Για να έχετε τον… καιρό στο κινητό σας

alpha copyΕτοιμάζετε ταξίδι και δεν έχετε ακούσει τη πρόγνωση του καιρού. Πλέον, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε το κινητό σας τηλέφωνο. Η Alpha Copy ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε συμφωνία με τη Foreca, μία από τις μεγαλύτερες, σε παγκόσμιο επίπεδο, εταιρείες παροχής υπηρεσιών πρόγνωσης καιρού. Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να ενημερωθείτε με ακρίβεια για τη πρόγνωση του καιρού.

Έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ενημερώσεις για τον καιρό, δορυφορικές εικόνες, και συνθήκες που επικρατούν σε διάφορες μορφές και γλώσσες. Η πρόγνωση του καιρού είναι μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες για τους ανθρώπους που βρίσκονται εν κινήσει. Είναι εύκολη στη χρήση και με τα ελκυστικά γραφικά που διαθέτει σε συνδυασμό με τις αναλυτικές πληροφορίες καιρικών συνθηκών, αποτελεί τη μοναδική υπηρεσία πρόγνωσης του καιρού που θα χρειαστείτε ποτέ.

Η υπηρεσία πρόγνωσης καιρού είναι διαθέσιμη για τις συσκευές Nokia με λειτουργικό σύστημα Symbian S60 3rd edition, μέσω της εφαρμογής ForecaWeather, που αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο διάθεσης της υπηρεσίας, παρέχοντας έως και 10-ήμερη πρόγνωση για περισσότερες από 80.000 τοποθεσίες παγκοσμίως.

Όλες οι πληροφορίες προβάλλονται σε γραφικές αναπαραστάσεις με τη μορφή στατικών ή κινούμενων εικόνων, ενώ οι πληροφορίες πρόγνωσης καιρού μπορούν επίσης να προστίθενται στο Ημερολόγιο των κινητών συσκευών Nokia, ως σημειώσεις.

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από τη διεύθυνση http://www.getfw.com/ και προσφέρει 3 ημέρες δοκιμαστική λειτουργία, ενώ στη συνέχεια απαιτείται η εισαγωγή κωδικού αριθμού Άδειας, για την ενεργοποίησή της. Συγκεκριμένα, υπάρχουν διαθέσιμες «Άδειες» για ένα μήνα και ένα χρόνο.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy κ. Σ. Ι. Κωνσταντινίδης δήλωσε:

«Η εφαρμογή ForecaWeather βοηθάει τον καταναλωτή να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες της κινητής του συσκευής και του διαδικτύου, ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου. Του παρέχει τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση στις μετεωρολογικές πληροφορίες που χρειάζεται, την στιγμή που τις χρειάζεται και για το συγκεκριμένο γεωγραφικό σημείο στο οποίο βρίσκεται. Με τον τρόπο αυτό η εφαρμογή ForecaWeather, εκμεταλλεύεται τις προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά των κινητών συσκευών Nokia, εμπλουτίζοντας την εμπειρία χρήσης των καταναλωτών».