To κινητό τηλέφωνο με ρεκόρ σε προπαραγγελίες πάνω από 1 εκ. σε 5 ημέρες, έρχεται στην Ελλάδα και η WIND σου δίνει αποκλειστικά τη δυνατότητα να το αποκτήσεις. Το OnePlus 7 Pro είναι διαθέσιμο για παραγγελίες από σήμερα σε όλα τα καταστήματα της WIND πανελλαδικά, αλλά και ηλεκτρονικά. 

Το OnePlus 7 Pro το smartphone με προηγμένη οθόνη απαράμιλλης ομαλότητας και καθαρότητας, τριπλή κάμερα και ασυναγώνιστες επιδόσεις μπορεί να γίνει δικό σου στην τιμή των 899€ ή 18,73/μήνα με πληρωμή σε 48 άτοκες δόσεις. 

Ιδανική επιλογή για όσους δίνουν έμφαση στις φωτογραφικές δυνατότητες, με κύρια κάμερα 48 MP, φακό Ultra Wide Angle και οπτικό ζουμ 3x. Σε συνδυασμό με την έξυπνη αναγνώριση σκηνών και τη νέα τεχνολογία Nightscape 2.0, το OnePlus 7 Pro είναι το προσωπικό σου φωτογραφικό στούντιο. 

Επιπλέον με την ολοκαίνουργια τεχνολογία αποθήκευσης UFS 3.0  αυξάνει τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως και 79%, και σε συνδυασμό με τη χρήση του δικτύου κινητής της WIND καθιστά  πιο γρήγορο από ποτέ το άνοιγμα εφαρμογών, τη λήψη αρχείων και  τη μεταφορά δεδομένων. 

Το OnePlus 7 Pro δημιουργήθηκε με άριστη ποιότητα. Με τον συνδυασμό 8 GB μνήμης RAM, πλατφόρμα Mobile Qualcomm® Snapdragon ™ 855 και χωρητικότητα αποθήκευσης 256 GB είναι ικανό να απογειώσει την εμπειρία χρήσης του εκτεταμένου 4G/4G+ δικτύου WIND. 

Από τις  γυάλινες καμπύλες έως την εκπληκτική οθόνη τεχνολογίας Fluid AMOLED 6,67’’ μπορεί κανείς να αντιληφθεί την αληθινή δεξιοτεχνία του.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.wind.gr ή στα καταστήματα WIND.