H Adaox ανακοίνωσε ότι με την πιστοποίηση των ICSA Labs για firewalls με δυνατότητα Active-Active High Availability που έλαβε το προϊόν Cyberoam CR50i, εδραιώνεται ακόμα περισσότερο η ηγετική θέση της Cyberoam στις αποτελεσματικές λύσεις προστασίας δικτύων.


cyberoam_logoΗ εταιρεία Cyberoam, ηγέτης στην κατασκευή συσκευών Unified Threat Management (UTM), τα οποία διατίθενται στην Ελλάδα από την εταιρεία ADAOX, ανακοίνωσε ότι το Cyberoam CR50i αποτελεί την πρώτη λύση παγκοσμίως που λαμβάνει πιστοποίηση των ICSA Labs για firewalls με δυνατότητα Active-Active High Availability (HA). Η εν λόγω δυνατότητα μειώνει τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ένα δίκτυο μετά από βλάβη ενός gateway και παρέχει ικανή και αξιόπιστη πρόσβαση σε κρίσιμες εφαρμογές, δεδομένα και υπηρεσίες της επιχείρησης.


Τα εργαστήρια ICSA τα οποία αποτελούν ένα ανεξάρτητο τμήμα της Verizon Business, πραγματοποιώντας ιδιαίτερα σχολαστικούς ελέγχους, πιστοποίησαν την ισχυρή θέση της Cyberoam στην αγορά της εταιρικής ασφάλειας δικτύων.


cyberoam-stackΤο Cyberoam CR50i παρέχει ολοκληρωμένη ασφάλεια σε εταιρείες και οργανισμούς, προστατεύοντας τα δίκτυα και τους χρήστες τόσο από εξωτερικές, όσο και από εσωτερικές απειλές. Με την πατενταρισμένη τεχνολογία ασφάλειας σε επίπεδο ταυτότητας, την δυνατότητα διαχείρισης όγκου δεδομένων της τάξεως των gigabit και τα υψηλά επίπεδα επιμερισμού, το CR50i είναι σε θέση να παρέχει αδιάλειπτη ασφάλεια σε μικρομεσαία δίκτυα προστατεύοντάς τα από κάθε απειλή.


Η πιστοποίηση Active-Active HA των ICSA Labs επιβεβαιώνει την δέσμευση της Cyberoam στο επιχειρησιακό τμήμα της αγοράς, να αναπτύσσει λύσεις-κλειδιά εκτός από τα data centers και την «αποστρατικοποιημένη ζώνη» (DMZ), και στην «περίμετρο» αυτών των δικτύων.