. Γυάλινος φακός και αισθητήρας 2 Megapixels είναι τα βασικά στοιχεία της νέας Logitech Webcam C600 που θα εξασφαλίσουν υψηλή ανάλυση στην βίντεοεπικοινωνία μας με μεγάλη λεπτομέρεια σε κάθε καρέ. Και αυτό το μοντέλο μπορεί να καταγράψει βίντεο υψηλής ανάλυσης 720p, αλλά και φωτογραφίες έως 8 Megapixels (μέσω λογισμικού). Φυσικά για τις δύσκολες συνθήκες φωτισμού η τεχνολογία Logitech RightLight 2 αναλαμβάνει να βελτιώσει την λήψη, ώστε να έχουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ τα Logitech Video Effects κάνουν διασκεδαστική και πρωτότυπη κάθε συνομιλία.
2. Θέλουμε να δούμε καθαρά τους φίλους και την οικογένεια μας μέσω webcam; Η επιλογή μας είναι η Logitech Webcam C500 με γυάλινο φακό και αισθητήρα 1,3 megapixel για καθαρή εικόνα και βίντεο. Η webcam μπορεί να βγάλει φωτογραφίες έως 5 Μegapixel (μέσω λογισμικού). Η τεχνολογία Logitech® RightLight™ ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα για κορυφαία απόδοση ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, ενώ τα Logitech Video Effects προσωποποιούν την επικοινωνία με ιδιαίτερο στιλ.


logitech c300

logitech c300

Βασική κατηγορία
Logitech Webcam C300, Logitech Webcam C250, και Logitech Webcam C200
Στη χαμηλή κατηγορία τιμής συναντάμε τρεις διαφορετικές webcams οι οποίες συνδυάζουν άριστη απόδοση και χαμηλό κόστος:
1. Η Logitech Webcam C300 πέρα από την εντυπωσιακή εμπειρία της βίντεοεπικοινωνίας θα μας δώσει φωτογραφίες έως και 5 Μegapixel (μέσω λογισμικού). Το κάτι διαφορετικό το προσφέρουν τα Logitech® Video Effects™ Fun Filters, που θα μας διασκεδάσουν προσφέροντας εντυπωσιακά φόντα και φίλτρα παραμόρφωσης στην βιντεοεπικοινωνία.
2. Η Logitech Webcam C250 κερδίζει τις εντυπώσεις με τον ισορροπημένο χαρακτήρα της: Αισθητήρας VGA, λήψη φωτογραφιών έως και 1.3 Μegapixels (μέσω λογισμικού) και Logitech Video Effects Fun Filters κάνουν αυτό το μοντέλο ιδανικό για καθημερινή χρήση.
3. Τέλος, η Logitech Webcam C200 με τον αισθητήρα VGA που βγάζει φωτογραφίες έως 1.3 Μegapixels (μέσω λογισμικού), θα μας δώσει την γεμάτη χρώμα και ζωντάνια ποιοτική βιντεοεπικοινωνία σε μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή.


logitech webcam pro 9000

logitech webcam pro 9000

Φυσικά πέρα από την καθαρότητα της εικόνας, ο καθαρός ήχος είναι εξίσου σημαντικός όταν μιλάμε με τους αγαπημένους μας. Για αυτό όλες οι νέες webcams της Logitech διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο με τεχνολογία Logitech® RightSound™ για καθαρό ήχο χωρίς παραμορφώσεις και θόρυβο από το υπόβαθρο, καταργώντας την ανάγκη για χρήση headset.


Έξι από τις νέες webcams (οι Logitech® Webcam Pro 9000, Logitech® Webcam C600, Logitech® C500, Logitech® WebcamC300, Logitech® Webcam C250 και η Logitech® Webcam C200) έχουν ένα κλιπ στερέωσης, ώστε να εφαρμόζουν σταθερά πάνω σε επίπεδες οθόνες, ή σε ένα φορητό υπολογιστή. Η έβδομη webcam, η φορητή Logitech® Portable Webcam C905, επίσης στερεώνεται πάνω σε notebooks, αλλά μπορεί να στηθεί πάνω σε ένα γραφείο με το στήριγμα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία της. Επίσης, το ίδιο μοντέλο έρχεται με μια πρακτική θήκη μεταφοράς.


Logitech Vid: Ο ταχύτερος, απλούστερος και …δωρεάν τρόπος για να κάνουμε μια βιντεοκλήση!
Η σημαντική διαφορά του Vid από άλλα προγράμματα βρίσκεται στο ότι είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για βίντεοεπικοινωνία, προσφέροντας ένα εύκολο σετάρισμα και ένα έξυπνο και εύχρηστο interface, που απλοποιούν σημαντικά την όλη διαδικασία. Στην πράξη ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το Vid με λιγότερα από τα μισά βήματα από ότι απαιτούν τα πιο γνωστά λογισμικά messaging.


Το Vid εγκαθίσταται αυτόματα όταν συνδέσουμε στον υπολογιστή μας μια webcam της Logitech. Χρειάζονται μόνο ελάχιστα κλικ και είμαστε έτοιμοι, χωρίς να απαιτείται να κατεβάσουμε κάποιο εξτρά πρόγραμμα. Όταν θέλουμε να κάνουμε μια βίντεοκλήση, το Vid χρησιμοποιεί τα email των φίλων μας για να συνδεθεί μαζί τους. Ο χρήστης τον οποίο προσκαλούμε, λαμβάνει αυτόματα ένα email και εφόσον δεχθεί την πρόσκληση, συνδέεται μαζί μας μέσω Vid και η συζήτηση ξεκινά!


Το Vid διαθέτει ένα πολύ απλό και έξυπνο interface όπου κάθε ρύθμιση είναι σχεδιασμένη για να κάνει την βιντεοεπικοινωνία μας ευκολότερη. Η κλήση γίνεται με απλά βήματα: κάθε επαφή απεικονίζεται με μια μικρή φωτογραφία στην οποία όταν κάνουμε κλικ ξεκινά η επικοινωνία.


To λογισμικό είναι συμβατό τόσο με PC όσο και με Mac® υπολογιστές, ενώ συνεργάζεται με κάθε τύπου webcams, είτε είναι αυτόνομες συσκευές, ή ενσωματωμένες (π.χ. σε ένα laptop, σε μια oθόνη κλπ). Για να το κατεβάσουμε, επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα www.logitech.com/Vid.


Φυσικά όλες οι webcams της Logitech είναι συμβατές με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές βίντεοεπικοινωνίας, όπως το Skype™, το Windows Live™ Messenger, το Yahoo!® Messenger και το AIM®.


Τιμές και διαθεσιμότητα
Όλα τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Αύγουστο. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι οι εξής:


Logitech® Webcam Pro 9000 €109,99
Logitech® Portable Webcam C905 €99,99
Logitech® Webcam C600 €79,99
Logitech® Webcam C500 €49,99
Logitech® Webcam C300 €39,99
Logitech® Webcam C250 €29,99
Logitech® Webcam C200 €19,99